С какво ви дразнят комшиите?

• 45 543
  • 579
  •   1
Отговори
# 255
Мисля, че PriMadona се шегува просто.
знам, и аз Simple Smile

# 256
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Какъв е вариантът темерута да прави секс тихо?
Бе той добре мълчи, и стиска зъби, ама с кого се секси? Кога влизат и излизат тия жени? Мерки и теглилки? А дали са жени?!?

# 257
Може да влизат маскирани. Едно време, когато родителите ми заминаваха за някъде и исках да си поканя гадже, не съм влизала тържествено с него в блока, защото знам, че комшийката бди. След това ще иде с радостно изражение при майка ми, за да й каже с какво хубаво момче ме е видяла. Не че ме порти, неее, тя просто се радва за мене. Та влизахме поотделно, отключвах тихо.

# 258
в такива случаи би било добре на входа на блока да се сложи табло с информативен характер и всеки да пише - кога, с кого и така всички в блока ще са добре информирани по всички въпроси, дори от личен характер.

# 259
  • Mediterraneo
И аз искам моите съседи да са саможиви, ама няма

# 260
  • По света и у нас
А да се оплача и от комшията от края на коридора който постоянно ходи само по къси панталонки. И вчера ме чу че минавам с токчетата и изскочи за да ходи да тича в парка. Този е млад/красив/май си търси и все е гол до кръста, с тяло като от реклама на Версаче - затворени бяхме в асансьора с този гол мъж цели пет минути. Щях да подам жалба за сексуален тормоз. Щях да го избъзикам но той тогава може да подаде жалба за сексуален тормоз….

# 261
Така е в Америката. Само се тормозите сексуално. Тука на това флирт му викаме, ама там не може.😀

# 262
Пет минути в асансьора...
Най-високата сграда в която съм бил е 58 етажа. От първия до последния етаж директния полет е минута, минута и 15 секунди може би. Вие или сте минали целия маршрут три пъти нагоре надолу, или някой е натиснал копчетата на всички етажи. Или е натиснато само копчето за имърдженси стоп и късите гащи са слезли до глезените.

# 263
Joy

Или е натиснато само копчето за имърдженси стоп и късите гащи са слезли до глезените.

# 264
Моите сладури от както миналата пролет се разправяхме заради силна музика не са се проявявали. Уж щяха да се местят, бях се зарадвала ама уви тука са си.
Сега лятото се дразня на съседите срещу нас, но няма какво да направя защото реално не правят нищо незаконно, ама мен си ме дразни. Имат две кучета, улични превъзходни, мънички и много злобни и гласовити. Прозореца на спалнята ми гледа натам и сега вече като се стопли вечер не смея да си отворя прозореца или през деня детето като спи, като вземат да лаят тези двечките е все една са при мен в спалнята, къщите са близо и много се чува.
А тези кучета повярвайте ми лаят по цели нощи, котка да мине, улично куче или човек и става страшно. Все се чудя на съседите не се ли дразнят, не се ли будят? Веднъж не чух някой от тях да им викне. Та така, не са виновни кучетата, те са си животинки, съседите пък са си в правото да си ги гледат у тях, за нас остава целогодишно да спим на затворени прозорци.

# 265
  • По света и у нас
Това е жилищна сграда, построена с евтини материали - ще ми се асансьорът да беше като в небостъргач но уви не ни ценят времето - за добро или зло 😜. Или може би ни насърчават да се социализиране.

# 266
Това е жилищна сграда, построена с евтини материали - ще ми се асансьорът да беше като в небостъргач но уви не ни ценят времето - за добро или зло 😜. Или може би ни насърчават да се социализиране.
Дай Боже всеки му, щом казваш, че е красавец 😎

# 267
И при нас го има това с кучетата, всички съседи имат и вечер е ад, но и затвореният прозорец не помага. Изобщо не им се дразня вече, с времето се свиква, както със самолетите в София. Ние там сме в кв.Левски посока аерогарата/автостанция Изток, та пистата е кажи речи на спалнята ми 😂😂.. С ММ, като сме там той не може да спи, аз спя като труп 🤣🤣. Само се дразня, когато някое се е промушило в нас- не за друго, а че ми лае на прозореца и пълни двора с бълхи, защото съседите явно не са чували за обезпаразитяване... После е трудоемко да пръскаш 2 декара двор за бълхи, едновременно с това и да не пускам двегодишното да играе..

# 268
Чак едно куче да забълхяви два декара двор ми се струва малко прекалено. Трябва да си носи допълнителни бълхи, освен тия по него

# 269
Оо, има и още как. Особенно, че е трева се пълни още повече. Може би ако беше цимент или плочки нямаше да е така, не знам. То дори и една да хванеш, да те хапе цяла вечер ти стига да го напръскаш целият двор..

Общи условия

Активация на акаунт