Лидл 174 - априлска цветна

• 92 210
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 215
В Метро има подобни оферти от години - отдавна пазарувам от там, не е нещо ново. Малко послъгват, но пак е по-евтино.
Аз пазарувам точно по този начин и не съм заведение. Сигурно има кой да купува.

# 1 216
Реално отстъпката излиза 20%, не е нещо, заради което си струва да се запасявам с такива количества.

# 1 217
  • Mediterraneo
Е, да, ама не говорим за Испания. Simple Smile

Ми то като няма каквмо друго да кажем, се хващаме за думата.

# 1 218
При франзелите си струваше - 3 на цената на 2.

# 1 219
  • shumen
3 ми са добре,но 5 са много.Някои неща ги вземам за детето за училище само.

# 1 220
  • София
Оф, и аз взех 3 франзели в петък. Прежалих се, защото чакахме гости. Още се мъчим с тях. Като гледам и за утре ще има. Според мен и тази оферта е за твърде голямо количество. Убедена съм, че ако бяха пуснали единичната франзела с 33% отстъпка, каквато на практика се получава, щяха да продадат много повече бройки.

# 1 221
  • Sofia
Оф, и аз взех 3 франзели в петък. Прежалих се, защото чакахме гости. Още се мъчим с тях. Като гледам и за утре ще има. Според мен и тази оферта е за твърде голямо количество. Убедена съм, че ако бяха пуснали единичната франзела с 33% отстъпка, каквато на практика се получава, щяха да продадат много повече бройки.
Страхотни пържени филийки със суха франзела, с карамелизирани ябълки или пък подобното френски тост. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 222
  • Велико Търново
Реално е 20% отстъпка за оферта, но човек се лъже на 4+1 защото възприема първосигнално безплатното 1 Simple Smile
Искам лента! Следя колко пари харчим там, не им искам наградите по 1ст, а лента!
Видях нови Пури с пълнеж какао и фъстъчен крем (като онези жълтите, който натрапваха на всяка промоция миналата година), някой тестваш ли ги е вече? Кремовете им тежки ли са или по-аерирани?

# 1 223
Купих си олио на 2,59лв (произведеното в Карапелит), че моето е на привършване.
Успях да върна и няколко пластмасови бутилки, много е лесно, много удобно.
Лента нямам, не ми е важно, последните два месеца не успях да я запълня докрая, много малко от "подаръците " купувах.
Fortuna, каква е тази промоция? Не видях олио в брошурата.

# 1 224
mima_r , имаше олио с червен етикет на мястото му, където е обикновено. Аз отидох да взема, защото моето е на привършване. Има два вида в бутилка от литър, едното е произведено в Карапелит, на другото само пише че е произведено за Лидл.

# 1 225
  • София
Олиото от миналата седмица е на такава цена. Да не би да е от стоките с трайно намалена цена, за което се пазаряха нещо с правителството? Гледам, че и плодовит йогурт от 400 гр. стои намален втора седмица.

# 1 226
  • Mostly in my mind
Е, да, ама не говорим за Испания. Simple Smile

Ми то като няма каквмо друго да кажем, се хващаме за думата.
Така да е, щом казваш. Simple Smile

# 1 227
  • София
От скоро Лидл в Бг имат нова политика - до сега по-важна част е била сумата на оборота. Вече е - колко бройки са продадени. По-голяма тежест вече има не напр. една детска кухня/100 лв/, а 5 кутийки топено сирене/10 лв/. От продадените бройки ще зависи количеството персонал за следващите дни. При неизпълнени бройки - персонала се намалява и има повече задължения.

# 1 228
Подобни "промоции" увеличават консуматорското общество още повече, а и са силно ориентирани към по-големи семейства или група пазаруващи. Не искам и да мисля за това, колко продукция реално ще се разваля.

# 1 229
Ох този Лидл, маркирали са ми по-скъпи домати. Имаше толкова много хора , че се отказах да чакам , за да ми коригират грешката. Как пък не се объркват да маркират по-ниска цена?! И вода нямаше за 1 стотинка. Отказах се от кафето , защото видях , че е робуста и арабика смес. Искам да е арабика и ще си чакам Лаваца-та.

Общи условия

Активация на акаунт