Звездни компромати - Април' 23

• 307 860
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 240
Щом пак е позволила да я снимат Simple Smile

Аз съм останала с впечатление, че тя няма нищо против да се снима с фенове, почитатели и т.н.

# 241
Четох, че след като Рийз и Тот продали компанията си за почти един милиард, Тот се променил и го обхванала безпътица - има много пари, а няма посока в живота. Та и такива проблеми има…
Да дойде в България! Ето дамата Мария е свободна. Ще му покаже пътя

# 242
Маги Джанаварова от кой е бременна?
Никога не е качвала снимки с мъж, само с приятелки.
Даже по-едно време се чудих дали след изневерята на гаджето ѝ с Дара не е решила да си почине от мъжете….
С коя Дара е изневерил (че доста станаха)?

# 243
  • Sofia
Прекрасната Йорданка Христова 😍
Тази година през септември ще навърши 80год. 🍀
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 17:29 от Doli

# 244
  • София
Слуховете бяха за Дара - Дарина Йотова, но Маги в интервюто каза, че се оказало, че той е изневерявал с много жени. В последващите статии, които може и да са измислица, пишеше, че той се е представял за необвързан и Дара не е знаела, че той е с Маги. Разбира се, може и да е знаела, не са го коментирали публично.

# 245
Четох, че след като Рийз и Тот продали компанията си за почти един милиард, Тот се променил и го обхванала безпътица - има много пари, а няма посока в живота. Та и такива проблеми има…
а с какво се е занимавала компанията?

Media company и наблягат на образа на жените в медиите. Купили са ги някакви големи клечки за 900 милиона долара.

# 246
Аз съм гледала интервю, в което Маги Джанаварова казва, че са й изневерили с певица от друг жанр, т.е. от чалгата.

# 247
Че какво пошло или държанско има в Бачорска. Омъжена жена с две деца, с хубава кожа и фигура, естествена коса, не е прекалила с операциите. Работи здраво, за да си изкара парите.
Мъжът и също е чистач, собственик на фирма за чистене. Никога не се е изкарвал Петър I, че да дразни.
Не очаквам от тях снимки от зала България, така че нищо пошло не намирам в двама трудови човека, които си харчат парите както ТЕ намерят за добре. Да си се радват на живота по техния начин, поне някой да се радва, че около мен всички са твърде сериозни и с претенции.

(п.с. мерси за инфото за Иванка К. винаги съм се чудела кой стои зад тоя профил. Това за Даниел сигурно ли е?)

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 17:47 от .Hazel.

# 248
Как две деца, аз се обърках, не е ли едно?

# 249
Не, две са, малко момченце и по-голяма сестра.

# 250
  • Sofia
Не е омъжена Атанаска,и е майка само на момченцето.

# 251
Тук вече и аз се обърках Blush сигурно сте прави, не им знам историята чак в детайли

# 252
Но пък момиченцето прекарва доста време при тях, така че са си 2.

Аз съм гледала интервюта на Бачорски, не е никак куха хралупа, изказва се доста добре наистина и ми е интересен да го слушам.

# 253
Кофти ми е за Рийз, но съм сигурна, че тя няма дълго да страда.

# 254
  • Down south
Кофти ми е за Рийз, но съм сигурна, че тя няма дълго да страда.
Том Брейди и Рийз Уидърспун се срещат и вече имат връзка?

Общи условия

Активация на акаунт