Политиката в България - Тема 4

• 683 419
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 22 680
  • Другата България
То си беше ясно, че ще заложат на куц кон
Отново ще го кажа - според мен ББ е “клекнал“ за София на цената на ....временна или постоянна “забрава“ на чекмеджета, кюлчета, пачки, Барселона гейт и всякакви други далавери, в които официално беше обвинен и публично, и клюкарски. Това го писах много отдавна. За Пловдив не съм сигурна. Затова и писах и че след местните избори и той, и ГЕРБ ще се активизират на национално ниво, на местно вече е ясно, че ППДБ ще получат каквото искат. Явно това ще им е достатъчно.

# 22 681
Да,аз също чакам отговора на Пейков,да не стане като Тагарев бил излъгал и поредният л@йн@мет в действие.

# 22 682
Малее този Хекимян е вторият Бареков. Никога не съм го харесвала

# 22 683
Само се чудя Хекимян защо си напуска работата и е съгласен да вземе ролята на мюре в случая.

Те не напускат. И той и Габриел, както и много други са се хванали на хорото и правят каквото и когато им кажат.
Всеки си играе ролята, докато е нужен.

# 22 684
  • Пловдив
Малее този Хекимян е вторият Бареков. Никога не съм го харесвала

Нищо общо между двамата. Освен професията им. Бареков не е нито първият, нито последният, който е сменил журналистическото поприще с политическо.  Не е резонно всеки напуснал телевизията да бъде оприличаван на Бареков. 🙂
И пак - няма информация, че Хекимян ще бъде кандидат за кмет. Само предположения. 🙂

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 14:00 от marzeliva

# 22 685
Аз четох, че от Нова са го придърпали. Това за кмета е измишльотина.

# 22 686
  • Разпиляна във въображението
Аз четох, че от Нова са го придърпали. Това за кмета е измишльотина.

Не бих се изненадала. Явно дават повече пари. Нова не успява да направи кадри, успява само да ги придърпва.

# 22 687
За пореден път се потвърждава информацията, че българското семе в било по-евтино от украинското и не е било изкупувано. Министърът го каза. Ще се проверява защо
Как се е потвърдила тази информация?  Министърът не е знаел досега ли? Нека да ми се обади, да му обясня.
Това съвсем не е новост. Зърнарите държаха слънчогледа по складовете и не продаваха миналата година. И това не е слух, а мое лично наблюдение в два склада.

# 22 688
Той министърът не знам какво е знаел.

СП откога говореше, че ще се опитат да ограничат надценките. За таван на някои стоки. Подиграваха му се, но и този говори за същото все едно е открил топлата вода. В други страни вече се слагат тавани.

# 22 689
По-добре да си ограничат демагогията, че минаха доста граници.
Таван на цената на стоките? В баровете ще ограничат ли надценките... Нещо за "ограничения" на ДДС -то на храните и лекарствата? В Гърция ДДС -то на храните е 13%, а другите стоки са с 24%.
 Що по-добре не вдигнат акцизите и данъците на цигарите и алкохола, и да ги насочат директно към здравеопазването, например. А също да забранят рекламирането им, като са тръгнали да преписват от други държави.

# 22 690
Според него на някои стоки надценката в магазините достига до 70%.

Нямам против да забраняват рекламите на цигари и алкохол. Не е зле да се спрат и тези за залагания.

# 22 691

Нямам против да забраняват рекламите на цигари и алкохол. Не е зле да се спрат и тези за залагания.

В кои магазини?
Защото може да е в 1 магазин в Драгалевци и да има нужда от сензация.

# 22 692
Да каже министърът.

# 22 693
  • София
ДАНС скастриха Кирил Петков след последната му медийна изява.
https://www.vesti.bg/bulgaria/dans-komentarite-na-kiril-petkov-s … ezhdashti-6179159
Изявлението на съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков съдържа „некомпетентни, неверни и подвеждащи коментари по отношение на работата на Държавна агенция „Национална сигурност“. Това се казва в позиция на ДАНС, изпратена до медиите. Изявлението е по повод изказването на Петков, че българските служби не са достатъчно активни в борбата с руския шпионаж.“

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 20:15 от Не се сърди, човече

# 22 694
Което само показва, че е крайно време да се вдигнат цените на едро.

Общи условия

Активация на акаунт