Политиката в България - Тема 4

• 704 024
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не мисля, че Радев ще допусне избори 2 в 1. Според мен този път ще действа много бързо, за да няма такива избори

Севда е писала във ФБ

https://bntnews.bg/news/bez-izyavleniya-na-gerb-tazi-vecher-piar … UuSXRHDHCdOKFYX44

# 76
Ми няма. Току що по Нова изнесоха данни, но пуснаха реклама.

# 77
Аз не виждам как Бойко Борисов ще се коалира с КК, АС ,ХР , АА И БР. При цялата помия която му се изсипа миналата година с "ареста" ,едва ли...

# 78
Това може да е било така преди 2-3 парламента. Предполагам, че с последните изяви на Радев една голяма част са преосмислили приоритетите си. Все пак електоратът и на двете формации е предимно проевропейски и проатлантически. 
Резултатът от изборите е, че народът иска двете големи коалиции да намерят път помежду си и да управляват, колкото абсурдно или екзотично се струва това на някой.
Изобщо не съм съгласна. Избирателите на ПП и ГЕРБ ще ги линчуват, ако се коалират с кръвния враг, защото двете партии са точно такива. Да не говорим, че след помията, която изсипаха един върху друг, някак ще е супер лицемерно ББ и КП да седнат на една маса и да се гледат в очите, а за ръкуване, да не говорим.

# 79
Гого Лозанов каза много умна мисъл преди ден-два. От политическия цепелин е нужно да бъдат изхвърлени някои торбички с пясък с глави на политици.

# 80
ПП и ГЕРБ се сгодиха още преди изборите.

Ще се радвам ИТН да са вътре. Пред КП всеки ми изглежда по-адекватен.

Ох, Виктор Николаев ще полети от кеф, много ми е смешен.

# 81
  • Буркина Фасо
Къде видяхте, че ИТН прескача бариерата? Отвън са. И те и Стефан Янев, пламнаха и изгоряха.

щракай всички ТВ. при едните  са 4%, при други са 3.5.

Няма нужда.
Аз гледам само тези, които винаги са близо до крайното преброяване. За толкова избори съм се ориентирала.
Няма как да получат гласове и от чужбина. Там са ДПС и ПП и другите. Така че, отпадат.
попита къде ги видяхме Smiley
кажи сега кои винаги са близо до крайното пребояване, да ги гледаме и ние.

# 82
Дори да влязат ИТН май не се събират 121, с ПП и БСП.

# 83
Алфа Ресърч, за последните няколко пъти бяха много точни в резултатите от преброяването. Тях гледам.

# 84
  • София
Копейките са винаги на плюс, ролята на вечния критикар е най-удобна. Той затова е толкова категоричен, че ще участват само правителство с техен мандат.

Само Украйна да спечели войната и този плюс за копейките ще се окаже един вечен минус със забвение.

Аз пък мисля, че вървим към президентска република.
Ние дефакто сме такава в момента.
Не харесва(х) РР,гласувах срещу него,но сега се чудя защо тези,които го избраха го плюят и искат импийчмънт?Несериозна работа,непостоянна.

Все още не сме, но ако станем, то тогава вече тежко ни. В момента Радев просто нарушава конституцията, нищо повече. От стиснатия юмрук, който да разбива мафията, то бързо се превърна в китка, която прегърна същата тази мафия, срещу която се "разбунтува" + позицията му сега срещу Европа и България, но в полза на Москва. За това му се иска импийчмънт.

# 85
Ако не се разберат сега, няма как да караме до октомври без нови парламентарни избори. Ще трябват едни междинни около юни-юли.

Мен ме устройва сегашният вариант с “избори до дупка”. Предпочитам това пред лошо управление. Да, хвърчат излишни пари за вот след вота, но по-добре за това, отколкото изнесени в чували покрай Хемус, Тракия и т.н.

Президентска република не желая. Представям си как някой екземпляр като ББ, РР или КК има цялата власт за 5 или 10 години...ами не, мерси. А то точно някой такъв тип ще бъде избран.

# 86
  • София
Това може да е било така преди 2-3 парламента. Предполагам, че с последните изяви на Радев една голяма част са преосмислили приоритетите си. Все пак електоратът и на двете формации е предимно проевропейски и проатлантически. 
Скрит текст:
Резултатът от изборите е, че народът иска двете големи коалиции да намерят път помежду си и да управляват, колкото абсурдно или екзотично се струва това на някой.
Изобщо не съм съгласна. Избирателите на ПП и ГЕРБ ще ги линчуват, ако се коалират с кръвния враг, защото двете партии са точно такива. Да не говорим, че след помията, която изсипаха един върху друг, някак ще е супер лицемерно ББ и КП да седнат на една маса и да се гледат в очите, а за ръкуване, да не говорим.
Аз лично не виждам как ББ ще седне с/у КП, след думите, които КП отправи директно към ББ. Та той искаше да го вкара в затвора? Обратното също е валидно. Аз лично не бих седнала да преговарям с някого, който ме нарича престъпник, пък нека сме и двамата проатлантически настроени. Как си представяте ББ да стисне ръката на човека, който го изкара по пижама от тях по най-унизителния начин пред семейството му, излезе в полунощ да се похвали, че злодеят е вече зад решетките и накрая като н@сран каза, че нямало доказателства? А КП какви подигравки отнесе от ГЕРБ? Предполагам, че и на двамата им е останало някакво достойнство като хора, да оставим политиката.

# 87
Като говорите за исторически компромис и т.н. възможни договорки между ПП, ДБ и ГЕРБ, забравяте един много важен факт - Кирчо си позволи да арестува НЕЗАКОННО Борисов. Това е нечувано в Европа - никой не си е позволявал да арестува лидера на опозицията в държавата и то НЕЗАКОННО. Борисов никога, ама никога няма да им прости това че спа една вечер като долен престъпник в ареста. Просто забравете това да стане.

# 88
Никой с никого не се е сгодявал. Всякакви спекулации от типа "хартиената коалиция" или "партията на войната" според мен са само спекулации.

# 89
По БН Т показват как се движат гласовете за партиите 2021- 2023.
БСП от 480 хил сега са 240 х. Приблизително наполовина.
При Възраждане- обратно.
Дотам е падението и възходът  на политиците
ни.
Да се чудя къде живея.

Общи условия

Активация на акаунт