Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 568
  • 792
  •   1
Отговори
# 270
Това с коремните преси е такава щуротия.. правила съм и аз.
Но после се разчетох , питах и нашия лекар .. това е загуба на нерви 😂
Хормона трябва да е отговорен за пукането , защото именно тогава се говори за узряла яйцеклетка .Не пречат , но лично за мен е несериозно.
Ами пукнаха се..не знам кое е помогнало от двете 😂

# 271
Това с коремните преси е такава щуротия.. правила съм и аз.
Но после се разчетох , питах и нашия лекар .. това е загуба на нерви 😂
Хормона трябва да е отговорен за пукането , защото именно тогава се говори за узряла яйцеклетка .Не пречат , но лично за мен е несериозно.
Ами пукнаха се..не знам кое е помогнало от двете 😂

Е това е най-важното!Успех! 🍀

# 272
Здравейте момичета, след 1 година прекъсване мисля другия месец да пробваме отново. Дано ни е на късмет.
Мисля да направя изследванията си предварително. Пожелавам на всички да видим най-скоро двете чертички.

# 273
Успех!!

Здравейте момичета, след 1 година прекъсване мисля другия месец да пробваме отново. Дано ни е на късмет.
Мисля да направя изследванията си предварително. Пожелавам на всички да видим най-скоро двете чертички.

# 274
Здравейте, тепърва започвам да навлизам в темите за инсеминация. Има вероятност да се наложи да направя.
Може ли да споделите как протича?
 Колко дни трябва да сте на разположение за прегледи и др.?
С какво времетраене е самата процедура?

Ако ми се наложи да правя ще трябва да пътувам до друг град, който не е много близо. Може би ще трябват няколко дни отпуск.

# 275
Здравей, emiliq.k 😊
При мен протичат така: около 9-10ден преглед за да види колко са големи фоликулите, преценява кога ще настъпи овулация и отивам след 2-3 дни за самата процедура. При всеки е индивидуално обаче на кой ден ще те извикат.
Ако доминантния фоликул е спукан не ходя трети път и след това идва чакането ..
Самата процедура трае 5 мин + 15мин те оставят да полежиш. При мен е без упойка.
Мъжката част върши работата сутринта и след около 2 часа си ти Hug

Успех! Heartbeat

Здравейте, тепърва започвам да навлизам в темите за инсеминация. Има вероятност да се наложи да направя.

Ако ми се наложи да правя ще трябва да пътувам до друг град, който не е много близо. Може би ще трябват няколко дни отпуск.

# 276
Здравей, преди това има ли стимулация при теб?
Кой вариант е по-удачен?

Оказа се, че май имам намален яйчников резерв - АМХ 1,28; ФСХ - 5,36 и Инхибин Б - 70.00.
Знам, че сам по себе си АМХ не се констатира за намален яйчников резерв, а за ФСХ и Инхибин Б не знам дали са добре или ниски.
На 27г. съм ...

Със съпруга ми правим опити около 2г и преди около 2-3 месеца сменихме репродуктивния лекар, пуснахме още някои изследвания и бях положителна на уреаплазма. Излекувахме се и се надявам тази инфекция да е била причина за неуспешните ни опити до момента. Ще опитаме естествено още 2 месеца и ако отново не се получава... Ще направим инсеминация.

# 277
На 17.07 беше първата ми инсеминация. Преди самата процедура имах 6 прегледа през няколко дни. Самата процедура при мен беше 5 мин + 30 мин лежане.

# 278
Аз съм без стимулация.

Хриси, предполагам, че във всяка клиника те оставят да пилежиш различно време.

Кой вариант е по-удачен?

Оказа се, че май имам намален яйчников резерв - АМХ 1,28; ФСХ - 5,36 и Инхибин Б - 70.00.
Знам, че сам по себе си АМХ не се констатира за намален яйчников резерв, а за ФСХ и Инхибин Б не знам дали са добре или ниски.
На 27г. съм ...

Със съпруга ми правим опити около 2г и преди около 2-3 месеца сменихме репродуктивния лекар, пуснахме още някои изследвания и бях положителна на уреаплазма. Излекувахме се и се надявам тази инфекция да е била причина за неуспешните ни опити до момента. Ще опитаме естествено още 2 месеца и ако отново не се получава... Ще направим инсеминация.

# 279
Да, докторката ми каза, че е препоръчително до 30 мин.

Аз съм без стимулация.

Хриси, предполагам, че във всяка клиника те оставят да пилежиш различно време.

Кой вариант е по-удачен?

На 27г. съм ...

# 280
Здравейте момичета,
Снощи цяла вечер съм ви чела темите и реших и аз да се впиша.
След 2 години опити и ходене по десетки доктори, включително Турция, сме с потвърден много тежък мъжки фактор и 0% шанс.
Аз от друга страна съм с много добри показатели и на 27. Решихме се на д инсеминация.
Вчера беше първата. Вечерта или тази сутрин се е спукал фоликула. Днес беше повторната.
С много лека стимулация 5х1 кломифен и само един фоликул.
Изписаха ми дуфастон.
Остава сега чакането.

# 281
Стискаме палци ❣️

Здравейте момичета,
След 2 години опити и ходене по десетки доктори, включително Турция, сме с потвърден много тежък мъжки фактор и 0% шанс.
Аз от друга страна съм с много добри показатели и на 27. Решихме се на д инсеминация.
Вчера беше първата. Вечерта или тази сутрин се е спукал фоликула. Днес беше повторната.
Изписаха ми дуфастон.
Остава сега чакането.

# 282
Стискам палци, Алекс!

Здравейте момичета,
Изписаха ми дуфастон.
Остава сега чакането.

# 283
Здравейте, на мен ми предстои първа инсеминация тази седмица и доста се вълнувам. Исках да се допитам до вас дали има нещо, което не е препоръчително да се прави в дните след това? Може би ще пътуваме, но ще си почивам и няма да се натоварвам.

# 284
Здравейте, на мен ми предстои първа инсеминация тази седмица и доста се вълнувам. Исках да се допитам до вас дали има нещо, което не е препоръчително да се прави в дните след това? Може би ще пътуваме, но ще си почивам и няма да се натоварвам.

На мен док ми препоръча да не вдигам тежко, да избягвам силни вибрации и да съм спокойна (без стрес и силни вълнения, което е най-сложното за мен) 🙂 Стискам палци да стане от първия опит 🤞

Общи условия

Активация на акаунт