Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 26 031
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!

Почти 3 седмици от кюретажа минаха. От вчера започнах да имам леки пробождания ту в левия, ту в десния яйчник. Това нормално ли е? Дали означава, че цикълът започва да се възстановява и скоро ще ми дойде?

# 451
  • Замък сред облаците
При такива догадки само може да се гадае. Аз бих казала че са газове, това да усетиш нещо в яйчник е или при срастване, или киста. Тия бодежи често са друго и си въобразяваме реално къде са.

# 452
  • На изток от Ада
В крайна сметка не съм била за индекции според хематолога . Вече при бременност ще включим инжекции евентуално ще следим кръвотока.
Ще мина и на др доктор.
Изследванията са от 2018и 2019 при Русев
Реално 1 бременност бях на терапия през ден и Ап и фраксипапин.  И една на аспирин всеки ден.
Според хематолога не би трябвало да са се променили нещата,защото тона били генетични изследвания.

# 453
При такива догадки само може да се гадае. Аз бих казала че са газове, това да усетиш нещо в яйчник е или при срастване, или киста. Тия бодежи често са друго и си въобразяваме реално къде са.

Ясно. Е, дано нямам такива работи, че "само това липсва" Grinning
Ще го чакам с нетърпение да дойде, да си влезе в ритъм организмът и да тръгвам по лекари лека-полека. Благодаря ти

# 454
Излезнаха ми резултатите от Геника за тромбофилия. 
Може ли да ли някой да ми ги обясни. Единствено разбрах, че трябва да пия метилирани или бионалични форми на някои витамини.

# 455
Насито, придобитите тромбофилии не са генетични и се променят. Ти беше само с АСЕ и нямаш вродена. Честно казано, мисля че нямаш нужда от повече хематолози, а проблемът е друг. Ти май писа, че са ти намерили  някакви работи при хистероскопия - те излекувани ли са? Освен това имаш ли правени тестове за инфекции, хламидия, микоплазми и тн.? И едно нещо по-лично да имаш предвид - 5те аборта ако са от един мъж - правена ли е спермограма и изследвания на него, да не идва от там някакъв проблем с качеството на ембриончетата.

# 456
  • На изток от Ада
Какво ли не све пускали .7 г борба.
Мм имма астенотет, разооспермия и главични дефекти от него са бременностиите.
В Надежда отриха хроничен ендометрит и аденомиоза, пих Противозачатъчни и Фемара и съм била по добре.
Правих Фертилити тест и после в Надежда пак нямам инфекции.
Отрихме последната бременност висок ИР homa index 3.99.
ММ Е пускал спермограма и пи лекарства по добре бил.
Изследване на прода съм правила здрав е бил .
Чакаме кариотип.
Ще слагам РВМС в Надежда за Нк клетки от имунологична биопсия.
Сигурно забравих нещо.

# 457
  • София
Наси последно, за тромбофилии генетични имаш ли пускано? Че казваш лекар е казал че имаш такива. Снимай ако искаш изследванията без имената да видим какво имаш.

# 458
  • На изток от Ада
Имам но се обърках и после се сетих и й ги пратих на док ,но са от 2018 и 2019 тя каза че нямало нужда от да ги пускам пак . Показах ги в тромбофилия темата

# 459
  • София
Да да не се променят. Кскви фактори имаш?

# 460
А естествени ли са или инвитро?

# 461
  • На изток от Ада
6
А естествени ли са или инвитро?
естествено.  Сега съм  Надежда там не знам какво ще еинсе инвитро?
МАЦЕ, само Асе имам и mtfer 677

# 462
  • София
Като мен си Насе.

# 463
  • На изток от Ада
Да ,но ти си на НХМ нали ?

# 464
  • София
Да, нали, превантивно по скоро, сигурно и теб така ще те сложат

Общи условия

Активация на акаунт