Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 93 941
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Откъде си взехте Алюра и на каква цена?

# 136
  • София
https://parfium.bg/jil-sander-sun-sea-salt-genista-toaletna-voda … VXjhoCq70QAvD_BwE

Получих днес , супер предложение за лятото,далеч от мейнстрийма много чист и свеж,напомня ми на прах Ариел, губи трайност но си заслужава

# 137
Момичета, знам че ще ме помислите за луда, но издирвам парфюм по описание Confounded Усещам го доста често на случайни непознати хора (срам ме да ги питам какъв е). Нещо от типа силен цитрус или фрезия, резлива и силна миризма. Аромата ми наподобява някои от парфюмите на Francis Kurdjian (не е Baccarat Rouge, но нещо подобно). Има ли сега нещо много нашумяло и модерно с подобно описание? (Наистина доста често ми се случва да го усещам напоследък Rolling Eyes)

# 138
Да, това са ментетата на Ерба Пюра Xerjof и Кирке ТТ

# 139
Благодаря, densi! Flowers Hibiscus Оригиналите има ли къде да се тестват в София, знаеш ли?

# 140
Кирке в Ателие 84, а Ерба Пюра в Campomarzio70Sofia.

# 141
Благодаря, densi! Flowers Hibiscus Оригиналите има ли къде да се тестват в София, знаеш ли?

Erba Pura имаше и в шоурума на Parfium.bg. Не е изключено да има и в Елинор.

И нещо за Nishane X

# 142
Вчера бях в Сефора и се влюбих в този аромат за пролетта KAYALI YUM PISTACHIO GELATO. Не знам обаче като трайност как е, а е 200 лв. за 50 мл.

# 143
  • Бургас
Здравейте!
Търся стария класически дамски Gio de Giorgio Armani
Имам Аквата,но не е същото като тежест и трайност.

# 144
Вчера бях в Сефора и се влюбих в този аромат за пролетта KAYALI YUM PISTACHIO GELATO. Не знам обаче като трайност как е, а е 200 лв. за 50 мл.
Аз си бях купила един от нейните с ванилия (забравих името), никаква трайност, изобщо не си заслужава.

# 145
Честит Великден, бъдете здрави!
SOTD: Amouage Honour

# 146
  • The Evergreen State
Христос Воскресе! Честит Великден! С пожелания за много здраве!

Днес съм с Chanel CM Intense.

# 147

Пробвайте обезателно и Jardin exclusif на  Mancera, имам Kirke , но Мансера-та си ми е любим.Cupid

Светъл празник ,момичета!

# 148
Здравейте,вчера пробвах Moncer pour Femme и ми се стори удачен аромат за топлите месеци.
Някой с мнение за него ,като дълготрйност и тнт?

# 149
Може ли отзиви за Жадор ЕДТ, четох, че е доста нетраен.

Общи условия

Активация на акаунт