Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 93 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Тъй като последно време ако не съм вкъщи, съм на фитнес и с нула социален живот на този етап, бихте ли споделили някой подходящ за тренировки аромат? Не съм почитател на your skin but better и нямам. Последно си купих roses vanille, her elixir, Delina, her edp, Angel nova, instant crush, та нищо подходящо JoyGrinning

# 91
Уау, е за първи път срещам човек с който да имаме мо та мо еднакъв парфюмен гардероб. За фитнеса по добре нещо свежо, приятно, летливо и ненатрапчиво. Също и евтино, защото се пръска доста. Green tea, Burberry Brit Sheer, Quatre - Boucheron такива неща бих препоръчала.

# 92
Тъй като последно време ако не съм вкъщи, съм на фитнес и с нула социален живот на този етап, бихте ли споделили някой подходящ за тренировки аромат? Не съм почитател на your skin but better и нямам. Последно си купих roses vanille, her elixir, Delina, her edp, Angel nova, instant crush, та нищо подходящо JoyGrinning
Опитай с Lacoste Touch of pink Simple Smile

# 93
Благодаря ви многооо, този на бърбъри с личито ме грабна и май ще го взема Grinning

# 94
Добавям за спорт Мияке, леки, въздушни, акватични и устойчиви. Има вариации и много добре се държат при сериозно потене и мъжки и дамски. Разгледай има тестери.

# 95
  • София
Последните четири тренировки съм с 1 пръскане на THOO Emerald Green. Много добре ми пасва.
През деня сега много често ползвам Creed Aventus For Her и след това като отида с него да тренирам ми е много приятно също.
Предполагам ще са подходящи всякакви акватични и цитрусови аромати. Може да пробвам и Carner Barcelona Bo Bo, за да видя как ще се чувствам с него.

# 96
за тренировка пръскам Лалик Аметист, много ми е подходящ, свеж, плодов, отчетливо издържа тренировката, но елиминира фитнес миризмата.
Благодаря за мненията за водите на Шанел,сложих си една в кошничката

# 97
  • виртуално
В момента при тренировки ползвам A Girl In Capri Lanvin , скоро ще свърши и мисля да го заменя с Happy Chopard Lemon Dulci

# 98
Здравейте и честита Цветница на всички, от тази и другата тема! Heart
Да бъдем здрави, обичащи и по - добри! Heart
Днес... Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold.
Желая ви прекрасен ден! Heart

# 99
Честита Цветница!
Извадих A drop d'Issey за пролетта и като се напръсках (щедро), стаята се напълни с люляци, зюмбюли и като че ли липа. Дори да бъркам някоя нотка, ароматът е на пролет и цветарски магазин. Blush

# 100
  • by the sea
Честит празник и честит имен ден на имениците HeartFlowers Hibiscus
 По време на спорт нося нещо леко и неангажиращо и свежо като chloe fleur

sotd  Creed Fleurs de Gardenia

# 101
Честита Цветница на всички прекрасни цветя тук Heart и благодаря за отговорите!
Днес съм с Делина в чест на празника, чувствам се като фея с нея Gift Heart

# 102
Честита Цветница!
SOTD: L'Air de Temps EDT

# 103
Честит празник! Днес съм с Idole Nectar, а за спорт най-често използвам D&G Light blue.

# 104
за който няма търпение за новите на Nishane и е готов да плати пълната цена

"The X Collection" will be available on Wednesday (12/04/2023) at 2 pm GMT for pre-order on our website!

Общи условия

Активация на акаунт