Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 733
  • 792
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И при мен стана при доцентката от раз! Не говори излишни неща, няма фамилиарничене, но си върши работата идеално!

# 511
Здравейте, мили дами! Вчера (четвъртък) ми беше поставен Хориомон в 12:30, а утре (събота) в 11:00 ми предстои първата Инсеминация при д-р Персенска. Имах по 2 фоликула в ляво и дясно по 20 мм.  Дали според вас е правилно таймирането? Thinking Ще помоля да ми вдъхнете малко вяра и стискате силно палци да се получи от раз 👌🏻 Благодарение на тази тема се решихме за инсеминация, страшно много ви благодаря и пожелавам + резултат на всички ви! ❤

# 512
  • София
Моята успешна инсеменация беше при д-р Персенска, трета подред. Не мислете твърде много и не губете вяра. Ще се случи. Стискам ви палци и ви желая от сърце най-голямото чудо Heart
Дали е правилно таймирано, или не, никой не знае, дори Господ. При тези неща има протокол, който се следва, и ако имате доза късмет, се случва всичко в правилния момент. Затова се опитва няколко пъти, защото шансът се увеличава. Моята успешна инсеманция е на година и 2 месеца и в началото дори не излизаше на теста. Беше си отрицателен, но малко по-късно реши да заяви себе си. Вярвайте в чудеса и не се страхувайте. Всичко се случва в точния момент. Heart Heart Heart
П.С. Д-р Персенска си разбира от работата, макар да е по-обрана в обясненията и да не говори много, знае какво точно да прави. Доверете ѝ се. Simple Smile АКо имате въпроси, винаги ще ви отговори.

Здравейте, мили дами! Вчера (четвъртък) ми беше поставен Хориомон в 12:30, а утре (събота) в 11:00 ми предстои първата Инсеминация при д-р Персенска. Имах по 2 фоликула в ляво и дясно по 20 мм.  Дали според вас е правилно таймирането? Thinking Ще помоля да ми вдъхнете малко вяра и стискате силно палци да се получи от раз 👌🏻 Благодарение на тази тема се решихме за инсеминация, страшно много ви благодаря и пожелавам + резултат на всички ви! ❤

# 513
  • София
Здрасти Nerimann, ще разбереш дали е правилно таймирането, ако утре в уречения час фоликулите са вече спукани и има жълто тяло. Има шанс и ако са пред спукване, но от личния ми опит - две неуспешни процедури на неспукани и успешната - на прясно спукани, хубаво е да си вече в овулация преди процедурата. Искрено ти стискам палци!! Ако имаш наблизо аптека с билки - вземи си пресен градински чай - предизвиква овулация до часове и вдига нивото на естрадиола!
При мен също имаше мерене на естрадиол и LH преди успешното инсе. Преди овулация трябва да е около 1200-1300 на доминантен фоликул. За двата доминантни ми беше 2700.

# 514
Вие сте моят кураж и вдъхновение!!! Никога няма да забравя тези ваши окуражаващи думи и съвети! П.С Още утре рано ще отида за градински чай. Ще ви държа в течение ❤

# 515
Здрасти Nerimann, ще разбереш дали е правилно таймирането, ако утре в уречения час фоликулите са вече спукани и има жълто тяло. Има шанс и ако са пред спукване, но от личния ми опит - две неуспешни процедури на неспукани и успешната - на прясно спукани, хубаво е да си вече в овулация преди процедурата. Искрено ти стискам палци!! Ако имаш наблизо аптека с билки - вземи си пресен градински чай - предизвиква овулация до часове и вдига нивото на естрадиола!
При мен също имаше мерене на естрадиол и LH преди успешното инсе. Преди овулация трябва да е около 1200-1300 на доминантен фоликул. За двата доминантни ми беше 2700.
Моята успешна /имах една година по-рано/ беше на един пукнат и два не, според Андреева непукнатия е бил точния, всъщност той беше "разкъсан" . Как върви твоята бременност?

