Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 26 013
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Трябва ти хематолог,който се занимава с бременни. Примерно Паскалева. Трябва да изследваш още АсЕ и фактор 13, когато имаш 4г/5г ,но и без тях според мен си за терапия..

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 21:24 от Yan25

# 481

Момичета виждам,че сте запознати с генетичните изследвания..до сега не съм се обръщала към хематолог за изследванията,но по това което чета и вече виждам в болницата наистина не обръщат голямо знамение на тези изследвания..но да ви попитам,че имам само коментар на изследванията от имуноложката в б-цата ,но общо взето ми каза само да си проследявам хомоцистеина и нищо друго,та какво можете да ме посъветвате…сега се разрових и за хематолог в София и се насочих към д-р Павлова от СВ.Иван Рилски
Имаш Вегфа и Тафи. Вегфа има отношение към изграждането на плацентата. Мисля че имат отношение и към риск от прееклампсия. Вижте ги с хематолог и АГ който разбира от тромбофилии, за да определите правилната терапия.поне само половината ген е объркан, но го имай предвид. Важното е че знаете и може да вземете мерки.
За консултация преди бременност не знам дали проф Паскалева е най-добре. Аз лично съм ходила при проф Лисичков. Добре е да е хематолог който работи с бременни, че техният фокус е доста различен.

# 482
Момичета, да ви попитам, едно хапче Инозитол ще повлияе ли на изследванията ми за Б12, Б9 и хомоцистеин? Вчера изпих едно по грешка, вместо Глутатиона. На 10-ти ще правя изследването. Тогава ще са ми минали три седмици от последния прием на Б9 и Б12.

# 483
  • На изток от Ада
Едва ли от 1 хапче и то пито 6 дни преди да се изследваш.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:00 от nasito8988

# 484
  • София
Момичета, да ви попитам, едно хапче Инозитол ще повлияе ли на изследванията ми за Б12, Б9 и хомоцистеин? Вчера изпих едно по грешка, вместо Глутатиона. На 10-ти ще правя изследването. Тогава ще са ми минали три седмици от последния прием на Б9 и Б12.
Инозитола е Б2 ако не бъркам,няма да повлияе

# 485
Благодаря, момичета. Малко се панирах да не би да трябва да чакам повече дни да се изследвам. Grinning
Иначе освен това, което писах, мисля да пусна холестерол, за да видя как се движи, понеже ми бяха завишени общ и лош холестерол, и глюкоза, инсулин и гликиран хемоглобин.
Ще водя и мъжа с мен, той да се изследва за лаймска болест, заради кърлежа.
Водих котарака да му вадят един кърлеж и се жалвах в клиниката, че въпреки че го капем с капки за външни и вътрешни паразити и сме пръскали двора против кърлежи, той пак има. Докторката каза, че има много голяма популация, заради липсата на истинска зима. Взехме му и противопаразитна каишка и мъжа ми каза, че и за нас трябвало да вземем. Joy

# 486
  • На изток от Ада
За тази лаймска болест не трябва ли да има симптоми?  Неща се изследва, но не се притеснявайте .
За котака ти имаш ли токсикосмоза предполагам да, но да питам .
Аз съм я карала някога .

# 487
  • Замък сред облаците
Токсоплазмоза Simple Smile Наси, време е за нов телефон май Wink

# 488
  • На изток от Ада
Токсоплазмоза Simple Smile Наси, време е за нов телефон май Wink
не тела . Макар че той също нещо ме бърка. Уж го оправях уж махнах автокоректор и то и тъй зле. Писах, аз не знам как се пише точно , уж в гугъл гледах .
От няколко месеца съм с нов телефон и тъй преди туй бях мн години с Huawei,  сега Самсунг

# 489
  • Замък сред облаците
Шегувах се Simple Smile

Аз се разписвам с М. 52 дни след СА. Алелуя!

# 490
  • На изток от Ада
Аа, права си все бъркаам. Бързам и публикувам. И тъй и не довеждам и тъй уж внимавам , но все бъркам .
Радвам се за теб! 
Мен леко ме набалят гърдите , още от кактто ми спря обърканият цикъл . Сега съм около  Ову. Чакаме  кариотип и после лекарство за Нк клетки и Инсе ли ,фоликулометрия ли .....

# 491
Имам изследване за токсоплазмоза  Насито. Карала съм я някога назад във времето. Като бях бременна, доктора ми назначи изследването, заради котарака.
Той мъжа ми иска да се изследва, за всеки случай, да е спокоен.

# 492
  • На изток от Ада
Ти извили ли , дали да правите още опити или да следиш овулация по някакъв начин?

# 493
Ами чудя се дали да не следя овулация. Не я знам кога е, но със сигурност лутеалната ми фаза е повече от 14 дни. Колко точно, нямам представа. Обаче какви лентички да си взема? Първия месец да правя ли по два пъти на ден, за да знам сутрин или следобед да следя? Нямам никакви познания по темата лентички за овулация.

# 494
  • На изток от Ада
Има тема за тези тестове. Аз я хванах един път от 2 теста. Единият рано сутринта .
2м кледих О и я хванах вторият.
Ох чувствам как темата пак ме дразни,  изнервя и притеснява....
Реално сложим ли лекарството в матката имам 3м за опити било инсе или следене на О...Три месеца действало лекарствато...

Общи условия

Активация на акаунт