Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 882
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Hearty
Ами да ви кажа и аз незнам от къде идва притеснението вече…нищо против Тончев не го познава…да си честно тук от вас научих,че е хубаво да се консултираш и с хематолог за което съм благодарна (Страхотни сте дами Simple Smile ) та тъй като имам изследвания  назначени за Трамбофилия ,но той ката цяло нещо не беше от най-разговорливи те поне с мен,а Персенска даже не съм сигурна дали им обърна някакво внимание(нищо против страхотен лекар с много лично отношение поне към мен)но като цяло знам ,че в Надежда много не обръщат внимание нромцофилия,а аз лежах в болницата след пункция(тежка хиперснимулация) и бях около месец на Клексан….та на своя глава искам да ми погледне специалист в тази област изследванията най-малко за да ми обясни какво точно означават хетерозиген хомозиготен (не че не съм чела) на е друго лекар да си каже мнението и от там дойде въпросът ми за специалисти,но при Лисичков супер бързо ми записаха час ат днес за другата седмица което ме радва ,защото следващия месец се готвим за нов трансфер

# 706
Катето а защо не искаш да са свързани с гинекология и репродуктивни центрове? Аз посещавам Тончев и съм много доволна, следи бременни което е в плюс, пуска допълнителни изследвания, обяснява подробно,отделно има вече и онлайн консултации.Имайте предвид че Лисичков не следи бременнни, а само първоначална консултация за назначаване на терапия. Паскалева е недостижима, с месеци се чака за час.
А при Тончев как става с часовете ..бързо ли записват?Общо взето както казах вече ми трябва първоначална бърза консултация само да ми види резултатите ,ако има някакъв проблем и при евентуална бременност се налага да  съчетавам с хематолог може би ще се насоча към него

# 707
  • София
Мисля че за след 2 седмици ми записаха като се обадих, виж и в Св София ако няма в Калчев

# 708
Доктор Минкова в Токуда следи бременни, много мила и добра като специалист! Дава си телефона да я търсиш и пращаш изследвания. Приема и по каса,но се чака повече, иначе за платено има бързо часове. Обяснява защо, кое,как.. гледа ми и вените на доплер. Та който иска може да пробва, добра е в тромбофилията, а аз лично хем бях с направление,хем ми обърна много внимание. При Паскалева съм ходила без час, отивам ,пускам изследвания и тя после ги коментира.
Лисичков не се занимава май с бременни много много, иначе от приятел лекар знам ,че е добър.

# 709
  • Sofia
Лисичков не следи бременни, но за първоначална консултация да обясни положението е добър избор. А и не се чака много за часове. Аз съм си записвала за следващата седмица.

# 710
Привет момичета, днес си взех хистологичното изследване и моля за помощ с разчитането. Правена е в Щерев, като предварително знаех че е кухо яйце. Надявахме се да се открие все пак някаква причина в хориалните въси, но такива въобще не са споменати. Като цяло няма много информация.... :
"Хистологично: 458: Децидуа с трофобластна инфилтрация. Диагноза: Децидуа"
От постовете вчера разбрах че децидуа е просто лигавица. Коментара за трофобластна инфилтрация значи ли че е имало моларна бременност?
Геномното секвениране на материала връща резултат 46, ХХ, 9р-. Това 9р- значи ли нещо?

# 711
  • Sofia
Ако е имало моларна бременност ЧХГ скача до небесата (може да стигне и до 100 000).
Изследвали ли сте ЧХГ?

# 712
Ако е имало моларна бременност ЧХГ скача до небесата (може да стигне и до 100 000).
Изследвали ли сте ЧХГ?

Следих го, да. Не бих казала че беше особено висок резултат
(5 дни закъснение) 28.03. - ЧХГ 683, прогестерон 45.4
30.03. - ЧХГ 792, прогестерон 43.4
04.04. - ЧХГ 862

# 713
  • Sofia
Значи определено не е моларна бременност.

# 714
Здравейте, момичета, отново съм аз. Излезнаха ми резултатите от Геника. Вече ги пратих до Русев и АГ. Май ще запазвам при хематолог и генетик час също.
Ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете с разчитането

Благодаря предварително!

# 715
За съжаление имаш от по- тежките мутации, задължително трябва да си на нмх...

# 716
  • На изток от Ада
Аз с едно АСЕ бях на терапия он  Русев. Тока че 100 процента ще си.

# 717
Кои са по-тежките мутации ,защото мойте изследвания са същите ,като изключим АСЕ не съм го пускала изобщо?

# 718
Вегфа и Тафи, а  ПАИ в комбинация също.

# 719

Страхотно.. тъкмо се бях зарадвала тези два дни. Отново ми се скапа настроението с тези резултати. Благодаря за коментара иначе.

Общи условия

Активация на акаунт