Звездни компромати - Април' 23

• 306 315
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 505
  • софия
Гат бЕх млада и Жонката беше млад, тогава го харесвах всякак - външност, излъчване, игра. Продължавам да го харесвам, без първото. За мен е истински актьор, който се превъплъщава в ролите си и ми въздейства. Вече не мога да кажа, че е сеХси. Има излъчване на добър човек.
Същото е и с Ал Пачино. За мен той е Актьор Великан и възрастта му няма никакво значение. Мечта ми е да мога да го гледам в театрална постановка.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:12 от zvаnchе

# 2 506
Бранда който носи Джони е Magnolia Pearl. Аз много бих искала да нося нещо клошарско от тях, но не мога да си ги позволя.

# 2 507
Джони има уникални очи и устни има нещо индианско в него(май имаше такива корени, ако не бъркам). Но в момента и на тази снимка ми прилича на клошар.
Към невероятните актьори прибавям Де Ниро и Хопкинс-титани!

На 1000 % съм съгласна с Амбър, като аз ще добавя Кевин Костнър и Харисън Форд.

# 2 508
Антъни Хопкинс е моят абсолютен фаворит. Сто пъти съм гледала Остатъкът от деня - невероятно изпълнение, като в театрална постановка.

# 2 509
Гат бЕх млада и Жонката беше млад тогава го харесвах всякак - външност, излъчване, игра. Продължавам да го харесвам, без първото. За мен е истински актьор, който се превъплъщава в ролите си и ми въздейства. Вече не мога да кажа, че е сеХси. Има излъчване на добър човек.
Heart Същото е и при мен.
А аз това мога да го кажа и за Де Ниро Heart

# 2 510
ПраВещица, Джони е великан, може да изиграе абсолютно всичко, не го мисли. Мъжът с най красивите скули в Холивуд. Последните 6 години през които мина. го смазаха за съжаление, но ето че полека се връща.

# 2 511
Джонката има толкова добри и тъжни очи.... Всякак си го харесвам.

# 2 512
  • Berlin
Много му ходи този изпаднал стил. Само да не прекалява.

Как белег от секцио ще иска да маха тази жена, която не знам коя е? В смисъл белегът остава супер ниско и трябва да е нещо много голямо и ужасно, че да се реши на това доброволно, бррр.

# 2 513
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Джони на младини и Киану на младини са били невероятни. И досега в Холивуд няма такива чаровни, секси и с такъв вайб актьори като тях двамата на млади години. Сега таланта им е останал, но нищо от предишния чар ( според мен).

# 2 514
Колко пъти гледах Кошмари на Елм стрийт заради Жонката😂. Наскоро гледах пак Хелрейзър, знам ги дет се вика наизуст, ама участвал и Хенри Кавил, млааааад и зелен😂😂😂. Нищо общо с Гералт от Ривия.

# 2 515
  • София
Антъни Хопкинс е моят абсолютен фаворит. Сто пъти съм гледала Остатъкът от деня - невероятно изпълнение, като в театрална постановка.

И моят фаворит е той. Много го харесвам в "Пропукване", как играе само с лице и очи, уникален Yellow Heart

# 2 516
Матю Пери не мисли добро за Киану Рийвс...Laughing

# 2 517
  • Враца

И моят фаворит е той. Много го харесвам в "Пропукване", как играе само с лице и очи, уникален Yellow Heart

А там Раян Гослинг не му отстъпва по актьорска игра.

# 2 518
Матю Пери не мисли добро за Киану Рийвс...Laughing

Мисля, че Матю Пери не е чел много-много тая книга, дето я е написал 😉

# 2 519
Като гледах за първи път Пропукване, бях като хипнотизирана…. Адвокат на дявола също. Какви филми се правеха.

Общи условия

Активация на акаунт