Промоции на книги - тема 17

• 49 980
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Изд. Рива правят ли намаления, участват ли в Панаира?

# 106
- 35 % Пергамент прес"

Мишчица , изглежда - да
https://literaturnirazgovori.com/newbooks/2019/12/04/10-35-%D0%B … %D1%82%D0%B0.html

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 21:20 от alen mak

# 107
# 108
С код ВЕЛИКДЕН - 20% в сайта на Оrange books (без тези със звездичка)

# 109
Някой помни ли дали Книгомания пускат намаления за техните издания и в какъв размер са обикновено? Чудя се дали да поръчвам нещо тяхно от Orange, което не ми е много спешно или си струва да изчакам.

# 110
  • София
Пускат рядко и само на избрани заглавия. Иначе по Панаири имат 10% на всичко. Аз бих изчакала 23.04, може тогава да пуснат някъде 23% отстъпка. 😃

# 111
Озон не са забравили да ми сложат книгоразделител и стикери - похвалвам ги Simple Smile Книгоразделителят е пролетен, много ми харесва:

# 112
pppqqq, наистина страхотен книгоразделител! Flowers Hibiscus

Гледам, че се е появила тема за кутии, какво ви е мнението? Аз лично не бих поръчала, предполагам, че и повечето, пишещи тук, но все пак мисля, че трябва в тази тема да се обсъждат и дори съм го написала. Още повече, ако цената им е промоционална! И е ли е такава всъщност?! Та би ми било интересно да надникна какво пращат, нищо, че вероятно изчистват залежали заглавия..

# 113
Не знам, на мен ми се струва, че повечето книги, които слагат в тези кутии не са нещо, което би ме заинтересувало много. От ревютата от преди години имам много книги, които не бих чела повече, така че съм изгубила апетит за такива неща.

# 114
Кутиите ми се струват интересна идея за подарък. За себе си по друг начин избирам как да допълня библиотеката си, но в нея имам не малко книги, да не говорим колко пък има в библиотеките на близки роднини.

П.п. Показаната в темата (или другата тема беше) “Портретът на Дориан Грей” беше добър избор за книга за кутия- за който я няма в библиотеката си и иска такъв тип комплект.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 10:24 от fenyx

# 115
Гледам, че се е появила тема за кутии, какво ви е мнението? Аз лично не бих поръчала, предполагам, че и повечето, пишещи тук, но все пак мисля, че трябва в тази тема да се обсъждат и дори съм го написала. Още повече, ако цената им е промоционална! И е ли е такава всъщност?! Та би ми било интересно да надникна какво пращат, нищо, че вероятно изчистват залежали заглавия..

Аз много харесвам идеята за кутиите и съм се абонирала за една, която много ми пасва на вкуса, но е от UK и е пристига със закъснение. Харесва ми, че избират книги, които са току що излезли на пазара, така че шанса вече да съм чела книгата е нула. Също ми харесва момента на изненадата - всеки път се чувствам като дете на Коледа. Предизвикват ме с теми, към които иначе може и да не посегна и много често оставам приятно изненадана.

За съжаление не мога да открия българска кутия, която да ми допадне. Като разглеждам миналите месеци на най-популярните, ами аз съм ги чела вече... Другото е, че ми се струва, че клонят към стила "женски книги", в което няма нищо лошо, но не е моето предпочитание.

# 116
PolkaDotUmbrella, мда, аз също съм скептично настроена към българските, дано почерпят споделения опит!!

# 117
Това май не видях някой да го е пускал

# 118
В Хеликон на Съборна има намаления  до 20 %

# 119
В Хеликон отново раздаваха днес от ваучерите за намаление от 10% при покупка на 23.04. Този път е прикачен и втори ваучер за подарък на приятел - тоест допълнителен талон от 10%, който може да бъде подарен на някой.

Общи условия

Активация на акаунт