С какво ви дразнят комшиите?

• 45 553
  • 579
  •   1
Отговори
# 285
Ние живеем в къща, залепена за друга. Съседите ми имат такъв смесител на стената на спалнята ни. Къпят си винаги в 5 сутринта или вечер към 12. Имат и куче, което лае на стената на спалнята ни към 5 без 15 сутрин. Иначе сме на затворена тиха улица от едната страна, от другата са дворовете ни. Отвън погледнато е идилия. Кучето не го разхождат никога и то се скъсва да лае и през деня.

# 286
Пускат твърде високо хратите по оградата .
Понякога не разхождат кучетата и мирише ... но после почистват и пак е гадно.

# 287
В тази връзка да кажа, че ми писна да виждам около блока кучешки изпражнения. И не, не са в тревите, а по пътеките откъдето се минава. Гнусотия.

# 288
Да. Простотията ходи по хората. Животните не са виновни. И не е само в БГ това. Наскоро бях във Франция и там беше ужасна гнус. При толкова много култура и тази свинщина грозна .

# 289
Аз изобщо не обвинявам животните, а собствениците им.

# 290
Ние живеем в къща, залепена за друга. Съседите ми имат такъв смесител на стената на спалнята ни. Къпят си винаги в 5 сутринта или вечер към 12. Имат и куче, което лае на стената на спалнята ни към 5 без 15 сутрин. Иначе сме на затворена тиха улица от едната страна, от другата са дворовете ни. Отвън погледнато е идилия. Кучето не го разхождат никога и то се скъсва да лае и през деня.
Сложете си звукоизолация на стената на спалнята.

# 291
Тревокосачката с двигател на реактивен самолет 🤨

# 292
Сложили сме изолация и то на всички стени на спалнята, но пак се чува.

# 293
а, това като нашия тример. за да не дрзни се спазват часовете за ползване , а те са различни от тези за косачки с по-тихи двигатели. Т.е. след 17 не може и други разни часови ограничения, сега не ми се пишат всичките.

# 294
Във всеки час ме дразни, нямам тапи на нервната система😐 Седиш си на двора, слушаш си как чуруликат птичките и отнякъде тръгва "РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР" С нетърпение чакам да забранят дизела.

# 295
А аз обичам да слушам когато хората работят по градината си.

# 296
Съседката от осмия етаж гледа гигантска китайска роза на стълбището и така душмански я полива, че водата стига до шестия. На нашия етаж е малко крив подът и ако не забърша навреме, се образува зеленясваща локва, която после трябва да търкам с четка. Отивам да бърша Grinning

# 297
Ако са предприемчиви, на седмия и на шестия етаж могат да си направят по една малка оранжерийка на стълбището. Десетина салатки, малко репички, лук, подправки... Вода бол.

# 298
  • Mediterraneo
И аз обичам да ми е чисто и подредено наоколо, но тих бяс ме обхваща, когато градинарят започне да коси в 7 сутринта. Разбирам, че лятото след 9 тук не се живее, още по- малко е подходящо да се коси, но ако съм работила до 2-3 сутринта, в 7 е един малък ад да те събуди косачка.

# 299
И аз обичам да ми е чисто и подредено наоколо, но тих бяс ме обхваща, когато градинарят започне да коси в 7 сутринта. Разбирам, че лятото след 9 тук не се живее, още по- малко е подходящо да се коси, но ако съм работила до 2-3 сутринта, в 7 е един малък ад да те събуди косачка.
И да не си работила до късно пак е прекалено рано в 7! Шум не е ли позволено да се вдига през седмицата след 8?

Общи условия

Активация на акаунт