Отговори
# 450
За лека нощ и рекламата на Dolce&Gabbana

Ежедневната разкрасителна процедура на Джан Яман. Millennialskin On-The-Glow всичко в един ултра лек оцветен овлажнител, предназначен да създаде естествен, свеж и сияен блясък. Гама цветова палитра за всички тонове на кожата за подобрен режим на красота.

# 451
Здравейте, момичета!

"Светът е пълен с хубави неща и благоденствие.
Избери да отвориш сетивата си за тях и да ги пуснеш в живота си."

Да ви е слънчево в душите и позитивно в мислите!

За лека нощ и рекламата на Dolce&Gabbana

Скрит текст:
Ежедневната разкрасителна процедура на Джан Яман. Millennialskin On-The-Glow всичко в един ултра лек оцветен овлажнител, предназначен да създаде естествен, свеж и сияен блясък. Гама цветова палитра за всички тонове на кожата за подобрен режим на красота.

Джакиии, не се заспива лесно след тази "гореща" реклама. Откакто я видях, не мога да се отлепя от нея и кафе забравих да ви поднеса. Извинете ме, но Джано ме остави без дъх и думи.

# 452
Хайде, момичетата от групата на Къванч са превели финалния епизод на сезона

🎥Семейство - еп.13 (Бг.суб)

https://cloud.mail.ru/public/PnhK/Ro65sPLXa
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/686.html
https://videa.hu/videok/film-animacio/.13-..mp4-pUaq$Guna3gECjpap
https://archive.org/details/13-._20230601

Благодарности за превода на момичетата!

# 453
Хайде, момичетата от групата на Къванч са превели финалния епизод на сезона

🎥Семейство - еп.13 (Бг.суб)

https://cloud.mail.ru/public/PnhK/Ro65sPLXa
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/686.html
https://videa.hu/videok/film-animacio/.13-..mp4-pUaq$Guna3gECjpap
https://archive.org/details/13-._20230601

Скрит текст:

Благодарности за превода на момичетата!
    Ехааа, ще мога да се наслаждавам на "Семейство" през уикенда. Страхотен сериал, оригинален сценарий и запомнящи се герои. Адмирации за целия екип, който ни поднесе това невероятно преживяване. С нетърпение ще очаквам и сезон 2.
    А днес е денят на Хайредин:

Цитат
Ще успее ли Барбарос Хайредин да разбие заговора, създаден от Паргалъ?
Barbaros Hayreddin Sultan's Edict ще бъде по TRT 1 тази вечер от 20.00 часа с новия си епизод. ⚔️ @trt1

Барбарос Хайредин: Султанският едикт, епизод 19
Резюме

🔱Карл, след като научава, че Салих го е предал, ще накаже Изабела за това, че е замесена в това. Той изпраща съобщение до адмирал Дориа в Истанбул да намери Салих във Ватикана и да го екзекутира.
🔱Паргали Ибрахим паша продължава да разиграва продължението на плана с Луна срещу Барбарос Хайредин, което е свързано със заговор за убийство. Паргали Ибрахим паша съобщава на Сюлейман Великолепни, че Барбарос Хайредин е отишъл при внука на султан Джем, който е държан в замък във Ватикана. Той заявява, че намерението на Барбарос е да се върне в столицата с принца и да застраши трона.
🔱Сюлейман Великолепни нарежда на Кеманкеш паша да арестува Барбарос заедно с неговите моряци. Барбароса и неговите моряци във Ватикана са хванати в капан от Маркъс и се озовават в тъмница.
🔱Барбарос Хайредин и неговите моряци, намерили карта на острова във Ватикана, са обвинени в покушението срещу Паргала Ибрахим паша, а в Истанбул се подготвят жената да бъде съдена. Показанията на Шахсувар са необходими, за да се докаже невинността на Барбарос Хайредин, но тя липсва. Шахсувар избяга от имението си...
🔱Процесът срещу Барбарос, Кандиели, Сейди Али Рейс, Тургут Рейс, Ярели и Делхи Кафер започва. Кандиели започва да търси Шахсувар и Луна, за да могат да свидетелстват и да ги оневинят от това обвинение, наказанието за което е смърт. Барбарос Хайредин пък пристига в Истанбул с принца и ги чака поредният капан на Паргала Ибрахим паша.

# 454
Добро утро, момичета!

Нека горчивото днес да приключи с кафето!
Пожелавам ви един чудесен ден,
изпълнен с радост, усмивки и късмет!

В очакване на Ел Турко...

# 455
Здравейте, момичета!

"Не съществувам, за да впечатлявам света.
Съществувам, за да живея живота си по начин, който ми носи щастие."

Любимо кафе на спокойствие, тиха утрин и хубави мисли... събота е!
Бъдете усмихнати и щастливи!
Приятен уикенд!

От IG на Толга:
Цитат
Тези деца от доста време са на интензивно лечение в отделенията по хематология и онкология на болница „Медипол Мега“. За мен най-доброто лекарство за болестта е моралът. Опитвах се да бъда малко морален към децата ни. Като видя усмивките им, ставам още по-щастлив. Бих искал да благодаря на нашите учители, които се бориха много по време на процеса на лечение на нашите деца от тук.

Толгахан Сайъшман и децата в Watergarden Istanbul

Толгахан Сайъшман се срещна с деца, които бяха лекувани в университетската болница Medipol Mega във Watergarden Istanbul предишния ден. Сайъшман, който дойде заедно с 20 деца, лекувани в отделенията по хематология и онкология и ги накара да прекарат един забавен ден, беше оценен от тези, които го видяха. Приютили децата в Watergarden Istanbul със семействата си в ранните зори, те прекараха незабравими мигове на забавление. След посещението на музея Alice In Multiverse те прекараха приятно време на детската площадка Playland. Отговаряйки на въпросите, зададени му след това значимо събитие, Толгахан Сайъшман каза: „Тези деца са подложени на интензивно лечение от дълго време. За мен най-доброто лекарство за болестта е моралът. Опитах се да бъда малко морален към децата ни. Като ги видя да се усмихват, ме прави още по-щастлив. Оттук бих искал да благодаря на нашите учители и семейството на Watergarden Istanbul за проявения интерес към процеса на лечение на нашите деца. Толгахан и неговите приятели винаги ще бъдат до децата, когато пожелаят“.
Източник: magazinkuryesi

# 456

Heart Eyes Джано в новата реклама на Dolce & Gabbana
спира дъха, фантастичен мъж, пълно съвършенство..
ДЖАКИ* голяма късметлийка си,
 аз докато чакам голо рамо или разкопчано копче
от Толгахан не ми остава друго освен да пия
 една студена вода като него..
Joy

Kiss

# 457
Heart Eyes ... аз докато чакам голо рамо или разкопчано копче
от Толгахан не ми остава друго освен да пия
 една студена вода като него..
Joy
     Софиии, не само студена вода и лед на челата ще слагаме станем ли свидетели на това:

Но аз съм непоправим оптимист и не вярвам маминият да се докара до този вид. Ще ни се усмихне щастието, ще се радваме и ние на нещо по-така...

# 458
Heart EyesHeart Eyes Kissing Heart

Flowers Bouquet Охх, ЕМИ* и аз съм оптимист но времето минава
и нищо по - така не виждам..то и лятото идва,
това ми е последната надежда
но не се знае дали ще го мернем сингъл и секси
или най-вероятно пак така..
Joy Joy

# 459

Софи, на мене надеждата ми е във филма, който е снимал и това, което му предстои да заснеме. Но се и притеснявам какъв ли сценарий е избрал. Историческо няма да е, но да не вземе да се появи като някой клошар или извънземен, че тогава... просто ще се откажа от него.
     От романтичния любовник упорито се разграничава, държи да запази имиджа си на сериозен семеен човек и любящ баща, та може да гушне скоро и 3-то отроче. Пък и да отвори работа на албанката, че тя упорито се подготвя за "световна" слава - дали ще е певица, или ще ни "покорява" от екран като актриса - ще видим.
     Малко остана, още една седмица и ще разберем каква изненада ни е подготвил Толга.

# 460
Софи, аз наистина съм късметлийка с Джано. То визия, то тяло, то стойка,
то излъчване
....от всичко по много има.

Просто съвършенство...

# 461
Barbaros Hayreddin: Sultan's Edict Епизод 20 Трейлър (финален)

Аз пък седя и "страдам" за Хайредин и Луна. Излезе първият фрагмент от 20-ти последен епизод. Очаквах сватба, а сценаристите ме "удариха" с брадва. Сълзи ще роня в следващия епизод. Cry Cry Убиха ми Луна, без дори да дадат и едно нежно докосване по бузата, а целувката си остана мираж.
     Ааах, клетият ми Барбароса, толкова бой отнесе, толкова народ изби, пък накрая и сам ще се прибере в Египет. Ще си остана само с мечтата за голия до кръста пират, размахал сабята на кораба.
     Рускините са озвучили епизод 19. Ето и линк:

# 462

Heart Eyes Наистина не знам как Джано издържа на всичко това..
железен*

# 463
Добро утро, момичета!

Турнето му е под мотото "Разбийте стената", ама то е "Разбийте сърцата"

Това не се издържа...много красив бе!

# 464
Здравейте, момичета!

Добро неделно утро!
Напълнете кошничката на деня със слънчеви усмивки, хубави моменти и летни емоции!
Бъдете щастливи!
Хубава неделя!

За разнообразие и настроение: Фенски страсти и класации.

7-те чудеса на Турция, мъже - знаменитости

Къванч Татлъту
Последното ни чудо. Неговите сини очи и необичайна стойка са доста харизматични.

Толгахан Сайъшман
Нашето шесто чудо. Генетичното чудо на турския човек с неговата благородна и харизматична позиция.

Чаатай Улусой
Четвъртото ни чудо с невинното лице. Бебешкото лице е красиво и изглежда много секси.

Джан Яман
Третото ни мускулно чудо. Един перфектен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт