Да преправим старите мебели с любов - тема 39

• 62 587
  • 918
  •   1
Отговори
# 720
Момичета,бях споделила тук за един шкаф накапан с дезинфектанти. Успях ,днес го направих с ваша с помощ на госпожа Кубратова и на един господин който бе много отзивчив .
Благодаря!

# 721
Радвам се, че шкафът се е поправил и благодаря за споделения резултат!
 Наистина господинът е много отзивчив и си разбира от работата, затова го и препоръчах.

# 722
Дайте снимка Преди/след.

# 723
Ще дам снимки разбира се ,но току що го направих и сега си проличава ,нека да изчакам няколко часа поне!
Не съм забравила Blush

# 724

Здравейте вече изсъхна ,сложих още една ръка и готово , благодаря ви за помощта!

# 725
Дайте идея след време какво да я правя тази кожа която започва да се напуква. Дали ще мога сама да я претапицирани след време като разглобя спалнята. Притесняват ме копчетата. Тъй чудо как се прави? Каквато и идея да ми дадете ще е в полза за мен.

# 726
Дайте идея след време какво да я правя тази кожа която започва да се напуква. Дали ще мога сама да я претапицирани след време като разглобя спалнята. Притесняват ме копчетата. Тъй чудо как се прави? Каквато и идея да ми дадете ще е в полза за мен.

Аз бих я сменила с текстил. И не бих се занимавала сама, а бих потърсила тапицер, няма да ми стиска Simple Smile,  спалнята е много красива.
Ти, ако можеш, действай.

# 727
  • София
По принцип и аз бих дала на тапицер, но може да погледнеш и да потърсиш инфо за тези продукти дали няма да ти свършат работа, но зависи и какви са пораженията предполагам
https://furnitureclinics.bg/avtosaloni-i-mebeli/produkti-za-vazs … ovyavane-na-kozha
Намерих ги докато търсих зелен байц😬

# 728
И аз наскоро попаднах на подобни продукти, за поправяне на кожа. Но не съм ги ползвала и не знам какъв им е ефекта. Прилагам линк в скрития текст.
Спалнята е много красива.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 15:52 от g.hristova

# 729
Да ви призная и аз предпочитам човек който разбира от това да го направи, защото си харесвам спалнята. Все още не се вижда много проблема, та ще имам още 1- 2 години да мисля как и с какъв цвят да го направя. Ако знаете свестен майстор тапицер във Варна ми пишете на ЛС. Една приятелка ме стресна, че около 1 500 лв. щяло да ми излезе Grinning

# 730
Няма да бъде евтино - поправката или претапицирането. Но си заслужава, според мен. И аз мисля, че таблата е много красива.

# 731
Опитай да удължиш живота на тапицираната част с корекция и поддръжка на кожата.
Наистина е много хубава, лично не бих се заела да я претапицирам, ще я дам на майстор.

# 732
С какво да поддържам изкуствената кожа?

# 733
Не съм точно по темата, защото не искам да преправям, а да реставрирам един много скъп за мен комплект барокови мебели от сватбата на прабаба ми. С дървената част ще се справя, макар че има много работа. Но нямам идея как да подхраня и да поддържам естествената кожа. Не искам да я сменям засега. Имате ли впечатление от препарати за третиране и поддръжка?

# 734
Не мога да посоча конкретно, но на пазара се предлагат за почистване, за освежавена, за поддържане ... на кожа, както за естествена, така и за изкуствена. Може да ги проучиш в нета, а ако някой е ползвал може да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт