Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 93 860
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Maya Zhelyazkova, за какво намаление става дума? На всичко? На Нарцисо? В сайта ли на Pretty shop?
Да,в сайта на prettyshop имаше намаление снощи.Първо сайта се срина,след това забиваше на всяка стъпка.В крайна сметка не поръчах нищо,изнервих се.А и цените бяха високи и след намалението.Бях се спряла на Lancome tresor a la folie 30 мл. за 90 лв,за да не съм без нищо,но явно не е бил моят,щом не стана.

# 61
Момичета може ли да ме насочите какъв е вайба на Figues & Argumes на Ланком?
Вуждам бели цветя, цитруси и смокиня (каквото тътся в момента) и се чудя дали смокинята се усрща, или си е по скоро белоцветен парфюм? Заслужава ли си да се поръча на сляпо?

# 62
за мен е силно белоцветен. Ако искаш смокиня защо не пробваш alluring fig, Ninfeo Mio, philosikos или българския Созопол, скоро ми попадна и никак не е лош, момичетата бяха писали за него. Adults на Килиън също може да се намери из групите на добра цена и е прилична смокиня

# 63
Мерси, Луна Simple Smile
От изброените само Ninfeo Mio не познавам и българския Созопол.
Днес съм с пробичка на Fig Extasy, но действително както тук някой беше споделил си е с мъжки уклон.
Получих и отливка на Womanity Pour Elles, много женствен, красив, усеща се лека смокиня и повече хайвер при мен.
Сега търся отливка на Figuier Eden - Armani защото го пробвах в Дъглас и ми допадна и искам да разширя търсенето на смокиня която да ми допадне Simple Smile

# 64

Получих и отливка на Womanity Pour Elles, много женствен, красив, усеща се лека смокиня и повече хайвер при мен.

Тази версия не я познавам. Основната също започва с нещо наподобяващо хайвер, после мирише на сладко от зелени смокини.
Средиземноморската градина е добра смокиня според мен, макар че когато го пробвах за първи път, ми се стори по-подходящ за мъж.

# 65
В Pour Elles се усеща и ягода, но не тази зряла и захарна с която сме свикнали от Бакарат, а нежна ефирна и свежа. Опредлено е хубав парфюм, радвм се че ще мога да го понося известно време Simple Smile
Като бях в Бургас му се чудех дали да го купя от Старкорп и сега разбирам че не е трябвало да се чудя въобще Simple Smile

# 66
Вуждам бели цветя, цитруси и смокиня (каквото тътся в момента) и се чудя дали смокинята се усрща, или си е по скоро белоцветен парфюм? Заслужава ли си да се поръча на сляпо?
Много нежен и красив аромат. Става и за насляпо. Моя колега го купи така и е много щастлива, аз също за нея.
Усеща се смокинята, но си има и бели цветя доста.

# 67
Мерси, Денси Simple Smile

# 68
  • Sofia

Една от най-хубавите ми смокини. Аз не го усещам белоцветен, а усещам топла, плътна смокиня. Много, много хубав парфюм! Замислям се за още една бутилка, даже за голямата, сега имам 30мл.

# 69
Мале, сега ми вкара мухата. Днес пробвах отново новия. LVEB и смокинята тям я има, но с ириса двете ми изветряват бързо. Арманито което харесах е много скъпо, на практика ми остава само този Ланком. Ми да взема да го поръчам и да мирясам 🤭

# 70
Лале, във фрагрантика не ги ли дават двете, че са близки? сигурно и Ланком ще ти допадне

# 71
  • София
за мен е силно белоцветен. Ако искаш смокиня защо не пробваш alluring fig, Ninfeo Mio …..

Къде може да се пробва Ninfeo Mio?

# 72
Лале, във фрагрантика не ги ли дават двете, че са близки? сигурно и Ланком ще ти допадне
Луна, не ги дават. Учудих се, но като не съм го пробвала не мога да кажа дали са прави или не. Simple Smile
Ще го поръчам на сляпо, въпреки че рядко правя така.

# 73
Лаленце, в съседната тема с размените има един, в твоя чест Simple Smile
Нинфео го има в Мейкъп, но дамите от София трябва да кажат има ли го за проба някъде

# 74
Луничке, веднага се свързах с дамата и вече сме в преговори 🤭
Нинфео мио знам че се купува от тукашната ни група, но дали биха се разделили поне с отливка за проба се чудя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт