Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
АА, през Гугъл като напишеш Николай Ковачев и ми излезе, има мнения сега от февруари...

# 616
АА, през Гугъл като напишеш Николай Ковачев и ми излезе, има мнения сега от февруари...

И аз точно така търсих и попаднах на скорошни коментари в една тема тук. Иначе съм съгласна, че при всеки човек е различно и трябва сами да си преценим. Аз тези 2-3 месеца това мисля да правя общо взето. Но до септември изобщо не ми се чака за Калчев.

# 617
  • Замък сред облаците
Сега я разгледах от любопитство. Ами то многото мнения са на 3 жени и 2 новорегистрирали се. Честно казано, абсолютно недостатъчно, за да си извади човек реално мнение.
Знаете, че аз съм винаги с много на ум за прехвалените доктори, ама и така поднесените мнения са тенденциозни заради малката извадка от потребители където всичките им 15-20 мнения са в една тема и се хапят.

Едит: Хаха, с Мацето сме си плюли в устата направо 😂

# 618
  • София
Прочетох отгоре отгоре темата, ми то аз го написах, не може да огрее навсякъде, не може да подпомага за забременяване, износване и израждане. А и рядко са лекарите които са достъпни по Вайбър по всяко време. Като цяло нищо сериозно като оплаквания. Аз примерно при Калчев отидох с една цел, хистероскопия, знаех че веднага ще ми я предложи и ще ми пусне още изследвания, така и направи, супер предвидим ми беше. Много нахакан, много размахващ, ама като му отвръщах за някои неща се съгласяваше с мен.

# 619
Прочетох отгоре отгоре темата, ми то аз го написах, не може да огрее навсякъде, не може да подпомага за забременяване, износване и израждане. А и рядко са лекарите които са достъпни по Вайбър по всяко време. Като цяло нищо сериозно като оплаквания. Аз примерно при Калчев отидох с една цел, хистероскопия, знаех че веднага ще ми я предложи и ще ми пусне още изследвания, така и направи, супер предвидим ми беше. Много нахакан, много размахващ, ама като му отвръщах за някои неща се съгласяваше с мен.

Ами не знам, тепърва ще тествам и аз. На мен ми трябва точно такъв за подпомагане за износване, със забременяването нямам проблем както се видя, но този мисед ми разказа играта, а уж всички лекари казваха, че нямам драми 🙈
Ще видим при кого ще се озова накрая.

# 620
Благодаря ви, момичета, за окуражаващите думи! Пожелавам си на всички нас скоро да сбъднем мечтата си, да имаме успешни и щастливи бременности и здрави и силни бебенца на финала 💗 Кураж на всички!

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 00:00 от Elizabeth1997

# 621
Mia, в Надежда много ми похвалиха др Даниел Георгиев. Не знам дали се занимава с подготовка да бременност, но следи рискова бременност и прави ФМ. За Др Атанасова и аз само хубави неща съм чувала но и в Токуда нови пациенти се записват за след 2-3 месеца. И се чака по няколко часа за преглед - голяма лудница е. Мисля, че преглежда не бременни и в Афродита, може там да пробваш да отидеш при нея. може и при Др Вецев в Поликлиника България да пробваш. при Сигридов не е ясно как ще успееш да се запишеш като не бременна, после лечението и малко странно и еднотипно. Аз много бях шокирана от едни промивки които предписват на всички. Където и да решиш да отидеш, препоръчвам да не вярваш на всичко и да четеш сама чуждестранни статии.

# 622
Mia, в Надежда много ми похвалиха др Даниел Георгиев. Не знам дали се занимава с подготовка да бременност, но следи рискова бременност и прави ФМ. За Др Атанасова и аз само хубави неща съм чувала но и в Токуда нови пациенти се записват за след 2-3 месеца. И се чака по няколко часа за преглед - голяма лудница е. Мисля, че преглежда не бременни и в Афродита, може там да пробваш да отидеш при нея. може и при Др Вецев в Поликлиника България да пробваш. при Сигридов не е ясно как ще успееш да се запишеш като не бременна, после лечението и малко странно и еднотипно. Аз много бях шокирана от едни промивки които предписват на всички. Където и да решиш да отидеш, препоръчвам да не вярваш на всичко и да четеш сама чуждестранни статии.

