Лидл 174 - априлска цветна

• 92 335
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 065
Не съм сигурна,че ще се справя.Това в случай,че се наложи да слагам пак нещо тук,предупредила съм ви.Как да копирам от тук на телефона...Нали все пак на ЛС се изпращат купоните?Оф,напрегнах се,неудобно ми е да се занимавате с мен.

Ръчно се изписва текста от клавиатурата на телефона. Започва се със [ spoiler ] после се пише текста или в случая слага се снимката на купоните, които са налични, и накрая се изписва пак от клавиатурата [/ spoiler ]. Това е. Разстояния няма между квадратните скоби и “spoiler”. Сложих го така да не скрие моя текст сега Blush

А вече като поиска някой купон се праща снимка не на купона, а на картата Лидл на лични. Купона просто се активира в приложението на  телефона, за да може който иска да го използва.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 00:03 от lenchita

# 1 066
Силвър, активираш купона в приложението, отиваш на бутона за картата ти, отваряш я, правиш екранна снимка, изрязваш името ако искаш, и така пращаш КюАр кода на ЛС.
Само пояснявам за всеки случай Simple Smile не снимка на самият купон.

# 1 067
# 1 068
Изписва ерор, когато отворя брошурата.

# 1 069
  • Стара Загора
Бях объркала линка, сега е ОК.

# 1 070
Ама те и брошурата някак са я оптимизирали, брей! Благодаря за линка Blush

Ще има нов сладолед и най-накрая кафе с разни вкусове като при гърците (само че са различните от предлаганите при тях лешник, карамел и ванилия). И аспержи ще продължават да се ядат явно Joy

Вината от 27-ма стр пускали ли са ги друг път? Има ли такива, които заслужават внимание между тях?

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 00:12 от lenchita

# 1 071
  • shumen
Благодаря за брошурата.
При вас яйца има ли и цените как са за брой?

# 1 072
Кората с 30 броя е 13,15 лв, имаше и от белите  яйца 20 броя (намалени на около 6,50 лв).
Нищо не харесах от брошурата, и цените не харесах. Евентуално сиренето 2 за 1, но едва ли ще има...😆

# 1 073
  • Асеновград
Отзиви за хладилната кутия https://www.lidl.bg/p/razpusni-pod-otkrito-nebe/rocktrail-elektr … ilna-kutia/p82758
На дневен ред ми е закупуване на такава за път и се чудя на Лидълската. Цената е доста нагоре в сравнение преди.
Плюса според мен ако вярно е описана е двойното включване към запалка и електрическата мрежа.

# 1 074
Здравейте, някой знае ли дали още продават тези гръцки йогурти? Бях ги позабравила, но детето ги харесва и пита, онзи ден нещо не успях да ги открия...

# 1 075
  • In transit
Скоро коментирахме маслинените дръвчета и цитруси. Моите са от този вид:

# 1 076
Хладилната чанта е много добра. Имам я от доста години. Преди това имах унгарска само на 12 волта, лидълската е много по-добра и дъги студено, и успява да охлади нещо. Наличието и на мрежово захранване също е голям плюс.

# 1 077
Моля за мнения за това сирене🙏
Скрит текст:

# 1 078
Скрит текст:
На мен ми харесва. Мисля, че и други потребители в темата го харесват.

# 1 079
  • In transit
Скрит текст:
На мен ми харесва. Мисля, че и други потребители в темата го харесват.
Да, и аз го харесвам...отдавна не съм вземала от него, обаче и не знам как е качеството му сега.

Вече, като видя такава промоция и се чудя дали си струва да рискувам. Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт