Промоции на книги - тема 17

• 50 384
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Също се интересувам за Лабиринт, много се чудя за една книга дали да не я взема все пак на български, в Озон е -15%, дали и на Алеята са с толкова?

# 526
На минали панаири "Лабиринт" традиционно бяха с -30% отстъпка, но сега как е , не знам

# 527
  • София
Аз имам у нас книгоразделители, ако толкова ви трябват, един ми е достатъчен.

# 528
30% на Джонатан Стрейндж би било доста добра отстъпка...
Не че толкова ми трябват книгоразделители, но ми харесва когато Озон ги добавят към поръчката.

Не знам какво стана с поредицата за Полдарк - мислех, че до сега ще е излязла нова книга.

# 529
Да, защото на Озон са красиви разделителите 😊. Иначе и сама си правя от какво ли не (наскоро писах в друга тема, че много любопитна идея за разделител даде Текла Алексиева- с щипки за пране), даже някои от моите съм си рисувала върху цветен картон.

# 530
Да, защото на Озон са красиви разделителите 😊. Иначе и сама си правя от какво ли не (наскоро писах в друга тема, че много любопитна идея за разделител даде Текла Алексиева- с щипки за пране), даже някои от моите съм си рисувала върху цветен картон.

Леле, аз ги хвърлям! Да взема да ги пазя и да пращам на който иска!

# 531
  • София
На Лабиринт взех "Клара и слънцето" за 14 лв, редовна цена - 17.90 лв.

# 532
Много ми се ходи на Панаира, но незнам, дали ще имам време, а промоциите на Озон не са никак лоши и ще е доста по удобно да поръчам с доставка до вкъщи. През последните две седмици поръчах за дъщеря ми малко книжки и разни игри от тях, и въпреки че пишеше, че ще има стикери, нямаше. Не че ми трябват, но дъщеря ми много им се радва и ги лепи из цялата къща.
Виждам, че "Enthusiast" издават луксозно издание на "Питър Пан" и изглежда много добре, но ще е скъпичко. Въпреки, че в техния сайт е с 20% на pre-order, доставката им е платена и то се обезсмисля да се поръчва от там.

Скрит текст:

Много ми се иска да имам оригиналната книга, защото имам само издание на Дисни, а не съм му много голям фен. "Изток-Запад" са го издавали, но е изключително грозно, чак плащещо, а преводачите са един и същи с това на "Enthusiast". Има ли някой наблюдение, кое издание си заслужава и дали по-старите преводи са по-добри?
Към ходилите на Панаира - дали "Фют" са се объркали да пуснат книгите си с промоция?

# 533
  • София
Фют имаха, както обикновено намалени определени заглавия - имаше едно кашонче с книги по 2 лв - взех от там за подарък 2 за Франклин ( то само 2 вида бяха) , една за оцветяване и някакъв комплект за картички.

# 534
Миналият път на Алеята ходих с децата и те си харесаха и им взех няколко книжки на Фют- без никакво намаление бяха (ако бях поръчала от Озон, макар и само с -10% с техните кодове, щях да спестя колкото за още някоя детска книжка).

# 535
Аз пък сега поръчах без намаление и с платена доставка от Хеликон последните две книжки за Муминтрол, които ми останаха. Няма ги налични никъде другаде.
Можеше да ги поръчам с карта и с безплатна доставка до книжарница, но се усъмних, че и при тях не са налични (а излиза така по грешка) и после ще трябва да ми връщат дребни пари по сметка, което се следи трудно и е досадно.

# 536
💐📖 Дойде пролетеният #панаир на книгата. Вземи книги от Издателство „Сиела“ с 20% отстъпка, включително е-книги и предстоящи заглавия 🎊
📚Виж всички заглавия с отстъпка от тук👇
https://www.ciela.com/publisher/ciela
🔖Промоцията е валидна в периода 29 май - 4 юни 2023 онлайн и във всички книжарници Сиела срещу #ваучер, който можете да получите на място или да изтеглите от https://www.ciela.com/…/magefan_blog/Vaucher-20-procenta.jpg
🔴Условия на промоцията:
Промоцията обхваща избрани #заглавия на издателство Сиела и е валидна #онлайн и във всички #книжарници #Сиела от 29 май до 4 юни 2023 г. Важи до изчерпване на количествата.
Тази #отстъпка не важи за #книги, включени в обявени до 29 май 2023 г. #промоции, на цена 5 лв. или по-ниска, за издадени при специални условия книги, както и за книги, предлагани с отстъпка в периода 22-24 май 2023 г.

# 537
Pppqqq, аз пък с някаква отстъпка, но цената на книгата беше малка, взех едни разкази на Йосиф Перец и доставката беше колкото цената на книгата, та така излезе двойно, обаче държах да имам тази книга и не бях сигурна къде из физическите книжарници мога да я намеря налична.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 22:55 от fenyx

# 538
  • Бургас
А какво стана с книгите в Била за 5лв? В нашата Била книгите изчезнаха. Останаха само тези на Софтпрес и то на редовни цени. Всъщност не зная дали сте забялязали, но във всички хипермаркети - Кауфланд, Била и Лидъл, има книги само на Софтпрес. Е, в Лидл се намират и на други, по-бюджетни издателства.

# 539
Аз отдавна не съм ходила в Била, но в нашия Лидл няма почти никакъв избор - две-три книги за възрастни и много детски (които май действително са все на Софтпрес).

Общи условия

Активация на акаунт