С какво ви дразнят комшиите?

• 45 522
  • 579
  •   1
Отговори
# 240
Има неща, които те оставят в тих потрес.

# 241
Отвратителни хора. От злоба ще пукнат.
Под нас са големия хайлайф - на тия гадове им пречела бебешката количка.Отсреща живее майката на съседа. Та те нали са с 2 апартамента голяма работа. А че са тотални мизерници за претенциите си, култура 0.Дъртата в началото искаше да разбере някоя клюка, като си идваше бившия се лепиха по прозорците всички(това той го каза без да ги познава) Вика на долния етаж една се залепила и зяпа с интерес😄.
Върхът на задушница моята майка раздава на дъртуша, а оная първо не искаше да излиза, после взе нещата и се прибра и нищо не даде-не ми е за разните сладки, но такава е традицията, колко трябва да си злобен (а преди това с др. комшийка си разменяха) да го направиш? Та явно такава злост таят тия, ще се спукат. Аз за пръв път такива злобни и темерутести хора виждам.
А иначе като имат зор първи. Все искаха преди да се наврат в апартамента по различни поводи.
Предполагам, защото им пречи детето са такива злобни, а ние дори не стоим уикендите тук😃.

# 242
Да знаеш, аз за Задушница нищо не правя и въобще не знам обичая, че като ти дадат подавка, трябва да я върнеш. Просто ще я взема, кажа благодаря/ Бог да прости/ Светла му памет и толкова. Хората не са длъжни да спазват обичая.

# 243
Възможно е съседите да не са цвете,но и авторката с този просташки и злобен изказ,не е.

# 244
Ако познаваш някой природозащитник - има доста луди от тях и могат да им стъжнят живота. Те знаят и какво да правят. Една такава около нас ни беше направила на луди. Баща ми искаше да се подкастри короната на едно дърво, защото им засенчваше стаята. Подаде молба в общината, плати някаква сума, за да направят оглед и накрая от общината пратиха фирма, която да го окастри. Оная дойде 100 пъти да вдига скандали за дървото, ходи в общината да подава възражения, въпреки че живее в друг блок, въобще не го вижда това дърво. Не можа нищо да направи, защото всичко беше по реда си. Но такава, ако види, че тормозят животно, ще ги направи на луди.
Тц, "правят на луди" единствено цивилизованите граждани, от които не очакват отпор и агресия. Срещу маргинали (не само цигани, а и квартални бабаити и т.н.) инстинктът им за самосъхранение сработва безотказно и изведнъж точно те пък нищо не чули и видели.

# 245
  • По света и у нас
А пък моят съсед отляво - млад мъж, и ОК изглежда, приятелски настроен е. Един път не съм го чула да прави секс, нито да има жена у тях, има куче естествено. Какви са тези саможивци не разбирам ... егати темерута.

# 246
ПриМадонна, дразни ли те Grinning

# 247
  • По света и у нас
Дразни ме да!

# 248
  • Deutschland
Съседите над нас - едните украинци, другите нашенци от турски произход. Гости постоянно (целия блок има един собственик, който не позволява шумни гости), музика, блъскане, крясъци и истеричен смях по всяко време на денонощието. Хвърлят боклука навсякъде където им скимне, паркират си колата пред блока, което също е забранено, а често и на нашето парко място, за което чинно си плащаме всеки месец. Мъжът ми го няма през деня и хоооп, настанява се госпожа нашенка на мястото и ми вика " Аз само за малко". Ми плащай си за твое място и няма проблем. Да, ама не й се дават пари 😑.
Полиция е идвала сто пъти, няма ефект. Глоби имаше от общината за боклука, пак продължават. Питах една българка тука, работеща по институции как да постъпим защото нервите ми вече не издържат, каза ми че съм била злобна 🤔. Да ама децата ми също се изнервиха от музики и крещене, мъжа ми не знам колко пъти съм го спирала да не ходи да им разбие вратата и да си докара голяма беля.
Тъй че не е само в България, има навсякъде големи проблеми със съседи.

# 249
А пък моят съсед отляво - млад мъж, и ОК изглежда, приятелски настроен е. Един път не съм го чула да прави секс, нито да има жена у тях, има куче естествено. Какви са тези саможивци не разбирам ... егати темерута.

Извратеняк неден. От най-гнусните. Ходи да шиба на вънка да не цапа у тях. Оная да пере чаршафи. Гадина мръсна.
 Сигурно и фейсбук няма тъпира.

# 250
Да, никакво възпитание... СъсипАха я тази държава.

# 251
и защо този младеж е гаден - защото съседите, които си нямат друга работа не разбират кога и къде точно прави секс и с кого? Дори да е саможив, това на кого пречи и защо някой да му държи сметка  или да му се дразним ?
а това с връщането на почерпката направо ме срази - мен ако ме почерпят за задушница, ще благодаря, и ще кажа нещо в стил "Бог да прости" и толкоз. За първи път разбирам че, трябва да съм подготвена да черпя и аз - ами ако нямам нищо под ръка, трябва ли да съм винаги подготвена с почерпка в случай че, някой реши да ме черпи за задушница? !

# 252
За Задушница не се черпи, а се раздава. То ясно си е казано - раздава се, а не се разменя. Ако искаш да раздадеш за близките си го правиш, ако не - твоя работа. Може да няма починали близки и затова да не раздава.
Какъв е вариантът темерута да прави секс тихо?

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 09:44 от Poni69

# 253
да, така е, за задушницата и черпенето. Ако някой не ти е приятен, не го черпи.
Но после да мрънкаш, че и той не те е почерпил/дал почерпка...
По отношение на темерута, аз останах с впечатление че, проблемът е че, е толкова темерут че, са го чули само един път и в останалите случаи не е имал посещения, живеел сам и явно другаде е правел секс или не прави. Останах с впечатление че, това е проблемът и това ме учуди, че дразни някого
предлагам със съфорумката с това последното оплакване да се разменим. Ние с мъжа ми да живеем у тях,/ трудно ще убедя сина си да дойде с нас, има приятели наблизо/ а тя в нашия блок. Ние търсим точно такива комшии като пенсионерите младежи, които не обичат купоните и търсят тишина /оооо, какъв разкош са тези комшии/ и другия младеж, който изобщо не го чуват -т.е. саможивия.
В нашия блок - масово явление е, комшиите да следят кой какво прави и кога го прави, да обичат шумните купони - и т.н. Да се разменим?
Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 11:22 от Crissy

# 254
Мисля, че PriMadona се шегува просто.

Общи условия

Активация на акаунт