Лидл 174 - априлска цветна

• 92 305
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 110
Кантучините с купона такива ли са твърди по принцип, зъб не се вкарва в тях. Погледнах да не са с изтекъл срок, чак на 30.05.2024 им изтича.

Натопени в малко кафенце или вино са супер Blush Иначе са си твърдички.

# 1 111
Чак днес намерих време да отида, да разгледам разпродажбата - харесах си две метални кутии по 5 лв, в едната вече сложих кафе.
Не помня колко струваха преди, но подносите май ги взех за 7 лв.

# 1 112
  • Ст Загора
Вчера ходих. Нямаше 1+1 шпека.
Взех Делукс макарони.  2 шпека , кренвирши и омега 3 разтворим Магнезий.
Намам скреч още , да не би да ги няма ?

# 1 113
  • София
Скреч картите се появяват по-късно в профила.
Салама 1 + 1 с купон става ли за ядене?
То вкусове различни, но солен ли е?
Чудя се да купя ли за внуците, те хапват салами, луканки и подобни благинки.

# 1 114
  • софия
Уж е clean label. Отдавна не съм купувала, но когато съм - ни харесваше, не ми е бил солен.

# 1 115
Здравейте!
Ягодите и при нас са хубави и вкусни преди всичко - не го очаквах.
Купих си от текстила тениска, панталонки и пижама. Не съм ги мерила още, ще видим стават ли.

# 1 116
  • Бургас
Саламът е може би единственият, който купувам и ни харесва, обаче при нас кашончето му е празно още от вторник май или поне аз като ходих тогава и днес все нямаше...

# 1 117
  • Ст Загора
Скреч картите се появяват по-късно в профила.
Салама 1 + 1 с купон става ли за ядене?
То вкусове различни, но солен ли е?
Чудя се да купя ли за внуците, те хапват салами, луканки и подобни благинки.
Ми нямам скреч в 20ч пазярих вчера.

# 1 118
Тази година съвсем са скъсили панталонките иначе са от хубаво трико. Взех S точно ми покриват д-то, освен за в къщи да ги оставя.

# 1 119
Голям смях днес. Чета  че коментирате, че я няма водата за 1 ст...В магазина отварям приложението и виждам, че наааай-накрая се е появила скреч картата от пазаруването ми преди 2-3 дни😅 и печеля и аз водата за 1 ст.😆 При нас я имаше, малко, но имаше. Взех.🙂

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 18:56 от dolce miele

# 1 120
  • In transit
И при нас имаше от водата, 2-3 стекчета, но я имаше. Розовите домати са много вкусни. Една идея по-вкусни от тези в Била.

# 1 121
И аз съм в "групата с водата"Satisfied, ама още не съм ходила да я търся, пък и като ви чета се подготвям психически, че може да ми се наложи посещение на повече от един филиал.
Обаче явно щедро я раздават, защото досега няколко пъти различни води печеля. Е, все пак по-добре от разни сладкории, ама както някой тук много точно беше казал,  да им правим оборот и да запълваме лента, за да ни дадат да пием по една "студена вода"... JoyJoyJoy

Спанак и при нас нямаше, но хич не съм и питала, че си представям колко пъти са им задавали клиентите този въпрос, та ги пожалих. Мисля да прескоча пак през уикенда, ама чакам тук някой от вас да се похвали, че да знам дали са доставили. Blush

# 1 122
Пуешката кайма при нас е намалена на 3,49 лв...

# 1 123
И при нас, защото срокът ѝ на годност е до 30.04.

# 1 124
  • София
Тези кейкове хубави ли са?
Сиропът мисля да взема за палачинки основно и овесени ядки.
Маслото от 1ва стр. става ли?

Общи условия

Активация на акаунт