Лидл 174 - априлска цветна

• 92 312
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 095
Здравейте, налага се спешно да намеря детска кухня. Къде мога да пиша за останали налични в гр. ВАРНА?

# 1 096
  • софия
Отново греда. Липсва по филиалите наградната вода за 1 стотинка. Съвсем тъпо става вече с тези награди.

Тази вода вчера търсих в Люлин и нямаше. Днес обаче на МЛ имаше много.

# 1 097
# 1 098
Вчера в Мл2 имаше търсената вода от купона.

# 1 099
Влязох снощи за салата, купих на 0,77лв, хубава беше. Магданоз взех на 0,87лв и картофи четкани на 1,19. Скромно. Имам и аз за 1 ст вода или линцер.

# 1 100
Кантучините с купона такива ли са твърди по принцип, зъб не се вкарва в тях. Погледнах да не са с изтекъл срок, чак на 30.05.2024 им изтича.

# 1 101
Такива са си.

# 1 102
Кантучините са твърди бисквити. Топят се в кафе и така се хапват.

# 1 103
Аз се отчитам със стабилен пазар - пил.филе, 7 КМ,2 ПМ, пастет, маслини ( турски дребни обаче), 2 айрана ,дъвки и багета от купоните, четкани картофи на 1,19( на Ст.гара са на -37% и са едни големи,големи , мисля че са пресни - 6 кила взех Simple Smile ), ягоди ( също добре изглеждаха -сега ще ги опитам и ако не са много сладки, половината ще ги нарежа и поръся с малко захар, и утре ще ги омеся с кисело мляко) .
Харесах си за мен една бяла тениска, къси шорти за вкъщи и чорапи ( но взех от мъжката серия 39-42 , тъй като те са със 74% памук,докато дамските бяха с 90+ полиестер и еластан Sad . На малката също взех едни панталонки и една тениска - че много ми хареса цвета ,и едни чорапи ( и те са с 98% полиестер ,ама карай ).

# 1 104
  • Буркина Фасо
Аз се отчитам със стабилен пазар - пил.филе, 7 КМ,2 ПМ, пастет, маслини ( турски дребни обаче), 2 айрана ,дъвки и багета от купоните, четкани картофи на 1,19( на Ст.гара са на -37% и са едни големи,големи , мисля че са пресни - 6 кила взех Simple Smile ), ягоди ( също добре изглеждаха -сега ще ги опитам и ако не са много сладки, половината ще ги нарежа и поръся с малко захар, и утре ще ги омеся с кисело мляко) .

това 7 километра какво е ?

# 1 105
Бонго, едва ли са километри, лесно се дешифрират като кисели млека 😃.

# 1 106
Косели млека ,разбира се Wink
Дописвам се - дамските панталони са много ,много тънки и прозират .

# 1 107
  • Буркина Фасо
за някой са кисели, но за някой не са Smiley
трудно ми беше да се досетя, че километър е = кисело мляко

# 1 108
  • София
Тази сутрин купих спанак от 500гр. за 2,89лв. Нямаше този по брошура. Имаше бележка, че  има проблем, спанака не е минал теста за качество и затова не е доставен. Не пишеше дали ще има доставка от него.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 12:45 от Amiamo

# 1 109
за някой са кисели, но за някой не са Smiley
трудно ми беше да се досетя, че километър е = кисело мляко

Километър се съкращава с малки букви. По-трудно е да си въобразиш, че КМ е километър и то, когато става въпрос за покупка от Лидл. Simple Smile

Аз утре ще ходя, да видим дали ще пазарувам или ще е разходка само.

Общи условия

Активация на акаунт