Звездни компромати - Април' 23

• 306 276
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 580
  • на село
Явно не е имало мърдане и е зависело от нейните показания. Дано тази сделка не приключи зле.

Мария Бакалова спешно трябва да си смени фризьора. Това русо е като забъркано вкъщи.

# 2 581
  • При семейството си
Нина Добрев нещо правила ли е по лицето, устните си, изглежда по-различно?

# 2 582
  • Бургас
Риана явно има два режима - или съблечена с все корем и телеса, или опакована като Райхстага от Кристо.
По-скоро само един. Тук е инкогнито.

# 2 583
Прекрасна Блейк Лайвли Flowers Hibiscus
Толкова лъчезарна и позитивна е тази жена. Много ги харесвам и като двойка с Райън Рейнолдс.
Страхотно семейство с много дечица, да са живи и здрави всички Purple Heart

# 2 584
Вчера видях DJ Дамян.
Много тен, боядисана в тъмно коса. Перфектна кожа на лицето. Нито една бръчка. Свеж. В тяло е приличен. Възпитан. Изобщо приятен човек.

# 2 585
Той си дава вод на свежарка .

# 2 586
  • Варна
Рано сутринта отварям инстаграм и първо ме заливат сторита на Андреа, някакъв клип Кубрат как я пръска със спрей, почти обръща дивана с нея, пак чатове…..
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 14:08 от Вилхелмина

# 2 587
Блажко такъв и онакъв, ама гледам на летището е събрал момичетата около себе си. Тази Снежана не беше ли говорила някакви неща срещу него? И накрая клекнала в краката му?
Скрит текст:

# 2 588
Еееееее, ама зъбите му как светят ...

# 2 589
Дж Дамян си слага ботокс и разни др. процедури
Загледах го в едно видео как свети и е опънат
Преди много често то засичах, пиеше кафе до Нас
Готин и приказлив.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 15:32 от Peypy

# 2 590
Даже по няколко семейства.

# 2 591
За Марчето- Жена с мутренско поведение ще се чувства най- комфортно с мъж мутра.
Ако случайно, ама много случайно, попадне на възпитан и мил джентълмен, то тя би го зарязала. Защото типаж като нейния, търсят мъжкари с всичките им "екстри". Джентълменът ще й е скучен.

Е, той и джентълменът няма да се залети към нея, предполагам.

# 2 592
Много ме кефи Глория как се взима за Дива.
Въобще недоумявам от къде ѝ тръгна прякора Прима на поп-фолка, като и тя като всички си е обикновена чалга певица, разликата е, че нейното самочувствие е недостижимо.

# 2 593
Онзи ден видяхме Пачино днес, но да го видим и млад. Чаровник само не мога да му простя, че е нисък. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
, , , , , , ,

# 2 594
Аз бих му простила на младия Ал Пачино, че е нисък. Въпреки че и аз харесвам високи мъже, ама животът все с ниски ме събира Grinning

То и за мен е непонятно за Лили Иванова, която изобщо не харесвам. И нейните титли се дължат основно на огромно самочувствие (според мен). Което доказва, че няма как другите да ти повярват, ако сам не си вярваш...

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 19:12 от Little heart

Общи условия

Активация на акаунт