Лидл 174 - априлска цветна

• 92 386
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 975
Аспержи вчера имаше на Мария Луиза в София, не бяха лоши, взех.

# 976
  • Mostly in my mind
Аспержи има и в К, намалени също, но по-малък грамаж

# 977
Спомняте ли си цената на подобната Лидлска етажерка?

# 978
Billa има хубави картофи

# 979
Захаросаният джинджифил от купона хубав ли е? Детето иска да му взема - яде маринован без проблем.

# 980
Спомняте ли си цената на подобната Лидлска етажерка?

По-скъпа беше със сигурност, 25 ми се върти в главата но не съм съвсем сигурна, дано не те подвеждам.

# 981
  • Sofia
Захаросаният джинджифил от купона хубав ли е?
Да, по наш вкус.

# 982
Сега ми се появиха тези купони, ако нещо ви хареса ми пишете и ще ви пратя картата си
Скрит текст:

# 983
Аз да помоля нещо, понеже понякога пускат купони за нехранителни неща, ако случайно пуснат купон за електрическата косачка, или подобна, свиркайте 😎😄

# 984
Да споделя, че върнах почистващия робот без никакъв проблем, една седмица преди да изтече двумесечния срок. Попитаха защо го връщам, казах не съм доволна как се справя и това беше, дори не отвориха кутията.
Действително майка казва, че бил много хаотичен, ще се купува друг явно.

# 985
Какви са тези чушки Пикильо, люти ли са, за какво ги ползвате?

# 986
  • Sofia
Какви са тези чушки Пикильо, люти ли са, за какво ги ползвате?
Не, сладки са. Нарязаните са много удобни за салата. Целите ... пъхам в тях плочка кашкавал и запичам за кратко на тиган с капак да се поразтопи сиренето - за гарнитура или мезе към вина и не само... Simple Smile

# 987
А белени ли са, подкиселени или без оцет?

# 988
Чушките са два вида- нарязани и цели, обелени, с лимонена киселина за консервант. От тях правя онази рецепта с чушките (рулцата с кайма).

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 12:30 от fenyx

# 989
Като споменахте картофи, доста отдавна не бях взимала от пакетите с бланширани и се стъписах от цената им. Опаковката от 2,5 кг е с цена 10.49 лв. Стори ми се уау, пакетите по един кг са почти 5 лв?!
Вчера споделих с колегите на работа и се оказа, че на колега който "гледа" картофи, предстоящата реколта е предварително уговорена за изкупуване от търговец на зеленчуковия пазар на цена 4 лв за кг пресни картофи.
Също така научих, че по складовете вече имало олио на 2.30, но не съм го видяла с очите си.

Общи условия

Активация на акаунт