Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 555
  • 792
  •   1
Отговори
# 255
  • София
При мен уринарните също бяха отрицателни, но се оказа, че много рано съм ги правила, въпреки препоръките на лекаря. Надежда винаги има. Пуснете си кръвен - най-точен е. Успех Simple Smile

# 256
Не е задължително. Моите уринарни бяха отрицателни дори след закъснението на цикъла при вече положителен резултат от кръвните тестове.

Момичета, от опита ви - отрицателен уринарен тест на 13-ти ден след инсе, значи ли никаква надежда?
По принцип док ми каза на 15-ти ден да тествам, но... нетърпение (знаете как е).

Кръвен.
При мен на 13ти ден отчете само един тест на Clear Blue..всички други марки бяха отрицателни и се оказа биохимична след два дни

# 257
Благодаря много за подкрепата и надеждата, момичета ❤
Утре е ден 15 и ако дотогава няма цикъл, ще тествам пак ☀️

# 258
Благодаря много за подкрепата и надеждата, момичета ❤
Утре е ден 15 и ако дотогава няма цикъл, ще тествам пак ☀️
Стискам палци и се вълнувам заедно с теб! Моля, пиши като разбереш 🤗

# 259
Уринарните винаги са ми отчитали. Правя ги на 14 ден. Последния път направих на 10 и 12, бях сигурна, че има нещо. На 12 ден ярка черта видях, но заради многоплодната бременност. Успех Simple Smile

# 260
Момичета, категоричен минус и днес. Спирам утрогестана и ако всичко е наред, следва нов опит. Миналият месец ми дойде 2 дни преди деня за спиране на прогестерона, така че все пак има лек напредък... Simple Smile
Стискам палци на всички 🤞

Допълвам: вие като сте в процедура, как планирате почивка? В първата част на цикъла имам чести посещения при АГ, следва процедура, а през втората половина имам дискомфорт от утрогестана (все едно нещо изтича понякога и все съм с ежедневна превръзка). Отделно докторката ме съветва да се пазя повече през втората част и не зная дълъг път в жегата дали е добра идея.
Пък не ми се иска да губя време и да правя пауза между процедурите.
Та вие успявате ли да вместите и море някак? Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 12:56 от vanesa_georg

# 261
Аз не мисля, че пазенето помага, казвам го от опита си на 2 бременности вече. С първата - 3 инсеминации, ходих само на работа, пазех се и не пътувах. Стана и бях убедена, че това е помогнало. С втората бременност - текуща към днешна дата - 4 инсеминация, в майчинство с дете на 1,6г. - ходене поне 2 пъти до парка на ден, лежане 0 по време на процедурата и по време на чакането, пътуване до двете баби, защото беше Коледа, изминати над 600 км за 4 дни,  и тест положителен при това с многоплодна бременност. Писано ли е ще стане.

# 262
Съгласна съм за пазенето. Също от личен опит съм установила, колкото повече го мислиш, пазиш се - просто не става. Освободете си ума от това, наслаждавайте се на лятото и когато е писано, ако ще и щанги да вдигате, ще се хване Simple Smile

# 263
На мен ми казаха категорично да изключа басейните , а за морето - поне да не е на нашето 😃

# 264
Здравейте момичета, някой ако е правил инсеминация във Варна, АГ 7 етаж наскоро, може ли да сподели след прегледа на 10-ия ден какво следва,  имали някаква подготовка за самата процедура и на й вече ме интересува дали практикуват реинсеминация?

# 265
Момичета, минавам да се запиша с първото си инсе днес. То не било страшно.. 😁 При вас имаше ли ехографки преглед преди самото инсе да се види дали са пукнат фоликулите ? При мен от вратата за краката.....

# 266
Здравей, Хриси 😊
В коя болница си?
При мен имаше винаги ( 3та правих на 7ми ) за да прецени колко са порастнали, кога точно да дойдем и тн, както и в деня буквално преди самата процедура.

П.С. Стискам палци !

Момичета, минавам да се запиша с първото си инсе днес. То не било страшно.. 😁 При вас имаше ли ехографки преглед преди самото инсе да се види дали са пукнат фоликулите ? При мен от вратата за краката.....

# 267
Аз имам 3 инсета.Винаги е имало преглед преди процедурата.На пред последната не бяха се спукали и ме прати в къщи за коремни преси 🥵

# 268
New life Пловдив. На мен също ми се стори странно но... Дано няма следваща, ще си искам прегледа 😁

# 269
Това с коремните преси е такава щуротия.. правила съм и аз.
Но после се разчетох , питах и нашия лекар .. това е загуба на нерви 😂
Хормона трябва да е отговорен за пукането , защото именно тогава се говори за узряла яйцеклетка .Не пречат , но лично за мен е несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт