🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 686
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
В нормален Сървайвър каста щеше да е друг.
Снощи ми направи впечатление как Снежана не мисли сървайвърски. При първа възможност трябва да се опитат да отстранят Благой, не Татяна.
И още нещо ми направи впечатление. След двубоя Станилия - Тино, сините бяха на крака и аплодираха. Георги, макар и седнал, също, а Благой само телом присъстваше.

# 736
Не харесвам и двете коалиции по равно. Може би се надявах да влязат отхвърлените като група и от там да се създаде нова коалиция . Отново да се вкарат идолите наново и да има вече повече игра на стратегии . И изгонените да отпадат по волята на играчите вече без дуели. И да се наблегне на ходовете , гласовете. Да знам , че такавас развръзка (да се върне цялата група от острова) за някои ще е несправедлива- но и тези хора бяха несправедливо изгонени и не им се даде шанс , въпреки качествата си да променят нещо и вървят напред

# 737
Просто разделянето на два нови отбора не трябваше да се оставя в ръцете на капитаните Благо и Адис, а трябваше са стане на случаен принцип.

# 738
Симпатизирам на Станилия, но пък Жоро спомена, че го е търсела. Мисля, че не би ударил.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 12:23 от lelya

# 739
Те не знаят ли,че на такова парти никога не се пие.
Всички помним Агонцев. Култов момент  беше.
Преди отпадането заради напиването си на партито беше един от фаворитите. Вероятно още не може да го преживее. Изобщо онзи сезон на Сървайвър беше култов. Всъщност култови, интересни и много зарибяващи бяха първите сезони. Дали заради каста  ,дали защото времената бяха други, но беше удоволствие да ги гледам.
А този сезон ми е скучен и това е. Не хейтя никого ,никой не успява да ме развълнува до степен да го мразя или харесвам. Георги не ми е противен, напротив. Смятам  , и съм убедена , че не би ударил никой, че просто му е такъв темперамента и че хората, които ти се усмихват и съскат от злоба зад гърба ти са много,много по-вредни (Едис). И Благо не ме дразни. Уравновесен е, опитен, дали ги върти като зъл гений или просто така се е получило заради възрастта му,  не знам. Също и не намирам лошо в коалицията му. В тази игра не може без. И за да стигнеш далеч, трябва да успяваш да завърташ хора около себе си. Интересното е,че до вчера се твърдеше, че е в сговор с Едис и Едис му е като аватар(хахаха),а днес,като се видя,че не е така, сякаш тези конспирации се забравиха.
Не исках да го казвам, но Игри на волята при все ужасно режисираното и нагласено предаване, което е, ми е доста по-интересно и вълнуващо от този Сървайвър. Жалко е,но факт.

Но,каста, каста е много важен.
Та, каквото такова. Продължавам да го гледам, за да подкрепя проекта , но не се вълнувам.

Вчера може - тази игра е динамична и ако не си адаптивен в новата пренаредба  си пътник.
Конспирациите са от ден до пладне. Секи който върви в играта, другите са му патерица.

# 740
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Действително Благо е доста хитър и обигран, а и една идея по-умен от коалиционните си партньори /не че това е трудно постижимо с наличния материал Joy/- уговорили са се отвън да се държат заедно и сега си трайка. Лежи си на сянка, хапва, раздава се в игрите, мълчи си, пази се и не взема отношение в спорове или дори в сериозни конфликти. Когато се карат до него, той най-често е сложил физиономията "Аз само телом съм тук" и се разсейва, гледайки птичките и пеперудките наоколо.

# 741
  • София
Ще е интересно Божана да се върне .....
А да не е това фалшиво обединение един вид, като това на което отпада Туджаров в неговият сезон,че ми се виждат много играчите.. А май другата седмица ще е Татяна нощ. Simple Smile

# 742
  • София
Обаче чак сега в Сървайвър осъзнавам...  колко много е остарял Джизъса....

# 743
Той започна да побелява от мисли и тревоги, да не си помислите, че боята пада Smirk

# 744
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Играта с колесниците и прътовете не ми хареса. Тази за елиминация беше Ок. Само да не я дават на актьори обаче, хаха...

Трета поредна загуба за червените. Този път според мен се стараха, но то веднъж като започнеш да губиш нарочно после падаш и по инерция.
Тино беше ясна номинация. Никакви изненади. Мария вече твърдо мина на страната на Благо.
В играта бях малко повече за Станилия. Трета поредна победа за Тино! Браво! Набрал е страшна скорост и има много големи шансове ако стигне финала. Едис не случайно се безпокои много от него и Тино му е като трън в очите.
Младата коалиция правилно се е насочила към главата на змията. Дали ще успеят да я вземат обаче е съвсем друга работа.
Да видим дали ще пуснат нови идоли в играта, би трябвало, то си е задължително направо. Е, сега вече идолите ще станат много важни.
Снежана обаче отново блесна с фиксацията си в Татяна. Добре, че другите са там, да я светнат малко как се играе тази игра.
Любопитно ми е дали младата коалиция на партито ще пробва да си върне обратно Мария или са я отписали.
Също така ми е любопитно дали Благо ще има разговор с Дани, за да се опита да го върне обратно под крилото си.
Също така ми е любопитно да видя дали ще има разговор между Благо и Едис. И защо Благо е толкова сигурен, че Едис е с тях?
Би трябвало на това парти да се завърне/нат и отшелниците, но в промото не показаха нито един от тях. Така се прави монтаж. Браво. А не като идиотите в Нова и bTV!

Друго няма какво да му коментирам на епизода. Скучен епизод. Опитаха се да направят интрига с разпределението на храната, но не успяха, защото те са си много здрава коалиция. Само вечната мрънкалница Снежана се прояви за пореден път. Последната изобщо не се вписва с тези момчета и момичета. Едис също сякаш не му е мястото там, но останалите го слушат.

Как виждам гласовете:
Чалга коалиция: 6 човека: Благо, Георги, Иван, Светльо, Татяна и Мария
Млада коалиция: 8 човека: Едис, Павел, Цецо, Ермина, Геновева, Дани, Тино и Снежана
Който и да се върне в играта от острова ще е срещу Благо! Така че могат да станат 9 или 10 човека.
И така да започнат да чистят по реда на номерата на Благо хората.
Дните на чалга коалицията са преброени. Сигурно 90% от народа ще е щастлив. Да не стане обаче после същата скука, защото имаме една твърдо ядро, което ако не знаете се е разбрало още в чатовете преди да започне сезона. Да, не са стари познайници от 20 години, ама пак е имало уговорки. И който не е бил съгласен е бил нарочен за гонене. Крум и Елина например.

Неизвестни:
1) Едис и дали е искрен с нас, че ще играе срещу Благо и компания (аз мисля, че е искрен и че няма да предаде младите иначе е обречен за крайната цел, дори и да постигне малка победа на момента)
2) Скрития идол
3) Кой ще отпадне след запоя на обединението. От коя коалиция ще е.
4) Дали наистина Мария е с Благо?
5) Дали Дани ще е с оригиналните Воини
6) Ако евентуално се върне Божана как ще играе и дали по някакъв начин няма да промени мнението на Снежана и защо

Но колкото и да има неизвестни, то към момента младата коалиция бие старата коалиция с поне 70 на 30 процента шанс според мен. Разбира се това е Сървайвър и всичко може да се случи и промени, но в този каст не виждам играчи, които да искат да рискуват или правят запомнящи се ходове. Всеки играе на сигурно.

# 745
Миналият сезон на Сървайвър ми беше по-интересен откъм социална игра. Този е лесно предвидим без някакви обрати и изненади.
Намирам обаче игрите в този сезон за по-интересни. Иначе присъствието на известни за мен е минус.

# 746
но в този каст не виждам играчи, които да искат да рискуват или правят запомнящи се ходове. Всеки играе на сигурно.
Абсолютно точно попадение, но аз ще продължа да се надявам на някакъв ход от някого Simple Smile Надеждата умира последна. Иначе е ясно, че този каст не отговаря на така променения формат за съжаление на нас зрителите.

# 747
  • Враца
Дълбоко в себе си, като не дадоха по време на гласуването гласовете на чалга коалицията , си помислих, че ще има обрат, осъзнали за че перачката ги дърпа надолу и изненадващо вотът ще е за нея, но не би..

# 748
  • София
Според мен е прекалено рано за обединение, но поне сега има шанс да видим някакво раздвижване в номинациите, както и евентуално нови групи и коалиции. Мисля, че сините имат предимство за момента, но ще видим как ще се развият отношенията за напред. Ако отново има скрити идоли, също може да има някакви обрати, защото сега дори намерен от голяма коалиция, то срещу нея ще е друга такава и е по-вероятно да бъде използван. Да не забравяме и игрите за награди, които спечелилият може да използва, за да привлече хора от конкурентите. По принцип след обединението ми е любимо в Сървайвър, и въпреки каста и сезона, оптимистично ще се надявам за интересни и неочаквани ходове.

# 749
Перачката не ги дърпа назад. Тя е един сигурен глас за коалицията на Благо и ако зависи от него и останалите,Татяна ще я избутат до финал,за да могат след това да я победят без усилия.

На мен сформираните групички не ме дразнят,защото са групички.Дразни ме това,че всичко е обсъдено и решено от едни хора,които се познават отвън и още тогава са си направили схемите.Cheating.
Няма да се изненадам ако се окаже,че и за подялба на наградата е говорено.
Сървайвър е преди всичко една социална игра,а такава тук няма,стратегии няма.Непознати хора,които трябва да балансират физически и стратегически умения,за да оцелеят
.
Ние вмомента гледаме Благо и приятели срещу Едис и аверчета.Това ли е Сървайвър?!

Божана ми идва туу мъч на моменти,много е шумна и емоционална,но от тримата,предпочитам тя да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт