С какво ви дразнят комшиите?

• 45 547
  • 579
  •   1
Отговори
# 270
  • София /Абсурдистан
Чак толкова ли се чуват саммолетите там?

# 271
Да, на пистата е нещо брутално. За несвикналите, разбира се, самолета минава на височината на прозореца ми. На мен не ми пречи, изобщо не знам и кога минават през ноща, но който не е свикнал е тегаво.

# 272
и ние ги виждаме и чуваме самолетите. По принцип кварталът е спокоен и тих, ако изключим въпросните самолети-ние не сме в Левски, и от нашия квартал се виждат и чуват.

# 273
  • София
Мене ме дразни шумния смесител на комшийката над нас!
Как за 15г- туй китайско чудо не се счупи бе, как не си купи нещо ново,как не се сети ,че в тристаен апартамент има още поне още 2 чешми,как не си купи една миялна....как гъбички не я хванаха на ноктите на ръцете!!!!!
От сутрин до вечер,няма пропусната събота и неделя тая е на чешмата.....Ми не е и стара- има няма 55г, живее със сина си само....кво толкова има да мие незнам.
Ама при нея май е професионално изкривяване- в почистващия бранш работи милата,та е чисница, ама как не й каза някой че Английската кралица няма да й дойде на гости да вземе да се спре!
Преди няколко години й направиха забележка комшиите/че до шестия етаж се чува туй чудо/- и сега се съобразява- не пуска в часовете до 8 и след 22- ама  ...през другото време ,събота и неделя - не се спирааааааа

# 274
за първи път чувам, че смесител може да е толкова шумен, че да се чува на няколко етажа

# 275
  • София
Ужасен е направо!
Поставен е на стената ,която е към стълбището/преустроиха си кухнята преди време/ и наистина се чува доста....

# 276
аз пък се дразня, когато изведнъж в банята ни замирише на готвени ястия, кисело зеле, цигарен дим и т.н.
понякога е толкова силно, че все едно някой готви или пуши в нас.
Не мога да си го обясня

# 277
  • София /Абсурдистан
И ние бяхме купили един такъв смесител от Интеркерамик за банята. Е, чак на спирката сигурно са ни чували като се къпем. Аз откачих от това чудо. ММ го демонтира и отидохме във фирмата за рекламация. Пратиха ни на ма@ната си там, където им е сервиза, отидохме и там. Взеха смесителя, направиха тестове и с важен вид ни го върнаха като казаха, че никак даже не е шумен, ние знаем ли какви по- шумни от него има, а този е от най-тихите. Загубихме дар слово. Не успяхме да ги убедим, че искаме да го върнем. Та смесителят замина в кофата, а от тогава тази фирма ми е в черният списък. Ей така се губят клиенти.

# 278
И ние бяхме купили един такъв смесител от Интеркерамик за банята. Е, чак на спирката сигурно са ни чували като се къпем. Аз откачих от това чудо. ММ го демонтира и отидохме във фирмата за рекламация. Пратиха ни на ма@ната си там, където им е сервиза, отидохме и там. Взеха смесителя, направиха тестове и с важен вид ни го върнаха като казаха, че никак даже не е шумен, ние знаем ли какви по- шумни от него има, а този е от най-тихите. Загубихме дар слово. Не успяхме да ги убедим, че искаме да го върнем. Та смесителят замина в кофата, а от тогава тази фирма ми е в черният списък. Ей така се губят клиенти.
хаххахаххахаха, това направо ме разсмя. Явно в тази фирма, не се спазва правилото "Не спори с клиента, той винаги е прав"

# 279
И мен ме разсмя, абе ужас.... Хора всякакви

# 280
Ужасен е направо!
Поставен е на стената ,която е към стълбището/преустроиха си кухнята преди време/ и наистина се чува доста....
А имат ли необходимото разрешение да правят такова преустройство - най-вероятно - не. Може да се оплачете в общината, че са направили незаконни промени.

# 281
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ужасен е направо!
А имат ли необходимото разрешение да правят такова преустройство - най-вероятно - не. Може да се оплачете в общината, че са направили незаконни промени.

Вероятно нямат, ние имаме съседи, при които кухнята е в коридора, банятя някъде изместена, и при авария, банята на тези отгоре наводнява хола на тези отдолу...

# 282
  • София
Надали имат разрешение - ремонта им е от преди 15г.
Често казано с тая не ми се занимава, защото ще си изпусна нервите и ще я метна през балкона , та ще трябва като човек да я лежа после.

# 283
  • Сф
Да и бяхте купили досега един читав , всички засегнати комшии и да го смените щом така шуми. Години викаш..

# 284
  • София
Предложиха й го на една събрание....но с това чудо не може да се говори. Според нея не нарушава нивата на шум и най - нагло искаше да купува тапи за уши на един съсед над тях с малко дете, който и направи забележка. Харесва си го този и това е- на който му пречел да ходи в гората, тя си била у тях?!?!
Аз не присъствах, защото както казах ще я убия и излежа....
Все се надявам да хване гъбички и да спре да мие.....🤪

Общи условия

Активация на акаунт