Промоции на книги - тема 17

• 49 777
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Записах се за бюлетина на Софтпрес и ми изпраиха код за -25%, но нищо не мога да си избера. Нищичко.
Май така ще си изгори (не мога да го изпратя на вас, защото е обвързан с акаунта ми).
П.П. Всъщност някакви отзиви за "Прислужница" или "Тайната на книжаря" някой би ли ми дал.

# 646
Тяхно издание е “Жена в неизвестност” на Мери Кубика, нея съм забелязала от последните им книги. И “Иноваторите”, но тя май отдавна е изчерпана като хартиено издание.

# 647
Лейди Гергана, ако не сте чели, разтоварваща и неангажираща щуротия, да не кажа нещо по-грубо Simple Smile

# 648
  • Бургас
Лейди Гергана, ако не сте чели, разтоварваща и неангажираща щуротия, да не кажа нещо по-грубо Simple Smile

О, да, чела съм я. Много се забавлявах и искрено се смях Simple Smile

# 649
  • София
Наскоро прочетох "Парижката библиотека" на Софтпрес и ми хареса. А една приятелка силно ми препоръча "Криминален клуб "Четвъртък"".

# 650
  • София

О, да, чела съм я. Много се забавлявах и искрено се смях Simple Smile
И аз..Сега поръчах и третата част, голям майтап са първите две, бива я Цветелина Laughing

# 651
  • София
Сиела имат 30% на избрани книги.
Аз пуснах тези:

# 652
Здравейте, може би не е точно за тук и извинявайте, но на алеята на книгата в Пловдив видях, че няма да има издателство Аратрон, дали мога да ги намеря на някой от останалите щандове?

И моля ви препоръчайте странички, сайтове за подвързии за книги. Знам lart, marchela`s art, mihaela littleart, crafteria, ArThings handmade и от каузата За да се роди дете“. Ако се сещате нещо освен тези, споделете.

# 653
Поръчах от Сиела - само детски книжки.

# 654
Забелязах, че в Озон са сложили линк към Goodreads за съответната книга, която предлагат.
Много удобно.

# 655
Все още си чакам книгите на фют от ориндж ...

# 656
Забелязах, че в Озон са сложили линк към Goodreads за съответната книга, която предлагат.
Много удобно.

Къде е това? Сега прегледах две книги от Любими и не видях линк.

# 657
Май не на всички има.
Ето къде е:

# 658
  • София
Видях, че са сложили линкове към Goodreads на книги от категорията "нов продукт". Може би тепърва ще го въведат за всички книги.

# 659
Все още си чакам книгите на фют от ориндж ...
и аз така

Общи условия

Активация на акаунт