Отговори
# 465
Добър вечер и благодаря за споделеното 🌺

Емка , 💐 споко маминият няма да се докара, като Халюк. И аз искам и тръпна да видя голо рамо и теракот от красивите ни чудни любимци.
Ама засега ще се задоволим със студена вода и от  елексира за удоволствие.

# 466

Феми, радвам се, че се отби в темата. Липсват ми забавните ти коментари и инфо, което ни носиш.
     Днес няма нищо ново и интересно, та ще пусна гифки от последния ден на снимките на "Сега и завинаги". Попаднаха ми тези дни и реших отново да ги споделя с вас:

# 467
Добро утро, момичета!

ИГ Джан:
Радвам се, че децата също четат моята книга и най-вече да споделя с тях историите от моето детство. Надявам се, че могат да бъдат полезни. Добро бъдеще на всички ни.

# 468
Здравейте, момичета!

„Ограниченията живеят само в нашите мисли. Ако използваме въображението си, нашите възможности стават безгранични.“
Джейми Паолинети

Нека в деня ви има от всичко, на което се надявате и мечтаете!
Нека ви е щастливо и споделено през тази седмица!
Следвайте мечтите си и бъдете здрави!

Ново от Суде:

Мелиса:

Амине:

И... не може без Толга:

# 469
Здравейте Nature Sunny

Редувам, ако има нещо ново или от архива.

Толга нали е супер фен на Фанер бахче сигурно е бил там на ВИП ложата и да са се засекли с Чаго. Той е фен на Галата и е празнувал победата . Подстригал е и намалил брадата . Много яка атмосфера е на стадиона гледах клипчета.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 18:36 от femmi2

# 470
Толга нали е супер фен на Фанербахче сигурно е бил там на ВИП ложата и да са се засекли с Чаго. Той е фен на Галата и е празнувал победата. Подстригал е и намалил брадата . Много яка атмосфера е на стадиона гледах клипчета.
    Феми, на 100% Толга е бил на стадиона и е гледал мача, но оттогава не се е появявал. Сигурно още страда от загубата на любимия си отбор. Не може да преглътне факта, че изтърваха купата.
     На Чачо честита победа, празнувал е,   но поне една по-нормална фотка да ни беше пуснал. Сякаш албанката е правила снимката, (а може и Дуда да е... пу-пу да не чуе Дяволът).

# 471
Снимката е правена и пусната от мениджъра му . Той е луд фен на Галата.
Гинчо си пада по такива гатанки и снимки,  като албанката:joy:Пак добре , че и това сподели може сянката и ухото да ни покаже .
Липсват ми къдричките , що се подстригаааа Cold Sweat като латино пич е с дълга косица. 
Шаманката си прай шаманските интриги и яде гъби за депресия , вместо хапчета Joy
 Тя е бита карта дори не се сеща за нея и това я вбесява.
  Оная ко беше там да е намекнала досега .

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 19:49 от femmi2

# 472

Феми, аз харесвам Чачо повече с къса коса, та не обърнах внимание на къдричките. Надявам се Дуда наистина вече да не е в живота на Чачо, но и малко ме притеснява факта, че никой от двамата не потвърди раздялата.
     Толга страда от загубата на "Фенербахче", а любящата съпруга от скука цял ден е на "разкрасителни" процедури. Дори косата е изсветлила.

# 473
Добро утро, момичета!

Опитвам се винаги да правя това,
което не мога да правя, за да се науча да го правя. ПИКАСО

# 474
Здравейте, момичета!

„Не можем да избягаме от това, което трябва да ни се случи.
Вятърът ще ни отведе на местата, които трябва да посетим. Слънцето ще огрее хората, които трябва да забележим. Въздухът ще даде живот на ситуациите, които е нужно да оживеят. Нощта ще затъмни нещата, от които иска да ни предпази. Дъждът ще измие плачещите очи, а дъгата ще даде надежда. Отлитащите птици ще ни накарат да се замислим за някого.
Тези и още много други неща ще се случат, но помни - нищо не е случайност.”
Антоан дьо Сент Екзюпери

Доставете си дребни, но любими удоволствия и се радвайте на живота! Защото е прекрасен! И само веднъж ни е даден!
Прекрасен ден!

Ново от сторито на Толга:

Ново и от Мелиса:

Скрит текст:

# 475

Мелиса е присъствала на музикални награди . Страхотна е да и завидиш на тялото.
https://www.birsenaltuntas.com/magazin/sefo-murda-melisa-dongel/24406/
 От Бирсен Ант.

Хареса ми Алмеда с новия цвят на косата . Глезила се е с разкрасителни процедури .

# 476

Феми, Мелиса и на мен ми харесва като визия и излъчване. Не бях я гледала в други продукции, но в "Барбарос Хайредин" ми направи много добро впечатление с играта си. Ролята на Миа де Луна й пасна идеално, а с Толга стояха чудесно на екран.
     Излезе и 2-рия фрагмент от последния епизод на "Барбарос Хайредин". Чаках Хайредин гол до кръста на борда на кораба, а ще получа Барбароса с чалма. Щастлива съм, че това ще бъде само в един епизод - последния.

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 20. Bölüm 2. Fragmanı (Final)

# 477
# 478
Здравейте, момичета!

"Най-красивият момент във всяка утрин е да открехнеш завесата на новия ден и да видиш отново с колко цветове блести животът."

Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!
Спорна сряда!

# 479
Привет и от мен!

Лек и прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт