Промоции на книги - тема 17

• 49 987
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
От издателството цените са вдигнати на много от книжките. Не мисля, че Ориндж вдигат цените заради промоцията и после ги връщат на старите. Коричните цени са променени, това го забелязах и във физическите обекти.

# 616
В тези 20% на ориндж през юни фют дали биха били включени ...

# 617
Кой знае… за тези със звездички в повечето случаи офертите не ги включваха досега. Стор ме зарадваха, когато дадоха отстъпка и на такива, каквито в Ориндж са със звездички, само че за Егмонт ми беше поръчката; в Озон - засега също на тях и на Фют може да се прилага код, например Dnevnik10 за -10%.

# 618
В тези 20% на ориндж през юни фют дали биха били включени ...

Аз не бих се надявала, обичайно ги изключват от промоциите. Най-много да забравят да сложат звездички на някои нови заглавия, но след няколко часа се поправят. В момента мисля, че е най-доброто намаление на Фют, което Ориндж могат да предложат.

# 619
Озон готвят 4 за 3.
Редактирам се.
Ето го официално

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 06:53 от CoCoMilk

# 620
  • Бургас
Уж нямаше да купувам скоро книги, но не се въздържах. Поръчах от Озон:
Олива Денаро
Детският влак
Когато вярвахме в сирени
Експеримент „Истинска любов“

# 621
Също ще получавам книги от Озон- но извън промоцията 4 за цената на три книги - реших, че искам да имам и илюстрирана “Хари Потър и Философският камък”, а децата се оказаха читатели на комикси и ще използвам за разпалване на желанието за четене историите в комикс на Егмонт, взех още една книжка от поредицата.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 12:57 от fenyx

# 622
Аз пък не знам какво да поръчам - в момента не мога да измисля 4 нови книги с еднаква цена, за да ми се получи 25% отстъпка.
Искам комикса за Лъки Люк на Артлайн, който е 20 лв, но наистина не ми идва наум друго в момента.

# 623
Аз още миналата година забелязх, че някои книги на Фют, но в Хеликон, са с цена, различна от коричната - ако коричната е била 9,90 лв., отгоре сложено хартиено етикетче за 12, 90лв. Такива ми ти работи...

# 624
  • София
Аз пък не знам какво да поръчам - в момента не мога да измисля 4 нови книги с еднаква цена, за да ми се получи 25% отстъпка.
Искам комикса за Лъки Люк на Артлайн, който е 20 лв, но наистина не ми идва наум друго в момента.
тук 25% е почти невъзможно да хванеш освен ако няма подбор.
Пп. За всички книги  ли се отнася, че една за правопис щ... не я хваща никоя промоция...

# 625
Май не е за всички книги, а за такива маркирани по този начин:

# 626
Да, само за маркираните е промоцията! Аз направих една поръчка, а мислех да се спра 🙄

# 627
  • в сърцето на един мъж...
На озон ли е 4 за 3?

# 628
# 629
  • в сърцето на един мъж...
Мерси, да видим ще отбележим ли нещо там или ще пропуснем Simple Smile

Хм, нищо ново или интересно Sad

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 21:48 от Geia

Общи условия

Активация на акаунт