# 516
  • София
Явно при всяка е различно, но Андреева трябва да я признаем единодушно, че я бива!
При мен от една страна беше предимно лека дотук (вече съм в 8-ми месец), не много качени килограми, без повръщане и киселини, от друга - борих няколко пъти зацапване като цветна бременност, което оправихме с прогестерон, доста голяма умора и високо кръвно, което си имам от преди, заради което имам и мн висок риск от прееклампсия. На терапия съм за това и вече в 33-та седмица съм все повече оптимист, че ще избутам до 37-ма!

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 10:32 от ЛейдиРоуз

# 517
Обещах, че ще пиша 😁 Направихме първата инсеминация на обяд 21-ви.
Фоликулите бяха спукани беше настъпила овулация и в ляво и в дясно на общо 4 фоликули и док каза, че е прекрасно всичко, точно това била искала да се случи. Имахме материал с 8 млн. подвижни сперматозоиди. Каза, че има голяма надежда… Ноо ме притесни едно единствено нещо, тъй като съм чела доста из форумите и всички пишете, че след процедурата 15 мин. лежите при доки, но ние буквално за 2 минути направихме всичко и изобщо не лежах. Веднага ми казаха да ставам и да си водя нормален начин на живот, че нямало как да изтече нищо, Дуфастон 2х1 и на 12-ти ден да направя кръвен тест

# 518
Всичко звучи прекрасно и ти стискам палци да се похвалиш с плюсче след две седмици! 🤞🍀Не се притеснявай, че не си лежала 15 мин, няма как да изтече, те вкарват материала вътре все пак.

Сега е време да не се притесняваш за нищо, да си спокойна и с положителна нагласа. Успех!! ☺

Фоликулите бяха спукани беше настъпила овулация и в ляво и в дясно на общо 4 фоликули и док каза, че е прекрасно всичко, точно това била искала да се случи. Имахме материал с 8 млн. подвижни сперматозоиди. Каза, че има голяма надежда… Ноо ме притесни едно единствено нещо, тъй като съм чела доста из форумите и всички пишете, че след процедурата 15 мин. лежите при доки, но ние буквално за 2 минути направихме всичко и изобщо не лежах. Веднага ми казаха да ставам и да си водя нормален начин на живот, че нямало как да изтече нищо, Дуфастон 2х1 и на 12-ти ден да направя кръвен тест

# 519
Много благодаря! Само не знам как ще издържа 12 дни, но не искам и да си мисля, че ще се получи, защото ще се разочаровам много ако не се (след като всичко беше добре) … Ще пиша отново и стискам палци на всички ви! 🍀 🙏🏻
Всичко звучи прекрасно и ти стискам палци да се похвалиш с плюсче след две седмици! 🤞🍀Не се притеснявай, че не си лежала 15 мин, няма как да изтече, те вкарват материала вътре все пак.

Сега е време да не се притесняваш за нищо, да си спокойна и с положителна нагласа. Успех!! ☺

[video][/video]

# 520
  • София
Nerimann, успех мила! Ехааа, ти си имала цели 4 спукани, при мен бяха 2 и пак едното се оплоди и се хвана, така че ти имаш двойно по-голям шанс! Wink
Това че не си лежала не мисля, че е чак такава разлика. Наистина, материалът се впръсква мн дълбоко в матката. Важно е тия дни да си спокойна и без стрес и кафе! Кофеинът мн компрометира развитието на ранната бременност. Това научих аз, при все това че бях голям кафеман. Но от положителния тест до момента само безкофеинова съм пила (и заради кръвното) и то рядко, и бебчо си се развива мн добре и е в средните размери.
Сигурно са ти изписали с прогестерона и някакви пренатални витамини с фолиева киселина - това е мн важно за невралната тръба на ембриона, която се затваря до 3-тия месец. Стискам ти палци за положителен тест! Имай предвид, че на мен разните престо и шуърчек ми даваха само една черта в началото (на дата на Ц) и едва на 3 дни закъснение - втора бледа. Най-доброто, което трябва да се направи е ЧХГ (кръвен тест) 12-14 дни след процедура и после още един пак след 48 часа да се види дали се е удвоил.
Жокери предвещаващи щастливото събитие: мн силна жажда през нощта още първите 2-3 дни след процедурата, седмица след това развитие на обоняние на лисица и голяма сънливост през деня.
Иначе ПМС симптоми и симптоми, че нещата са се случили - едно и също. Аз даже мислех, че ще ми дойде, но ЧХГ-то мн приятно ме изненада Simple Smile

# 521
Ти ни крепиш в този форум, за което адски много сме ти благодарни! Дано се получи от раз, толкова чакан и искан момент ще бъде за нас… Сега съжалявам че пих кафе сутринта, благодаря за съветите, които ни даваш и помагаш адски много, защото от твой пост четох, че се е получило на спукани фоликули и настоявах тогава да се проведе процедурата. Наистина е много трудно чакането и лутането, но надеждата умира последна и ще се борим до край! Ще ви пиша след 11 дни за резултат🌷❤
Nerimann, успех мила! Ехааа, ти си имала цели 4 спукани, при мен бяха 2 и пак едното се оплоди и се хвана, така че ти имаш двойно по-голям шанс! Wink
Това че не си лежала не мисля, че е чак такава разлика. Наистина, материалът се впръсква мн дълбоко в матката. Важно е тия дни да си спокойна и без стрес и кафе! Кофеинът мн компрометира развитието на ранната бременност. Това научих аз, при все това че бях голям кафеман. Но от положителния тест до момента само безкофеинова съм пила (и заради кръвното) и то рядко, и бебчо си се развива мн добре и е в средните размери.
Сигурно са ти изписали с прогестерона и някакви пренатални витамини с фолиева киселина - това е мн важно за невралната тръба на ембриона, която се затваря до 3-тия месец. Стискам ти палци за положителен тест! Имай предвид, че на мен разните престо и шуърчек ми даваха само една черта в началото (на дата на Ц) и едва на 3 дни закъснение - втора бледа. Най-доброто, което трябва да се направи е ЧХГ (кръвен тест) 12-14 дни след процедура и после още един пак след 48 часа да се види дали се е удвоил.
Жокери предвещаващи щастливото събитие: мн силна жажда през нощта още първите 2-3 дни след процедурата, седмица след това развитие на обоняние на лисица и голяма сънливост през деня.
Иначе ПМС симптоми и симптоми, че нещата са се случили - едно и също. Аз даже мислех, че ще ми дойде, но ЧХГ-то мн приятно ме изненада Simple Smile

# 522
  • София
Чакам с нетърпение да се похвалиш! Споко за едното кафе, те още пътуват в тръбите и след 7 дни след процедурата,когато е евентуалната имплантация трябва да се внимава вече.
Стискам палци на всички момичета,които чакат резултат!! Flowers Four Leaf Clover

# 523
Ти ни крепиш в този форум, за което адски много сме ти благодарни! Дано се получи от раз, толкова чакан и искан момент ще бъде за нас… Сега съжалявам че пих кафе сутринта, благодаря за съветите, които ни даваш и помагаш адски много, защото от твой пост четох, че се е получило на спукани фоликули и настоявах тогава да се проведе процедурата. Наистина е много трудно чакането и лутането, но надеждата умира последна и ще се борим до край! Ще ви пиша след 11 дни за резултат🌷❤
Успех, с теб сме и чакаме добри новини ❤

# 524
Бяха се спукали , видяха се по-късно през деня. За съжаления и аз съм с втора неуспешна..имах голяма доза надежда този месец ,но не е бил нашия. Успех на всички чакащи ♥️
Стискам палци за +! А какво стана с фоликулчетата, за които писа че са се спукали и няма и жълто тяло? Разбра ли се какво се случва там?

Здравей,аз направих втора инсеминация в Неовитро.Изключително доволна съм от отношението и професионализма им. Надявам се да успеем този месец.
Здравейте, може ли някой да сподели опит, ако е правил инсеминация в Медицински комплекс Щерев. Тъй като се колебая към коя клиника да се насоча. Пишете ми ако има и други клиники, от които сте доволни.
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт