Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 161
  • 3 084
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Изобщо не слушайте Ния-Косара какви ги блещи защо била седяла във формата. Тя си живее в измислен свят, в който милионери я харесват, продуцентът я е бутал, а корекциите ѝ не личали. Ничий човек не беше, просто Виктор не смогна да я изгони по-рано 😂 и понеже много не се разбираше с момичетата, са си мислели, че може да се завърти скандалче.
Не ми харесваше и в сезона ѝ, не ми харесва и сега.
Пропуснах и надкастите, в които участваше, макар да обичам да ги гледам.

# 211
  • # супернатурална #

Може пък вие да цитирате в крайна сметка с какво точно я сметнахте за умна, ще прочета с удоволствие и дори ще се редактирам.

Наистина, и аз съм любопитна да разбера, защо тя, както и Пам, бяха нарочени за умни? Вероятно за да може да се каже "е, ПОНЕ са умни" И от какво съдите, че Валерия е глупава, че не чете, или чете по-малко от тях? Само защото каза, че на първи срещи не се говори за книги? Ами то си е така.
Като говорим за езика на тялото...само дето не си е заврял ръцете в джобовете, а може и да е, не се вижда надолу.

# 212
Момичета,вие вярвате ли,че някоя умна,здраво стъпила на земята ,ще се набута в такова шоу,като знае,че няма как да не се издъни с нещо и че ще влезе в устите на хората?Аз не го вярвам-всяка е откачалка малко или много ,по своя си начин.Един наистина разумен и интелигентен индивид не би участвал в нещо такова,още повече като знае,че всичко е режисирано и накрая ще излезе окепазен.

Мога да дам три примера за обратното от други формати: Любо от Къртицата, Миглена Ангелова - ВИП Брадър, Живка - Фермата. Общото между тях: отлично подготвени, силно мотивирани, победители в техните сезони. Очаквам това да е Елена в Ергенът 2.
Mama xxl-казах "такова шоу"-имах предвид "Ергенът".

# 213
Валерия направи много забележки за книгите, не само тази.

# 214
  • Разпиляна във въображението
Какво е това промо, за което говорите по-горе?

# 215
Имаше клипче, на което Валерия и Ергени пак си разменят бележки и се целуват.

# 216
Хаха, "поне умни", това ми хареса. За съжаление не успява да се потвърди дотук. Аристократка, говореща за морали и чувстваща се открадната... може пък да е берлинска аристократка, не българска, а?
 Иначе гласувах за Айлин, добавих и Мика, трета няма, не са ми симпатични.

# 217
  • Разпиляна във въображението
Имаше клипче, на което Валерия и Ергени пак си разменят бележки и се целуват.

То това не е ли минало? С един бял костюм.

# 218
Изобщо не ми е странно, че Елена участва в предаването.

Озадачава ме участието на Евгени. В другата тема някой спомена, че брат му бил завършил Оксфорд и Вассар с икономика и математика и работи като финансов анализатор. Не разбрах къде, но сигурно в лондонското Сити като повечето хора с такива профили. Тук вече говорим за много високо ниво - финансово и всякакво.

Като добавим образованието на Евгени, съм изключително озадачена защо човек от такова семейство би се принизил толкова, участвайки в такава халтура.

Също бившата му приятелка украинка. Ами тя прилича повече на Мони и Елисавета, отколкото на Валерия.

Нещо не ми излиза уравнението.

# 219
  • Варна
Скрит текст:
Изобщо не ми е странно, че Елена участва в предаването.

Озадачава ме участието на Евгени. В другата тема някой спомена, че брат му бил завършил Оксфорд и Вассар с икономика и математика и работи като финансов анализатор. Не разбрах къде, но сигурно в лондонското Сити като повечето хора с такива профили. Тук вече говорим за много високо ниво - финансово и всякакво.

Като добавим образованието на Евгени, съм изключително озадачена защо човек от такова семейство би се принизил толкова, участвайки в такава халтура.

Също бившата му приятелка украинка. Ами тя прилича повече на Мони и Елисавета, отколкото на Валерия.

Нещо не ми излиза уравнението.
Брат му едва ли му плаща сметките. Рекламата си е реклама, пък и нова агенция е стартирал. На мен не ми е толкова чудно.

# 220
Не знам - може и да е така (за клипа).
Все още не мога да разбера коментара за възрастта - Валерия била млада и затова не трябва да я хейтят Rolling Eyes
Това да не го е писала майка й или леля й?...

# 221
  • София
Явно не ме разбрахте - аз не твърдя, че е много умна, че е аристократка и тн. На мен ми харесва просто - нормална жена, дори! смятам, че е хубава. Не виждам тази подмолност, наглост и още каквото там се изписа за нея.
За книгите - какво толкова лошо има да говориш за някоя книга на среща с мъж?

# 222
И според мен няма лошо да говориш за книга на среща (въпреки че те не са го правили). Защото аз не бих се заинтересувала от човек, който не чете - как да разбера, без да го попитам?

# 223
Не съм чула нито веднъж да се "заявява" като някаква супер умна начетена, интелектуалка, пуританка и тн. Тези заключения се правят тук.
Напротив. Непрекъснато се самозаявява, нали гледате предаването. В един момент подметна на Валерия, че била на нейното високо интелектуално ниво, поради което и ѝ била конкуренция.
Самоназначи се за аристократка, сама се определи като такава.
На Айлийн обясни, че красотата била довреме ами после с Евгени какво щели да си говорят, защото само красота не стига. За това тя била по-подходяща за него.
На всеки сипа общо взето, но аз дотук не чух нито едно разсъждение, нито едно впечатляващо включване на умна жена, нищо.

Може пък вие да цитирате в крайна сметка с какво точно я сметнахте за умна, ще прочета с удоволствие и дори ще се редактирам.

Пусни от 3:15. Според мен беше умно да се намекне за зестрата 🙂 Ако не вярваш, виж на 3:28 Евгени как се оживи.
https://m.youtube.com/watch?v=scawbi4k2Mg

# 224
  • София
Тя и Ленчето е била млада в Берлин, ама се изляха няколко кофи да не казвам какво. Радва ме, когато някой успее да остане реалист, въпреки пристрастията/симпатиите.

Общи условия

Активация на акаунт