Любители на котки - Тема 182

• 33 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Аз мисля след Великден да го пробвам само на гранули, белким от глад прояде.
По празниците ще се гледат с баба и дядо, те като 4 правнуче го имат, ще му угаждат със сигурност.Joy
Ивекс, пробвала ли си purizon за кастрирани? Откакто ги смених на нея се тъпчат като невидяли, същото и с на приятелят ми двете котани. Съдържанието е добре, няма захар или зърнени.

# 271
Имам Orijen, преди я ядеше с апетит, сега я хапне днес, я не.
Изтича август видях, мъжът ми утре ще я даде на котетата долу преди да тръгнем, няма на кого да я дам, нека и те хапнат.
ММ е поръчал няколко вида храна , но х 400 гр., но не е заради гранулата, той го научи на месо и мокра храна, сега се вайка, че не яде гранула. То и на мен да ме сложиш пържола и сухар и аз бих избрала първото.Joy

# 272
Ти - да, ама ела да ти покажа принц Ади как се фръцка на варено пилешко или дроб, не ще да погледне.
Тоя Прасчо обаче всичко яде и после не се събира на дървото:

И звездата на квартала:

# 273
Сина има отличен апетит. Все ме гледа в ръцете, дали му нося хапване. Като го гледам такъв, като скакалец, страшно ми е чак.

# 274
  • Бургас
Котарак да козирува виждали ли сте?
Тя го тормози, постоянно го хъска.
Как да ги успокоя?

# 275
  • София
Пробвай с успокоителни каишки.

# 276
Завалията Харко. Много смешен.

# 277
Мими, дай им време. Ще се успокоят, но не за два дни.
У нас младежът тормози всички. Вечно е готов за боричкане, игра, гонене. По-голямата писанка много го хъска и гони. Сякаш не може да диша, ако той е наблизо, но вече забелязвам, че започва да го закача с лапа, когато е на по-високо от него.
Ползвахме феромони два вида и КалмВет и още един препарат, но не съм сигурна, че нещо от това помогна.
Каишка сме ползвали преди, когато бяхме с две котки и малката тероризираше по-голямата. Има чувствителен ефект поне първите дни, когато мизирмата е най-силна.

# 278
Домъчня ми за Харко. Милата душица Heart

# 279
  • София
Поздрави от старият рокер- Смърфиян 😎 Това му е любимо място за релакс, а и в кола много обича за се вози..

# 280
Хари е в типичната мъжка поза пред разлютена жена Simple Smile
Ще й мине на Мони и  Хари ще си възвърне предишното самочувствие на цар на къщата. Тя сменя обстановка, боледува, влачат я по лекари....Има право да е малко лоша (а хъскането е повече израз на страх, отколкото на агресия).

Сигурна съм, че ще станат приятелчета - помня началото на Зак и Сакура, а сега - вечно прегърнати.

# 281
  • Бургас
Домъчня ми за Харко. Милата душица Heart
И на мен ми е мъчно.
На косъм съм да я пусна за осиновяване по групи.

# 282
Недей.
Нещата ще се наредят.
При нас беше страшно, разказвала съм.
Ще се справиш, много направи за нея, не се отказвай по средата.Hug

# 283
"Понякога е доста изморително да си бършеш лапките, и имаш нужда да поседнеш и да помислиш за нещата от живота" 🧐

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 21:28 от Анонимен

# 284
Като например: кога ще вечерям? Joy

Без нашето сме до понеделник, отсега ми липсва, не съм свикнала да го няма, но тук нямаше как да го вземем.

Общи условия

Активация на акаунт