Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Мини, Диди Биди е също с коремче.

Ева, съжалявам.
Витамините можеш да пуснеш веднага, за хормоните изчакай 2-3 цикъла да се нормализира организма.

# 736
  • Замък сред облаците
За витамините само да се направи пауза от 10-14 дни, ако са приемани досега.

# 737
Мерси, Дели!

Диди, извинявай че те пропуснах. Форгив ми Hug

Утре ще пусна новата тема.

# 738
Момичета аз пак съм с въпрос…след аборт по естествен път колко дни сте имали зацапване след това…защото това ми е 3ти аборт но за първи път имам зацапване толкова дълго време… на 26.04 ми дойде честно казано доста оскъден Ц с ясно кървене 7 дни и от тогава имам зацапване до сега кафяво не е много няколко капки за деня ,на за първи път ми се случва…на прегледа док.каза че не съм се изчистила съвсем и със следващия МЦ би трябвало всичко да е наред..Та нормално ли е според или да и звъня да отида да ме погледне контролно?

# 739
  • Замък сред облаците
При първия аборт ми цапа 20 дни, при втория 2 седмици и после още 2 леко жълтеникаво. И двата бяха спонтанни.

# 740
При първия аборт ми цапа 20 дни, при втория 2 седмици и после още 2 леко жълтеникаво. И двата бяха спонтанни.
Да не го мисля .Супер си много благодаря !
Страхотен уикенд ви пожелавам момичета,бъдете позитивни и вярвам ,че всички скоро ще гушкаме така мечтаните бебчета,които заслужаваме..❤

# 741
  • Замък сред облаците
Не го мисли наистина. Ако нямаш болки или температура, това са нормални процеси, не е като при цикъл, лигавицата й трябва повече време, също и на хормоните. Ще се наместят нещата.
Хубав уикенд и от мен!

# 742

Общи условия

Активация на акаунт