Промоции на книги - тема 17

• 49 789
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Няколко от Пътеписите - за мен и няколко Майстори на краткия разказ за подарък - дано са добри (разказите, пътеписите не се съмнявам, че са Heart Simple Smile

# 91
  • София
Аз бих се съмнявала Grinning , кои взе?

# 92
Италия, Швейцария, Португалия Simple Smile

# 93
Чела съм малко от книгата за Полша и беше скучновата, видях такъв отзив пък за книгата за Швейцария. Затова на тези пътеписи не обърнах особено внимание.

# 94
Норвегия беше много приятна, но май е изчерпана.

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Роберто Савиано ме изкушава, обаче само една книга не си струва да се поръча Sad Другата му е с изчерпан тираж. Защо оставят и изчерпаните да стоят, че и цените им са намалени Sad

# 96
  • София
Ако някой тепърва ще поръчва да припомня, че и за Нидерландия е много зле.

# 97
Ох, Роберто Савиано ме изкушава, обаче само една книга не си струва да се поръча Sad Другата му е с изчерпан тираж. Защо оставят и изчерпаните да стоят, че и цените им са намалени Sad

Не бях чувала за него, звучи доста интригуващо, обаче се депресирам от такива...
За Швейцария, дори да е скучна, на мен ми е интересно за тези страни, мисля, че ще се изкефя. Нидерландия не ща.

# 98
  • Бургас
Поръчах само от Бард
Дж. Р. Р. Толкин - Властелинът на пръстените: Пълно издание (Твърда корица)   
Дж. Р. Р. Толкин - Хобит: Билбо Бегинс или до там и обратно (Мека корица)
 друго не успя да ме изкуши.

# 99
Надявам се Озон и Ориндж да предложат достатъчно атрактивни оферти за 23.04., защото книгите, които евентуално ще купувам са на различни издателства.
По една книга от издателство, с тези цени на доставки е все едно дали ще взема от сайта на издателя с някаква отстъпка, или ще вляза в някоя книжарница, разлистя, проверя - за дефекти (защото и такива случаи знаете, че има понякога) и взема на момента.

# 100
  • в сърцето на един мъж...

Не бях чувала за него, звучи доста интригуващо, обаче се депресирам от такива...
За Швейцария, дори да е скучна, на мен ми е интересно за тези страни, мисля, че ще се изкефя. Нидерландия не ща.

На мен специално темата за мафията ми е супер интересна и твърдят, че книгите му са изключително добри. Обаче аз два пъти вече пропускам да си ги купя на промоция - или е изчерпана някоя или не е достатъчно евтина Sad По книгите има и сериали.

# 101
  • София
Изд. "Труд" пуска 30% отстъпка за ненамалени книги от trud.cc в периода 7-18 април, доставката е фиксирана на 5 лв., независимо от стойността на поръчката.

# 102
Кибеа - 40 % на няколко - онлайн и в книжарницата им, по случай деня на здравето! Имали са и от 2-7.4.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 11:43 от alen mak

# 103
  • Mostly in my mind
Кръг 30% отстъпка на книгите си.

# 104
  • София
Ера вече ги взех. Голяма бързина. 😃

Общи условия

Активация на акаунт