Звездни компромати - Април' 23

• 306 418
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 385
Оу, следващата противна Мил Михова барабар с майка си.
Разбирам примадони, ама ми идват в повече. Личи си че не съм арт човек и не ги разбирам техните фасони.
Ама mute и за тях.
В тези тв неприятни персони нареждам и Милица гладнишка.

# 2 386
Марго Роби
Скрит текст:

Раян Гослинг
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:

Тимъти Шаламе
Скрит текст:

Дакота Фанинг и Дензъл Уошингтън
Скрит текст:

Хейли Стейнфилд
Скрит текст:
Сидни Суини
Скрит текст:

Мила и Аштън
Скрит текст:

Рейчъл Вайс
Скрит текст:
Селена Гомез със сестра си
Скрит текст:
Дева Касел за D&G
Скрит текст:

София Вергара
Скрит текст:
Робърт Дауни Дж.
Скрит текст:

# 2 387
  • София
Риана
Скрит текст:
Ел Макферсън
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Джена Дюън, Чанинг Тейтъм и дъщеря им
Скрит текст:
Брад Пит и Джордж Клуни
Скрит текст:
Зоуи Кравиц
Скрит текст:
Линдзи Лоън
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:

# 2 388
  • Glasgow
Обаче Мила Михова скоро ми излезе в реклама, на Денкова май, направо се е стопила, изглежда така както преди като се филтрираше😁но на чужди видеа си беше голяма жена.

# 2 389
Да, пусна Мила М. около Коледа колко е щастлива, че свалила 20+кг. миналата година и че ползва от "известното лекарство", но никога не е споделяла да има реален проблем, диабет и тн. Вдигнала кръвната захар малко и айде, рецепта.

Аз съм убедена, че ако Оземпик върши страхотна работа и регулира захар и тн, НО от него леко се пълнее, 99% от тези, които го взимат, щяха да престанат. Приоритет изобщо не им е здравето, приоритет са слабите крака.

# 2 390
  • До морето
А какво става когато спреш? Предполагам връщаш килограмите обратно. Или те планират да го пият до живот?!

# 2 391
Мила изглежда като с присадена глава на това ново тяло, неестествена някак си, но може и да е от позата. Браво, че е отслабнала, за някои жени килограмите са огромно бреме за цял живот. Не съм й фен, но винаги се радвам, когато някой постигне нещо толкова желано, без значение по какъв начин.
Защо тоя хейт за това лекарство ? Едва ли е единствено и не стига за всички. А относно страничните ефекти - да не повдигаме темата, защото повече жени прибягват до пълнежи в лицата, които не се знае накъде се разнасят и какви последствия може да има след няколко години.

# 2 392
Защо тоя хейт за това лекарство ? Едва ли е единствено и не стига за всички. А относно страничните ефекти - да не повдигаме темата, защото повече жени прибягват до пълнежи в лицата, които не се знае накъде се разнасят и какви последствия може да има след няколко години.
Не е единствено, но е качествено и ефикасно и 1-ви избор на всички с проблем.
Да, като лекарство не стига за всички, трудно се намираше есента, имаше репортажи за недостига и се говореше много, че отслабващите злоупотребяват. Не е и евтино, започва от 200лв./месечно.
Не знам дали и как се спира и какъв е ефекта, знам, че се почва с по-малко количество, което постепенно се увеличава.

# 2 393
А какво става когато спреш? Предполагам връщаш килограмите обратно. Или те планират да го пият до живот?!
Бие се.

# 2 394
Мъжът с Джена Дюън не е Чанинг Тейтъм. След него тя има друг брак и детето е от новия мъж. Поне така помня.

# 2 395
Не знаех, че и Мила Михова го използва,че чак се кара да не ѝ го изкупуват. Нагла.
Като спреш, ще върнеш кг, за хронично болни е, не за суетни фльорци . Слагаш си главата в торбата, повишаване риска от рак на щитовидната жлеза, панкреатит, камъни в жлъчния мехур, бъбречно увреждане, както и постоянната стимулация на панкреаса да отделя инсулин. Това го пише в нета, но пука им.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:11 от Морана

# 2 396
  • Бургас
Роби и Айда
Скрит текст:
Май вместо да си нарисува уста си е нарисувала мустак

# 2 397
Блейк Лайвли 💜
Скрит текст:

# 2 398
Дева е разкошна!

# 2 399
Тази Айда - досущ като нашенска бръмчалка!

Общи условия

Активация на акаунт