Звездни компромати - Април' 23

• 306 474
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 325
Пени Ланкастър има голяма възрастова разлика с Род Стюарт. Навремето е била красива жена, но и сега си изглежда добре. В автобиографичната си книга Род пише с голямо уважение към нея, но по мои впечатления Род Стюарт е бил голям коцкар.

# 2 326
На Радклиф жената си е същата и от стрийт снимките, според мен, обаче с друг цвят коса и с грим. То всеки изглежда различно без грим, ама тук наистина голяма разлика..
Е, то е ясно, че не си отиват особено, но важното е да се обичат. Подобна двойка са ми Софи Търнър и Джо Джонас.

Това с диетите е много относително, а и не е ясно дали ги е продължила, дали няма някакъв здравословен проблем и така нататък. То е ясно, че мързела ни устройва всички, но не смятам, че е хубаво натам да настройват хората масово.

Атанаска сякаш е сложила в холната витрина всички обувки, че даже в някои от шкафчетата са по два чифта, пък и вратичките са стъклени и се вижда целия кич… що за глупост?!?

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 16:18 от Rimmona

# 2 327
Пени Ланкастър има голяма възрастова разлика с Род Стюарт. Навремето е била красива жена, но и сега си изглежда добре. В автобиографичната си книга Род пише с голямо уважение към нея, но по мои впечатления Род Стюарт е бил голям коцкар.

Възрастовата им разлика e 26 години, а във височината - чисто 7 см, но предвид неговата стойка и нейните токчета, обикновено изглежда повече Simple Smile Иначе да, той навсякъде пише и говори с много топлота за нея.

# 2 328
Тя имаше предаване за различните начини за поддържане на красотата по света, там показваше всякакви процедури, та точно от нея не бих очаквала да остарява съвсем натурално.

# 2 329
Е, Пени може и по добре да изглежда.. Особено след като е правила гимнастика, която е продавала в цял свят. Като бях малка си спомням как включвах касетката във видеото и започвах упражненията на Сидни.

# 2 330
А знае ли се кой е бащата на второто дете на Мария Илиева?  Тя сякаш с кака Ванче (Щерева) се състезават кой ще хване по-младо гадже.
Сега след последния клип спрягат Ваня Щерева с актьора от клипа й, но той бил на 40г и следователно много стар за нейните стандарти.

# 2 331
А знае ли се кой е бащата на второто дете на Мария Илиева?

Знае се. Александър Междуречки - издънка от стар номенклатурен род, самият той доста известен в арт средите.

# 2 332
Тя имаше предаване за различните начини за поддържане на красотата по света, там показваше всякакви процедури, та точно от нея не бих очаквала да остарява съвсем натурално.
Не, това е бившата, Рейчъл Хънтър.

# 2 333
Не, това е бившата, Рейчъл Хънтър.

Вярно, объркала съм ги. Ама много си приличат.

# 2 334
  • София
Скрит текст:

Това същата жена ли е?
[/quote]

Същата е, да. Пише, че от десет години са заедно.

# 2 335
Атанаска показва това тясно шкафче, а не секцията.
Скрит текст:
В сторито има как го отваря и пръска с черен спрей дъските му.
Как тази "секция" ще струва 15лв? 🤭

# 2 336
Аз търсих черни обувки, че така, както го е описала, не става ясно кое е черното…

# 2 337
Малко в повече ми идват напъните на жени, родили от когото трябва, когато трябва, да се изживяват като role models и да дават съвети за труд, усърдие и пример и да са топ дами сред дамите и най-работещи сред работещите.
Самостоятелният път, който е извървяла с всичките тия обувки в живота си, е точно до Джъмбо.

# 2 338
Абе жената секция за обувки е преправила. Къде е тя, къде сме ние 😂

# 2 339
Констатин. В края на клипчето забърса уж на шега плота на който братовчедката му имаше снимка с кокаинови следи, качени от Алесите.
https://www.facebook.com/reel/493804352831186/?s=single_unit

Общи условия

Активация на акаунт