Лидл 174 - априлска цветна

• 92 340
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 050
Изпращам.

# 1 051
Здравейте. Ако на някого не му е нужен купонът за шоколадовите яйца, би ли ми услужил с него?
Пращам

# 1 052
  • Sofia
Здравейте. Ако на някого не му е нужен купонът за шоколадовите яйца, би ли ми услужил с него?
Да пращам ли? Simple Smile

# 1 053
  • Под Слънцето
Ако се търси още купон за киндер джой и аз мога да услужа с 2 бр.

# 1 054
Благодаря Ви! Само един ми беше нужен да допълня към почерпките за децата в детската градина.

# 1 055
За пуешката кайма - произход : Полша.

# 1 056
За пуешката кайма - произход : Полша.

Благодаря!

# 1 057
И аз имам ненужен купон за шок.   яйца и докато се натуткам да прочета как се подарява купона, си остана. Не разбирам как да направя скрийншот,само на купона  ли?Така ли?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 22:44 от Silverstone

# 1 058
  • Sofia
И аз имам ненужен купон за шок.   яйца и докато се натуткам да прочета как се подарява купона, си остана. Не разбирам как да направя скрийншот,само на купона  ли?Така ли?
Скрит текст:
Купоните слагаме в скрит текст.  
А подаряването - активираш въпросния купон и скрийн на картата - тази снимка даваш, а купонът да си стои активиран.

# 1 059
Долче, разговорите в слушалките няколко пъти са ме заблуждавали. Мисля,че говори на мен, защото докато маркира продуктите, касиерката ме поглежда и ми се усмихва. Поглеждам я въпросително, защото не съм чула какво ме пита, а тя продължава да се усмихва и да си говори. Малко нелепо се получава. Blush
Да, така си е.😅 Особено ако преди това не говорят по слушалките и изведнъж казват нещо, което може да се разбере двусмислено...🙂 Нелепо е, и още как!

# 1 060
При нас чушките са само нарязани от доста време.
Вашето "при нас" май не е нашето...😁 На Пещерско шосе отдавна няма нито пикильо, нито червен боб...😒
Плюс и от мен за рецептата! Страхотни стават /с печени пстладжани и тиквички също/.🤩
Хаха. Долче, последно купувах на някаква промоция три буркана и скоро не съм търсила, защото шмам още един. Но все нарязани бяха. Имам още някой буркан с червени чушки от домашната зимнина,  ще пробвам с тях, но са големи.

Fenyx, благодаря.

# 1 061
Благодаря Morena,не мога да слагам в скрит текст от телефона.Значи снимка на активиран купон е достатъчна.После на ЛС.Simple Smile
Червеният боб защо е толкова ценен,просто го харесвате,или има нещо специално в него?
За разговорите в слушалките и аз съм изпадала в недоумение.Да не говорим,че един път толкова ентусиазирано честити НГ касиерката,че и аз и отговорих. Joy

# 1 062
  • Sofia
Благодаря Morena,не мога да слагам в скрит текст от телефона. ...
Слагам, слагаме... в телефона просто изписваш таговете на "скрит текст" ръчно.

# 1 063
  • Буркина Фасо
Благодаря Morena,не мога да слагам в скрит текст от телефона.Значи снимка на активиран купон е достатъчна.После на ЛС.Simple Smile
копирай от телефона си таговете от тук и после ги използвай (без да ги изписнаш на ръка)

# 1 064
Не съм сигурна,че ще се справя.Това в случай,че се наложи да слагам пак нещо тук,предупредила съм ви.Как да копирам от тук на телефона...Нали все пак на ЛС се изпращат купоните?Оф,напрегнах се,неудобно ми е да се занимавате с мен.

Общи условия

Активация на акаунт