Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 93 938
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Привет,хора! Аз тези дни накупих сто парфюма и съм почти доволна. Имам обаче, един бърз въпрос към вас- сещате ли се за някакъв хубав плодов парфюм? Изискването ми е да е свеж,не сладък,момичешки и инфантилен,да има ягода( или поне да се усеща,дори да я няма в сокчето) и да не е синтетичен. Благодаря!

# 121
  • София
Много хубава несладка ягода се уеща в https://www.fragrantica.com/perfume/Imaginary-Authors/Cape-Heartache-22477.html - само че не бих го определила като предимно плодов, а по-скоро като дървесен парфюм с плодов елемент. Simple Smile Мирише на лагерен огън в иглолистна гора и диви ягоди. Flowers StrawberryFlowers Evergreen Tree Всичко друго с ягода, което съм пробвала, попада в тези категории, които са изредени като нежелани: момичешко, сладко, синтетично. Трудна работа, и на мен ще ми е интересно да прочета предложения. Simple Smile

# 122
Всичко е полезно за мен - всички "про"-та, а дори още повече - "анти"-тата Grinning
Благодаря!

# 123
да, ягоди май са много сложни за докарване, особено не синтетични.
Cape Heartache наистина има много хубави ягоди, не сладки, но и много силен лагерен огън и гора, чак ти залютава малко.
Моята любима ягода е доста сладка и карамелена, под формата на so oud ilham, абсолютен дейт найт хит, подобрен La Capital, не е инфантилен, но не е и свеж.
Мелиора на Марли ми е доста ягодова, свежа, мадамска и ефирна, но предвид близостта с Лалик, който е същото, но с боровинки вместо ягоди, не знам дали се заслужава,  и аз ще следя предложенията

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 20:25 от Солена Луна

# 124
Аз Пак да попитам за M.Micaleff Mon parfum 🤔

# 125
Тъй като последно време ако не съм вкъщи, съм на фитнес и с нула социален живот на този етап, бихте ли споделили някой подходящ за тренировки аромат? Не съм почитател на your skin but better и нямам. Последно си купих roses vanille, her elixir, Delina, her edp, Angel nova, instant crush, та нищо подходящо JoyGrinning
Marc Jacobs Daisy Skies-  ухае на подобно на Palmolive massage spa душ гела -много свежо, акватично ,морско;
a girl in capri-LANVIN- лимонена прелест Yellow HeartYellow HeartYellow Heart
armani-Ocean di gioia -свеж,акватичен

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 21:02 от Ocean di Gioia

# 126
Търсих разни плодови и гледам някакъв Pulp на Byredo , та се чудя.... доста полярни мнения по негов адрес има Rolling Eyes

# 127
Хаха, Пулп е страшен. Ако се абстрахираш от чушките е як парфюм. Доста подигравки е отнесъл, но има твърди фенове.

# 128
  • Стара Загора
Здравейте, искам да попитам каква е разликата на GUERLAIN L'INSTANT DE GUERLAIN POUR HOMME между edt и edp?

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 15:47 от Magnum

# 129
Аз за себе си установих, че не са моите плодчета, но ако помага. Харесвам и' ревютата донякъде, има и видео https://sokilondon.com/best-strawberry-perfumes/

# 130
  • The Evergreen State
Гледах The Morning Show и забелязах на тоалетката на Alex Levy (Дженифър Анистън) Cartier Carat. Възможно е да е пълна случайност че е попаднал в обектива, но който и да го е сложил там Relaxed ми напомни колко е хубав този парфюм, тъкмо за пролетния сезон. На вълна Картие съм определено, не съм имала нищо тяхно досега което си отчитам като пропуск.

# 131
По повод по-ранната смокинова дискусия, Ninfeo Mio е много приятно - люти и резливи, но слънчеви цитруси и плътно дърво; смокинята се прокрадва само от време на време и е по-скоро млечния сок от листата. С L'Ile au The в момента са ми зелените любимци.
Новият Un Jardin a Cythere в началото ми е 100% фокача😄, но класна и не е лош, напоследък нося и него - уютен, леко подправков и много топъл цитрус без грам рязкост и нахалство, което не се среща често.

# 132
  • Sofia
Реших да си подаря парфюм за Великден.

Скрит текст:

# 133
Парфюмни дами, много съм развълнувана! Вие ще ме разберете Grinning Сдобих се с това бижу на парфюмерийното изкуство в първата му оригинална версия, чисто новичко! Малко опаковката е поучукана, на важното е, че шишето е непокътнато Heart Exl

# 134
Честито! И аз го имам в тази версия и е велик парфюм! Много любов да ти донесе!❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт