Промоции на книги - тема 17

• 50 083
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Миналата година Хеликон пуснаха всички книги в сайта си на - 23%. Силно се надявам да повторят промоцията, защото ми се иска да купя някои неща на Егмонт и Фют.

# 121
И аз дебна фют че много ги харесва...

# 122
  • Варна
Книгите на Фют обикновено не ги хваща промоция, затова се радвам и на 10% намаление с промо код в Озон.
На една алея на книгата ме омайваха, че го правели заради нас, купувачите. Не намаляли цената на книгите си, за да имат повече пари да издават нови.

# 123
  • София
Книги на ФЮТ най-изгодно съм вземала на 30% от Комсед.

# 124
  • Beyond the stars
Книги на ФЮТ най-изгодно съм вземала на 30% от Комсед.

Но асортимента е доста ограничен и само на място в магазин.

По темата с кутиите - имах абонамент за тази на Charley Wilde предимно заради идеята да се изненадвам сама всеки месец. Страхотно оформление, с усет към детайла. Добър  избор на заглавия, но в един момент започнаха да се трупат непрочетени и се отказах.

# 125
  • София
Зависи от магазина. В някои наистина е ограничен, но съм и била в такива с доста голям избор- например този на Каблешков в София ( на втория етаж са почти само книги).

# 126

Аз се възползвах от намаленията на "Кръг".
Признавам, яд ме е за високата доставака, но пък книгите си заслужават.

# 127
Да се оплача от доставката на Ера: разкъсан куриерски тънък плик и повредени 2 книги - точно от тези за подаръците... Какво като са с 50 % намалени? Не значи, че трябва да дойдат в отвратителен вид! Ще им пиша по-късно...

Бениториал 20 % и БД

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 22:20 от alen mak

# 128
  • София
При мен винаги са идвали в добро състояние, но ме дразни, че нямат преглед.

# 129
И аз си взех пратката от Ера. Двете книжки бяхa просто сложени в плик без нищо предпазващо. Като по чудо нямаха повреди...

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 19:15 от Janeta Dineva 714468

# 130
И моите от Ера бяха по същия начин.. Учудващо имаше само една лека забележка по една от книгите от общо 8..
От Ориндж и Сиела също пуснах поръчки и съм адски доволна. Бяха опаковани добре и без никакви забележки.

# 131
Пролетта се разкрива пред нас бавно и загадъчно, като увлекателна книга! И макар да сме нетърпеливи да се разлисти в пълния си блясък, нека се насладим на всяка нейна страница, от началото до края! 📖
🎁 Подарете си книги от Издателство 𝓔𝓬𝓻𝓲𝓮𝓻, сега с отстъпка от 20 до 50%! 📚
⏳ Промоцията е валидна за избрани заглавия, за периода от 10.04 до 10.05.
👉 https://ecrier.bg/shop/

# 132
Озон са странни - вчера гледах една намалена книга, отварям днес - на редовна цена. Кога успяха да сменят промоцията Rolling Eyes

# 133
# 134
Похвалвам “Бениториал”, уникално експедитивни! Сутринта поръчах (книга за подарък), пратиха ми мейл, че поръчката вече пътува към мен.

Общи условия

Активация на акаунт