Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 93 916
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Някой дали е запознат с парфюма на M. Micaleff Mon parfum?
Не намирам достатъчно информация,а незнам става ли за поръчка на,сляпо🤔
https://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Mon-Parfum-8275.html

# 106
  • София
Има ли някой, който да има едновременно и My Way intense на Армани и Идол Нектар на Ланком?
Колебая се, кой от двата да приютя за пролетта? Thinking

# 107
  • Sofia
Kopche, My way intense за мен е по-подходящ за идващия сезон. Нектарът е по-зрял,  сладък и женствен аромат. Мy way е искряща  пролетна цветна градина в хладна утрин.

# 108
  • Бургас
Нямам никой от двата, но аз бих взела Идол Нектар.Вайба на My Way ми е безкрайно омръзнал и не ми се носи нито един от тях. Разделих се с моето мини.А от линията Идол нямам нито един, но този Нектар е хубавец.

# 109
Идол Интенз имам аз, както и My Way Intense. Ползвам и двата с огромно удоволствие в този сезон.

# 110
И двата парфюма са прекрасни.

# 111
  • Berlin
Идвам да се похваля с един парфюм, който си е направо моят парфюм. Не ми е харесвал толкова много аромат така от много време. Good girl gone bad extreme by Killian ❤❤❤ и още много сърца след това… Отидох за Love don’t be shy, обаче хич не се очаровах (очаквах нещо повече, не, че е зле, но не е мой аромат на първо душене).
Купих го, напръскаха ме доволно, бях като ходещ ароматизатор сигурно, обаче беше божествено.😃 Хора, за първи път получих комплимент от непознат, и то в Париж!😃 “Very good choice of perfume!” ми каза човекът (че и името му каза, след като разменихме няколко думи) и аз бях с усмивка до ушите. Иначе и без това бях ухилена зелка цял ден. Ухае страхотно, трае цял ден и на следващия, сигурно и утре ще се усеща по дрехите. Понеже съм много зле с на какво точно мирише и какво се усеща, няма да се опитвам да описвам (в интернет сигурно има достатъчно описания, но ако може да ме ориентирате какъв аромат се води, че да знам какво точно търся, ако ме питат😊). За мен това е сладко плътно опиянение. Просто съм влюбена!

# 112
  • София
Е, Денси и ВечеПетя! Точно от такива мнения се боях! Satisfied

Имам Идол Интенз в мини вариант и Идол Аура също. Нектар от семпъл 1,2 мл. Допада ми. Най-много от всички Идоли, обаче ми харесва Интенза. Невероятно красив парфюм!

# 113
  • София
И при мен е така. От всички се спрях на Idole Intense и само него ще си оставя.

# 114
  • София
Този хавления Килиан нишов ли се води?
Гледам че има Османтус и това ми харесва

# 115
Да, нишов е. И ужасно скъп.

# 116
  • София
Уау!

# 117
Скъпичък е Доброто момиче, но  си заслужава, в чужбина може да бъде намерен за под 300,в групите и за по-малко. Въздушен и обемен фрути флорал, при това не се е размива и стои отчетливо през цялото време на отличата си трайност, ако някой го може да сподели за аромат, от по нисък ценови клас със същите свойства, с радост ще си го купя.

# 118
Няма! Прекрасен е той в едп версията му, не Интенз, ако можеш да преглътнеш цената.

# 119
  • Berlin
В този ред на мисли мисля, че ми дадоха около 50евро под формата на мостри на парфюми.😅

Общи условия

Активация на акаунт