Звездни компромати - Април' 23

• 306 426
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 370
  • софия
Бившата министърка /Лиляна Павлова/ си има нов мъж и бебе от него. Харчи си парите спокойно и щастливо
Наредена на сладък пост - вицепрезидент на ЕИБ.

# 2 371
Ами проблемите с инсулина са си хормонални. Не знаем какви точно хормонални проблеми обаче има Деси Слава.
В момента е пълно с доктори, които на всеки свой суетен пациент с лекота изписват тези инжекции. Наскоро жената на Криско беше споделила "полезен" за нейния акъл линк с видео на едно докторче ендокринолог и някаква дерматоложка как хвалеха въпросните инжекции. Даже се даваха съвети там първо да се мине през дерматолог да се сложат филъри в лицето и тогава да се премине към ползването на инжекциите, за да се избегне т.нар "ozempic face". Родна картинка.

# 2 372
  • До морето
Николета най-свежо и открояващо се изглеждаше когато беше с късата коса. Беше адски нетипична визия за бръмчалка. Много се изкефих тогава на смелостта й да си направи такава прическа, въпреки че после чух, че май онзи Жоро Главата, с когото беше, й е отрязал косата като наказателна акция за нещо си.

(Какво стана с него, между другото?)

# 2 373
  • София
Това последното звучи много гадно. Бррр. Ужас.

# 2 374
  • Glasgow
По Слънчев бряг се подвизаваше, има хотел там. Беше се вдигнало шум преди 2 3 години, че било достъпно само за "бели".

# 2 375
  • Sofia
Това нещо за отслабване не е мания само тук, първата шега в речта на водещия на Оскарите тази година беше за същия медикамент, та картината не е само родна. По цял свят има желаещи бързо отслабване и лекари, готови да го предпишат, още повече досега никой не е посочил сериозни, странични ефекти (които се очакват на по-късен етап).

# 2 376
По Слънчев бряг се подвизаваше, има хотел там. Беше се вдигнало шум преди 2 3 години, че било достъпно само за "бели".
Не е единственият.

# 2 377
Кристина Патрашкова е променила коментара към снимката с Валери и родителите му.Не се била изразила правилно-Валери още не я познавал тогава и затова я нямало Мария на снимката.Много ми е не симпатична Патрашкова-голямо изтъкване,самочувствие и претенции.

# 2 378
  • Glasgow
Ей това пред на Жоро Главата хотела преди 3-4 години
Скрит текст:
точно тези сезони роми, работещи в чужбина им спасиха сезона на Слънчев бряг.

# 2 379
Румър Уилис е станала майка на момиченце.
Скрит текст:

# 2 380
и на мен така ми се стори, че в опит да бъде оригинална Патрашкова е оплескала нещата и накрая не се е получило добре.

# 2 381
  • София
Ужас, Патрашкова по-зла и от свекърва 🤣. Аз харесвам визита и, макар че е копирана. С нейните природни данни има избор да е неутрална или екстравагантна. Второто и се получава, ако не я слушаш или четеш.

# 2 382
Десислава не е чак толкова слаба, на Великден я видях. Наистина е доста отслабнала, добре изглежда, но нищо общо със снимката.

# 2 383
  • София
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Роби и Айда
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Орландо Блум
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Кейти и Сури
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:
Киану
Скрит текст:

# 2 384
С Оземпика е обидно как при минимални показатели за отклонение се предписва, като и двете страни - лекар и пациент, знаят, че става въпрос за отслабване и нищо друго.

За мен върха на лицемерието е Мила Михова, която никога не е обявявала, че има диабет или свързано заболяване, но хока хората, защо купували Оземпик, който "на нея и трябвал".
Да, трябва ти, единствено и само за да отслабнеш.

Лицемерие от нов порядък.

Общи условия

Активация на акаунт