Звездни компромати - Април' 23

• 307 852
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 225
Малко като в ония виц е “викай ми както искаш” 😃😃😃
Иначе тоя разговор с колко много деца искал той, а как тя не била машина за раждане на деца, те много си го обичат. И в някакъв подкаст съм го слушала. Явно е много забавен и ги прави много истински.

# 226
За Николета се говореше и че спи с бащата на Валери. Той дори редовно й публикуваше целувки и сърчица под снимките в ИГ. Онзи ден прочетох, че човека си е отишъл от този свят след кратко боледуване.

Пишеше се за втори баща на Божинов, не биологичния, който за съжаление е починал.

# 227
Малко съм резервирана към всякакви демонстрации в ИГ, най-вече на любов. По-често накрая се оказва, че изобщо не е така, както се представя да е. Същото и със заведението, голяма реклама, а на живо като пещера..

# 228
  • Rock & Roll feeling ...
Колкото повече гледам семейство Бачорски  в темата, толкова по-отвратителни ми стават.
Преди знаех само логото на фирмата им и нямах никакво отношение към тях.

# 229
Аз им се чудя кога по време на почивки намират време за всичкото това съдържание в инстаграм. Да са само инфлуенсъри, разбирам, отиват, за да си свършат работата. Те уж си имат професии и двамата, а пък ходят по почивки, за да ни снимат съдържание. Не го разбирам… отиди и си почини, ти и друга работа си имаш.

# 230
Ми тя не е от скъпите 😀
Насито ,ако не е с него да го пази няма да е тя
Бачорски в Лондон
Скрит текст:

Лелееее, това Наси на Бачорски половинката ли е? В такъв случай ходим в един фризьорски салон. Когато я видях за първи път реших, че е някоя евтина държанка.

# 231
Колкото повече гледам семейство Бачорски  в темата, толкова по-отвратителни ми стават.
Преди знаех само логото на фирмата им и нямах никакво отношение към тях.
Даже и логото не знаех. От тук разбрах за тях, но то голяма демонстрация - на пари, на любов, на доброта, на дарения, на това кой му дължал пари. Абсолютно всичко е на показ в това семейство. Само от банята и тоалетнатa не са се снимали още.

# 232
  • Rock & Roll feeling ...
Не ги предизвиквай Joy
Много комплекси, много нещо.

# 233
Чакаме и от там снимки. Пошла работа.
Благодаря за темата, Кактусче!
И в духа на първият пост да споделя. Току що четох за новият мъж на Диляна. Та си мисля(понеже съм чела за едно съревнование между Вергов и Блатечки, сигурно за титлата сексимвол Simple Smile ) дали Дианка не си е мислила, че и при нея ще се завъртят така нещата, както при Д/А. Вергов ще обърне гръб на дете и жена, ще заживее с него ще му роди син и.. заживели щастливо.
Мои си интерпретации, но като нищо може да си го е мечтала. Пък и много химия имаше между тях и си отиваха в сериала.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 16:17 от Amber*

# 234
  • Пловдив
Рийз Уидърспун започна процедура за развод след 12 години съвместен живот с Джим Тот...
https://life.dir.bg/zvezdi/riyz-uidarspun-zapochna-protsedura-za … hivot-s-dzhim-tot

Лили Иванова след като е гласувала...
Скрит текст:

# 235
Четох, че след като Рийз и Тот продали компанията си за почти един милиард, Тот се променил и го обхванала безпътица - има много пари, а няма посока в живота. Та и такива проблеми има…

# 236
  • Пловдив
Четох, че след като Рийз и Тот продали компанията си за почти един милиард, Тот се променил и го обхванала безпътица - има много пари, а няма посока в живота. Та и такива проблеми има…
а с какво се е занимавала компанията?

# 237
Рийз Уидърспун започна процедура за развод след 12 години съвместен живот с Джим Тот...
https://life.dir.bg/zvezdi/riyz-uidarspun-zapochna-protsedura-za … hivot-s-dzhim-tot

Лили Иванова след като е гласувала...
Скрит текст:
Лили Иванова в лицето като превтасал козунак

# 238
Лили изглежда добре за годините си... 🤣

# 239
  • Пловдив
Щом пак е позволила да я снимат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт