🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 720
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
Станилия при обединение, дано стигне до него, твърдо ще играе със Снежана и сините.
Надявам се и Тино също.

# 631
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ваня: "Червените успяха да се домъкнат до последния етап в играта." Joy То вече комедия стана това предаване, не мога да спра да се смея.

# 632
  • София
Станилия при обединение, дано стигне до него, твърдо ще играе със Снежана и сините.
Надявам се и Тино също.
Дано, защото Едис вчера каза, че засега броят Дани за шести човек, не искат Снежана, но можели да размислят да е обратното. Снежана им е по-добрият вариант. Дани се манипулира лесно, той още харесва част от червените и с малко натиск може да смени отбора. Докато Снежана се води от чувства и не иска да е с Георги и Благо.

# 633
Днес явно няма да е до 5 т, сигурно защото е само една играта.

# 634
  • Другата България
Да, да, същото мисля и аз.

До колко точки ще играят? Тежка игра, да се изпопребият....
А, до 7.

# 635
Известните нещо рязко отслабнАха. Тотка ги дърпа назад, с тази трамва, за която е виновна Станилия. Grinning
Малееей, Благо как падна.... ще счупи порцелана.

# 636
  • Другата България
Пфффф, най-лошото ми предчувствие се сбъдна.
Жалко.
Но според мен нещо ще стане на съвета, преди да има номиниран, и аз като Едис имам някакво предчувствие.
Може да няма изгонен тази седмица например.

# 637
  • София
Ужас... Станилия срещу Тино ... едва ли Зъба ще го пощади Sunglasses

# 638
Браво на сините. Червените от много сметки, дразги и схеми...почнаха да губят  и без да го искат.
Да бяха спечелили вчера, щяха само един да номинират, ама сега...

# 639
Ау,Божо се боядисан!

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 22:02 от Sause baus!

# 640
Винаги съм за сините, само днес щях да съм ок и червените да бият, ама.

Ами, Едис нормално да "има предчувствие" след като играта за имунитет и награда е една обща. Явно нещо ще се случва или поне е нормално да си го помислят всички, не само
стратега-мозък Едис 😅😅😅

Възможно е да има днес и битка с тия от острова (или само между двамата плюс падналия на дуела за спасяване ... или директно онез двамцата заедно с тино и станилия) и който остане, отива на мърджнато племе.

# 641
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какво да им гледам на червените ако Тино и Станилия ги няма?
Хайде да идва това обединение и да се пораздвижи малко играта.
Сега ако на крачка от сливането Тино отпадне много ще ме е яд.
Не ми се ще по три часа да гледам само Благо, Джорето и Енгри Бърд, абсурд.

# 642
Станилия много мило се изказва за Снежана.

# 643
  • Другата България
Така и не промениха глупавия регламент имунитетът на участник да важи за два съвета.
От къдЯ на къдЯ? Сега Мара пак спасена, а Тино, който се раздаде, на пангара!
Мноооого има да променят турците, много, ако искат догодина да вдигнат рейтинга.

# 644
Така и не промениха глупавия регламент имунитетът на участник да важи за два съвета.
От къдЯ на къдЯ?
Ох,сетих се.. Smile
https://www.youtube.com/watch?v=8ZJHD7GECuM&ab_channel=%D0%93%D0 … IGospodarinaefira

Общи условия

Активация на акаунт