🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 681
  • 795
  •   1
Отговори
# 750
Благо го гледах при Тото, говореше за футбола и спомена, че не обича караници и скандали. Играе си играта.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 17:50 от lelya

# 751
Някой беше пуснал линк с епизодите от старите бг Survivor, но нещо не ги намирам. Може ли пак?

# 752
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Според мен ги обединиха толкова рано, точно за да ги извадят от блатото на двете коалиции, в което забуксуваха и играта стана толкова предвидима, че дори не е нужно да гледаме, за да знаем какво се случва. Иначе какво обединение е тази навалица - 15 човека? Това са си две напълно самостойни и със съвсем прилична големина племена. Просто отчаян ход да променят нещо в играта и да стане по-интересно за зрителите.
Аз лично смятам, че Едис по-скоро не ни лъже, че не иска да е в коалиция с Благо, защото не е глупав и би трябвало да е наясно как ще се стекат обстоятелствата за него, ако мине към известните. Защото пресветото Джизъсче ще си го поползва по живо по здраво, пък ще го шитне, тъй като с останалите са си близки дружки и роднини.
За Мария си мисля, че поне първоначално ще играе с чалга коалицията. За Дани не съм изобщо сигурна, но по-скоро го виждам да се върне при червените, защото май винаги гледа да е със силните на деня. Въпреки че синята коалиция би трябвало да вземе превес в бройката след обединението.

# 753
Някой беше пуснал линк с епизодите от старите бг Survivor, но нещо не ги намирам. Може ли пак?

Oстровът на перлите го има в YouTube: https://www.youtube.com/@Torreno1000/videos

Филипини и Камбоджа ги има качени в официалния сайт на survivor.btv.bg, ако се търси в google по епизоди излизат.

Скритият идол: https://docs.google.com/document/d/19zl4y8q2GukEI3aLgnk65HpCr0Ar … 673cYl-_Bxvs/edit

# 754
Аз пък се чудя защо на тия идиоти все Тино им е трън в очите.Сигурно виждат заплаха в него с това ,че е възпитан млад мъж . Може би осъзнават, че ще бъде харесан от публиката навън.Комплексари .А Едис  е една невестулка за мен,  и никакъв стратег . Благо даже не се и опитва просто ония дето го следват са прекалено малумни.

# 755
Гласуват за Тино, защото са създали коалиция на приятелски принцип още от България и бройките в нея вече са запълнени. Единственият му шанс е да мачка в дуелите и той го прави.

# 756
сега на какъв принцип ще се номинира ?

# 757
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Игра за имунитет.Всички гласуват за някой с изключение на този,който е спечелил имунитет.
Така е в истинския Сървайвър.
В това менте може да има други правила..

Апропо,сега какво ще коментираме до другия понеделник? Наистина трябват 3 епизода.

# 758
Чефо не знам как е минал през цензурата с прозрението:
"Защото това е толкова скучно да го гледаш".

Божка - лицемер на квадрат. Едва ли не - не можела да гледа Станилия, а скочи да я прегръща.

Това че тримата се състезаваха, може би с цел един да отпадне или един да остане ми се стори тъпо. Мислех че целта е примерно да се получи едно племе от около 6 човека, когато и другите са по толкова и тогава да ги изкарат отново на сцената.

А може би идеята е още дълго време там да има трима, които се срещат в битка за да си замине окончателно този който е последен в битката и останалите двама да чакат нов. Но тогава от кой момент започва отпадналият да става съдия (би трябвало - от сега т.е. обединението) и какъв е смисълът да не отпраднеш?  Може би накрая да се върне в играта само един. Само да не стане като Елизабет, която постоя малко па я върнаха.

И за съжаление опровергаха надеждите ми за изненада с плоския ход за обединение.

Ще е много плоско ако голямата радост е за обединение. Надявам се на някаква изненада.

След двубоя Станилия - Тино, сините бяха на крака и аплодираха. Георги, макар и седнал, също, а Благой само телом присъстваше.
Иван също беше картинка - с увиснали ръце и празен поглед в далечината.

# 759
Кога е казала Божана, че не може да гледа Станилия? Доколкото си спомням я харесваше и се разбираха, докато бяха заедно в червения отбор.

# 760
  • Другата България
Тъкмо това идвах да пиша.
Сони, Божана и Снежана се сближиха със Станилия и симпатиите бяха взаимни.
Не знам защо си останала с такова впечатление.

# 761
Това с отпадането и в Игри на волята го имаше, ама се биеха на острова, докато последния оцелее и при обединението на племената се връща от острова. Сега не знам, от промото останах с впечатление, че двама ще оцелеят, третият си отива. Но пък са толкова много вече обединени, че още двама ми идва в повече. Иначе искам Станилия и Божана да се върнат. То до другата седмица...вече забравям какво и що става. Много разтеглено и с големи паузи.

# 762
  • SF
Да не би двама да оцелеят. Първият се връща в огромното обединено племе, а вторият стои отшелник и чака отпаднал от огромното племе, за да го пребори. Третият се връща в България и става жури.
Малко измишльотина, но двата дни по 3 часа трябва да имат и някакъв друг смисъл. Битките за награда отпадат, нали?
И се започват изометрии.

# 763
Скрит текст:

Oстровът на перлите го има в YouTube: https://www.youtube.com/@Torreno1000/videos

Филипини и Камбоджа ги има качени в официалния сайт на survivor.btv.bg, ако се търси в google по епизоди излизат.

Скритият идол: https://docs.google.com/document/d/19zl4y8q2GukEI3aLgnk65HpCr0Ar … 673cYl-_Bxvs/edit

Когато имам малко свободно време ще се опитам да събера абсолютно всички налични епизоди в един документ за улеснение - от сезон 3 натам. Сезон 1 и 2 ще е доста тегаво (да не кажа невъзможно) да се изнамерят от някъде

# 764
Супер, благодаря! И ако може да се сложи линк на първата страница, за да се намира по-лесно?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт