Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 641
  • 792
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, някой може ли да ми каже мъжкия материал за инсеминация в Клиника Щерев в същата стаичка на първия етаж след регистратурата ли се дава както когато се ходи за спермограма или има друго място предвидено за това?

# 376
Здравейте отново момичета,
 Преди 3 дни беше моята 2ра инсеминация. От вчера съм с много силни болки в кръста и яйчниците. При първата инсеминация не усещах нищо, но този път съм с болки и страшно подута. Вие след инсе имате ли някакви оплаквания?

# 377
 Преди 3 дни беше моята 2ра инсеминация. От вчера съм с много силни болки в кръста и яйчниците. При първата инсеминация не усещах нищо, но този път съм с болки и страшно подута. Вие след инсе имате ли някакви оплаквания?

Здравей, аз имам две инсеминации до тук и при двете след инжекцията овитрел и започване на утрогестан имах всякакви видове бодежи, дърпане, остри болки понякога в областта на корема и яйчниците. Според мен е от хормоните, които тялото поема изведнъж и стават скокове в стойности и действат на половата система по този начин.

Споделяла съм с лекаря ми и ми казва, че е нормално да имам такива усещания. Все пак ако е много силно към нетърпимост се обърнете към лекар.

Аз утре започвам инсеминация номер три за щастие 😀. Пак ще се влиза във филма ...

Успех на всички

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 20:07 от Petya D

# 378
Здравейте, има ли някой от вас, който прави инсеминации при Л.Бойчев?
Питам за мнения, тъй като обмислям да стартирам при него.

Здравей emiliq.k, аз имам три инсеминации при доктор Любомир Бойчев. Винаги внимателен, винаги усмихнат, винаги позитивно настроен. Мисля, че ще направиш правилен избор! Успех!

# 379
Здравей, имах същите неразположения първите два дни след инсеминацията.

# 380
Здравейте,
някой правил ли е инсеминация без таймираща инжекция? И също така има ли някакви ограничения, които трябва да се спазват след нея, шофиране, полови контакти и т.н. Благодаря Simple Smile

# 381
Здравейте,
някой правил ли е инсеминация без таймираща инжекция? И също така има ли някакви ограничения, които трябва да се спазват след нея, шофиране, полови контакти и т.н. Благодаря Simple Smile

Здравей, не съм правила но зададох същия въпрос още първия път (досега 2). Може да се направи и така, но по протокол е да има такава, защото гарантира пукане на фоликула (изтънява стените и влияе на яйцеклетката).

При мен на първата инсеминация  бих Овитрел и въпреки това фоликула се пукна след 3 дена и се разминаха нещата. Това се случва много рядко, при около 95% от жените фоликула се пука.

За втората инсеминация си поставих пак Овитрел и фоликула се пукна в следващите 12 часа.

Няма ограничения, живееш си живота. Аз се шегувах, че просто няма да се наливам с ракия и да вдигам щанги.
Реално погледнато нищо не се променя толкова след тази инжекция, че да правиш драстични промени в начина си на живот.

Универсалната рецепта е по-малко стрес и повече хубави емоции, клишетата, които същесвуват фор а рийзън.

Успех

# 382
За момента съм имала една инсеминация, изцяло на ЕЦ и без таймираща инжекция, но си беше някакво съвпадение тогава. Деня преди процедурата бях на преглед, видя се фоликул пред спукване и на следващия ден беше самата процедура. След това ме погледна на ехограф и се установи, че фоликула се е спукал. Ако не се беше пукнал- реинсеминация след ден. Така или иначе, нямаше бременност та продължавам със следващите процедури

# 383
Аз също съм правила 4 инсеминации на ЕЦ, без инжекции и други неща Simple Smile
Успех!

# 384
Аз съм без таймираща инжекция на изцяло естествен цикъл. Инсеминация, преглед и не се наложи реинсеминация.

# 385
Здравейте,

Аз отивам пак този месец за двойна инсеминация. Втори опит. Бях на двойна доза кломид. Надявам се този път да стане.
Ще споделям. Стискам палци за всички.

# 386
Здравей Aleks, какво е "двойна инсеминация" сори, но за първи път чувам, може би + реинсеминация

# 387
Здрасти. Аз имам един въпрос. На 31. 08 привечер ми поставиха Хориомон 5000 тригер, на 1 ми беше овулацията. Днес с първата урина има много бледа втора чертичка. Спроед вас дали е от бременност?

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 10:19 от marine933

# 388
Каква е чувствителността на теста? Бягай на кръвен. Аз мисля, че е положителен. Flowers Four Leaf Clover

# 389
Клиър с един гербера и брмеенна жена на опаковката . Билайв зеления негативен.

Общи условия

Активация на акаунт