🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 680
  • 795
  •   1
Отговори
# 765
Тъкмо това идвах да пиша.
Сони, Божана и Снежана се сближиха със Станилия и симпатиите бяха взаимни.
Не знам защо си останала с такова впечатление.

Ами така го изтълкувах, цитирам - "Станилия аз грам не я желая тука, от 15 човека, топ 2 на човека който не желая да видя тука".
Сега на второ гледане стоплям, че това било начин да каже колко всъщност ѝ желаела да остане в играта.

# 766
  • София
Малко клюки, Благой и жена му се развеждат. Тя го е решила, докато той е вътре и по-интересното е, че той знае. Явно е с някакъв специален договор, щом има връзка с близките си... Тя си заличава и татуса с неговото име. На мен също ми беше направило впечатление, че в началото я споменаваше като бият, а вече - не. Все си мислех, обаче, че няма контакт с нея. Тя беше и в Доминикана за малко, дано не са им дали и да се видят.

Скрит текст:

# 767
  • София
Скрит текст:
Малко клюки, Благой и жена му се развеждат. Тя го е решила, докато той е вътре и по-интересното е че той знае. Явно е с някакъв специален договор, щом има връзка с близките си... Тя си заличава и татуса с неговото име. На мен също ми беше направило, че в началото я споменаваше като бият, а вече - не. Все си мислех, обаче, че няма контакт с нея. Тя беше и в Доминикана за малко, дано не са им дали и да се видят.

Скрит текст:

Да се готви следващата!

# 768
Кога се ожениха, кога се развеждат...
Интересно тя за какво е ходила в Доминикана, освен да изясняват нещо!?
На мен Благой ми се струва малко посърнал напоследък.

# 769
Тя въобще за какво му предлага брак.

# 770
  • София
Има много сторита, но пуснах само тези, които засягат Сървайвър. Написала е, че 12 месеца ѝ стигали, за да разбере какъв е, нямало трети човек, имала проблем с отношението му. Били в добри отношения (значи със сигурност са говорили, а не някой от екипа да му съобщи), но повече нямало да поддържат връзка, каквато ѝ да е. Нямало какво да ги събира или да делят.

Относно Татяна коментира, че не гледа Сървайвър, но който си има гащи, да си ги пере. Питали са я ѝ дали е знаела, че са имали връзка с Татяна.

П. П. Това може би мотивира Благой да стои в предаването, защото преди Поли се пишеше, че е на червено с парите и че нейните родители им помагат (те са богати). За тази година има спекула, че хонорарите и на известните са на ден/седмица оставане вътре, така че е стимул да стои.

# 771
Тоз човек няма късмет с жените Smile или пък те с него .Не знам ама с такива Златки,Полита,Есмери като цяло не съм изненадана.Иначе е ясно, че на него са му слаби ангелите то не е нещо ново ,но не ми изглежда да е лош човек даже напротив изглежда добродушен Satisfied

# 772
Белият зъб добродушен? Той е такава прикрита злобичка.

# 773
Само това не сме гледали - развод в риалити. Много бързо ще вдигнат рейтинга.
Чакаме го в Ергенът 3.

# 774
Само това не сме гледали - развод в риалити. Много бързо ще вдигнат рейтинга.
Чакаме го в Ергенът 3.
Миро и Елена?

# 775
Тази първо уж беше бременна, сега щели да се развеждат. Чуди се и тя как да бъде интересна.

# 776
Скрит текст:
Някой беше пуснал линк с епизодите от старите бг Survivor, но нещо не ги намирам. Може ли пак?

Oстровът на перлите го има в YouTube: https://www.youtube.com/@Torreno1000/videos

Филипини и Камбоджа ги има качени в официалния сайт на survivor.btv.bg, ако се търси в google по епизоди излизат.

Скритият идол: https://docs.google.com/document/d/19zl4y8q2GukEI3aLgnk65HpCr0Ar … 673cYl-_Bxvs/edit

Когато имам малко свободно време ще се опитам да събера абсолютно всички налични епизоди в един документ за улеснение - от сезон 3 натам. Сезон 1 и 2 ще е доста тегаво (да не кажа невъзможно) да се изнамерят от някъде
Така и не можах да разбера толкова години кому е нужно да не бъдат достъпни сезон 1 и 2. Дори платено. Няма ги, изчезнаха. Тъпотия.

# 777
  • София
След седмица 8

+
Тино / Станилия

= / +
Иван / Павел, Цецо и Геновева / Чефо

=
Благо и Мария / Дани

= / -
Едис и Ермина

-
Георги и Светльо / Божана и Снежана

--
Татяна

Само леки козметични промени при мен. Иван, Благо и Едис слизат по една стъпка надолу и това е всичко.
Дано фазата с обединеното племе покаже повече от играчите, защото се чудя какви аргументи да извадя за каста и участниците в него. Доста ми е сложно.

# 778
  • София
Знам, че вече е коментирано, но Божана никога не е казвала, че "не може да гледа Станилия", дори беше първата, която се сближи с нея след присъединяването ѝ към племето на "Известните".

# 779
  • София
Според мен беше казано в духа, че не е искала тя да дойде на острова при тях, а да беше останала в отбора. По мои наблюдения си станаха много близки и просто и е жалко човек като Станилия да е сред "отпадналите" , особено ако не са им казали, че ще има състезание между тях...сигурно само гадаят какво ще ги правят тримата. Стискам палци на двете жени да се върнат и да ги направят луди.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 21:59 от Valena25

Общи условия

Активация на акаунт