Най-вероятно ще пробвам няколко тези месеци и ще се спра на едно място и един лекар когато вече имаме зелена светлина за нови опити.
Иначе при Сигридов изобщо не мисля да ходя, само при Русев ще отида тази седмица.

# 623
miaa7, аз също съм при др. Кръстев в Надежда, изключително доволна съм от него до сега. Малко е цапнат в устата но....нали си върши работата съвестно, за мен това е най-важното.

# 624
Аз съм доволна от Ковачев,правил ми е хистеро и снимка на тръбите…и винаги на вайбър ми е отговарял

# 625
  • На изток от Ада
Та в Надежда при следене на бременност имаш ли връзка с док?

# 626
miaa7, аз също съм при др. Кръстев в Надежда, изключително доволна съм от него до сега. Малко е цапнат в устата но....нали си върши работата съвестно, за мен това е най-важното.

Благодаря ви момичета, като гледам май и аз повече си клоня към Надежда, но за всеки случай ще се видя и с още 1-2ма, поне да пробвам 🙏

# 627
  • Замък сред облаците
Наси, на късмет с доктора си е. Обикновено трябва да се свържеш с регистратура, те с него/нея, той с теб… Я се свърже, я не. Това не от личен опит, а от приятелки. Едната се отказа да се следи там, пакета за ЖК беше 800-900лв, тя беше предплатила половината сума, ами не й пуснаха и половината изследвания, които бяха описани че включва пакета първи триместър. Премести се при доктор по ЗК в Перник и си роди там и беше 100 пъти по-доволна.

# 628
  • Sofia
Брин , а на теб истмоцелето при бременност създавало ли ти е грижи?Прави ми впечатление че сме еднакви 😂 Само където твойта шийка е по-адекватна от моята.
Да, слава Богу моята шийка беше желязна. А много й треперих заради кюртажа.

Истмоцелето не ми създаваше никакви проблеми по време на следващата бременност. Даже след като Калчев ми го диагностицира правих стимулация при него - в смисъл правихме си опити въпреки истмоцелето. Все пак зависи и от размера на дефекта. Той не беше убеден, дали трябва да го коригираме, защото бях забременяла (макар и неуспешно) и явно не е било пречка. Изчаквахме за евентуална корекция.

След като забременях Вецев и моята АГ го следяха. Вецев всеки път ми казваше, че е тъничко, но ще издържи.

Yan, Шефкетова е ориентирана по-скоро към инвитро и подобни. Например при мен планът беше да таймираме овулацията с хириомон или подобно, защото след аборта фоликулите ми не се пукаха и не стигах до овулация. Ако търсиш някой за подготовка на организма за забременяване, имената са по-скоро Сигридов, Калчев и Ковачев. Но ако търсиш защо не се стига до забременяване, и Шефкетова ще свърши работа.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 16:58 от Brin de muguet

# 629
Аз мога да кажа за Атанасова, че е много добър лекар. Следи бременните много внимателно, съветва да имаш и второ АГ по каса. Но при нея се чака с часове. Тя ми прави кюретажа.
Преглежда в Афродита небременни, но е там само по един ден в седмицата. И то често го отменя заради раждания в Токуда. Но аз се надявам, един ден ако стигна до там, тя да ми следи бременност и раждане. Никога не ме е върнала. Говорих си с жени в Токуда, че следи кръвоток, познава и тромбофилиите, почти няма неуспешна бременност. Съветваше се с Нашар и така взимаха решение. Но там буквално трябва от положителния тест веднага час в Токуда.
Аз сега съм при Станулов и комуникация с Дойчиновски, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт