Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 625
  • 792
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от мен момичета. Моята инсеминация мина на 18.08. Казаха ми да направя тест на 01.09.Аз на своя глава пуснах на 7ми ден след овулацията и резултата беше 1.220 IU/L при референтни стойности до 1 за небременни. Днес пуснах отново и резултата е 3.150 IU/L. В лабораторията ми казаха, че е положителен, ако се е удвойл.Надявам се да продължи да расте чхг-то. Успех на всички чакащи

# 346
Здравейте и от мен момичета. Моята инсеминация мина на 18.08. Казаха ми да направя тест на 01.09.Аз на своя глава пуснах на 7ми ден след овулацията и резултата беше 1.220 IU/L при референтни стойности до 1 за небременни. Днес пуснах отново и резултата е 3.150 IU/L. В лабораторията ми казаха, че е положителен, ако се е удвойл.Надявам се да продължи да расте чхг-то. Успех на всички чакащи

Стискам палци и се надявам да продължи да расте така добре 😊

# 347
  • София
Честито, Моника! Дано всички момичета успеят и напуснат тази тема много скоро!

# 348
Дай Боже всички да видят така желаните две чертички

# 349
Дай Боже всички да видят така желаните две чертички
На мен ЛейдиРоуз ми "повлече крак", дано сега ти повлечеш на останалите 😊

# 350
Дано да повлека крак. Чесно казано страх ме е да се зарадвам, като знам колко години го чакаме...

# 351
Честито! Ако мога да попитам коя по ред инсеминация ви беше?
Дано да повлека крак. Чесно казано страх ме е да се зарадвам, като знам колко години го чакаме...

# 352
Втората. Беше на естествен цикъл, с една инжекция Хориомон 5000.Имам още 5 дни до цикъла. Днес сутринта си направих един пиклив тест(лентичка) и се вижда много бледа черта. Все пак още  ми е напрегнато. Ще чакам датата на цикъла и дано да пропусне..

# 353
А имахте ли тригер инжекция ? Да не би да дава резултат от нея?
На мен ми се е случвало.Най добре си направете кръвен на 12 ден след инсето.

# 354
Да имах Хориомон 5000.Все пак се надявам на чудо. Чхг-то се е е удвойло за 48 часа

# 355
Момичета, здравейте,

Предстои ми инсе, като утре трябва да отида на преглед, за да ми пуснат хормони и да кажат кога да отида за самата процедура. В понеделник имах два фоликула 17 и 14 мм след стимулация с Летрозол и лекарката каза, че най-вероятно ову ще е петък или събота, но зависи от резултатите утре. Проблемът е, че от вчера тествам с лентички за овулация (пусто любопитство) и днес чертичката е доста наситена. Страх ме е да не изпуснем момента. Въпросът ми е, ако с ММ си действаме днес това ще попречи ли някакъв начин на процедурата, ако трябва да е утре или петък? Мисълта ми е по-скоро дали той трябва да има няколко дни въздържание? Ето и теста от днес. Бледнее малко, но до довечера ще се насити.

# 356
Момичета, здравейте,

Предстои ми инсе, като утре трябва да отида на преглед, за да ми пуснат хормони и да кажат кога да отида за самата процедура. В понеделник имах два фоликула 17 и 14 мм след стимулация с Летрозол и лекарката каза, че най-вероятно ову ще е петък или събота, но зависи от резултатите утре. Проблемът е, че от вчера тествам с лентички за овулация (пусто любопитство) и днес чертичката е доста наситена. Страх ме е да не изпуснем момента. Въпросът ми е, ако с ММ си действаме днес това ще попречи ли някакъв начин на процедурата, ако трябва да е утре или петък? Мисълта ми е по-скоро дали той трябва да има няколко дни въздържание? Ето и теста от днес. Бледнее малко, но до довечера ще се насити.

Тестовете за ову показват, че ще настъпи скоро. Спомням си на мойте  тестове чертата беше по-наситена от контролната. Не се тревожи излишно, имай вяра на доктора ти. За въздържанието не мога да ти кажа, тъй като ние сме с донор.

# 357
Момичета, здравейте,

Здравей,
На нас преди инсеминация ни казаха въздържание 3-5 дни, че е оптимално. Когато има стимулация, пукането на фоликулите при мен е ставало контролирано - с таймираща инжекция. Не знам при теб ще има ли. Но също съм се притеснявала като теб да не изпуснем момента, но досега не се е случвало и винаги овулацията е била около 30 часа след инжекцията. В момента съм на 3-та инсеминация. Късмет! Simple Smile

# 358
Благодаря ви за отговорите. Няма да действаме днес и ще изчакам прегледа утре, за да видим какво се случва. По план трябва да има таймираща, но казаха че ще преценят на база хормоните утре дали да е утре или петък. Първа процедура ми е и не знам много какво да очаквам. Чудя за какво ми беше да правя тестове, само да се притеснявам допълнително… 😁

# 359
  • София
Ако си правите естествени опити и сте близо до овулация, най-вероятно фоликулите ще се спукат бързо и ще настъпи овулацията, която по теста личи, че е близо. Тя също така може да настъпи скоро и да не правите секс. Поне в първия случай ще има пресен материал за оплождане.
Не ви ли мерят в клиниката естрадиол и LH? При два фоликула си е направо задължително. На мен по този начин ми таймираха овулацията до ден и час и беше именно успешната, от която чакам дете.
Може петък да ви е късно за процедура. Според мен идете на фоликулометрия и ако трябва - изследване на тия два хормона още днес.

Общи условия

Активация на акаунт