Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки могат да помогнат на мъжете за подобряване на качеството на спермата?
Какви добавки обикновено приемат жените за подобряване на качеството на яйцеклетките?
Какви хранителни навици имат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки могат да помогнат на мъжете за подобряване на качеството на спермата?
-
Какви добавки обикновено приемат жените за подобряване на качеството на яйцеклетките?
Жените често приемат различни добавки за подобряване на качеството на яйцеклетките, като витамини от група В (напр. B12, B6, B3), витамини D и E, омега-3 мастни киселини, фолиева киселина, селен, цинк , магнезий , аргинин , алфа липоева киселина , NAC , инозитол , биотин и други. Освен това се споменават добавки M2 и M2 тон за регулиране на цикъла.
-
Какви хранителни навици имат участниците във форума?
-
Какви изследвания се препоръчват след спонтанен аборт и преди следваща бременност?
-
Какви са оптималните нива на витамин B12 и витамин D?
Както бях писала по-напред в темата от време на време имам леко кървене - еднократна кървава нишка при забърсване, която АГ не можаха да определят от къде е. Преди 2 седмици АГ каза, че вижда малко отлепяне и сигурно от там идва това периодично зацапване (на няколко дни веднъж), честно казано, ако нямах мисед сигурно нямаше и да се вторачвам толкова в тоалетната хартия и нямаше и да го забелязвам. Днес ходих за пренатален тест (вече съм в 11 г.с.) и малко повече се натоварих сутринта, но преди малко пак имах кръв на тоалетната хартия, но този път ми се стори доста повече.